| Autor |
Poruka |
|
yenki69
|
Naslov: WoodMark Postano: 26 lis 2011 12:01 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 18:41 Postovi: 180 Lokacija: Pačir, Vojvodina
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 12:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
yenki69 je napisao: svi delovi tela mod-a su izrađeni u mojoj radionici
Ma da? Bravo. Pretpostavljam da nisi radio navoje u drvu nego se sve samo natakne?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 12:15 |
|
|
Kinta je napisao: yenki69 je napisao: svi delovi tela mod-a su izrađeni u mojoj radionici
Ma da? Bravo. Pretpostavljam da nisi radio navoje u drvu nego se sve samo natakne? Hvala  Tako je , mekše je drvo i nije mogao navoj na njega, sve je na meru tokareno i funkcioniše 
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 12:27 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Odlicno... jos mozda samo da je pofarbati onaj dio oko tastera... ali opet... izvrstan primjerak. Eto, tipicna prica - dok se mi ovdje prepucavamo oko toga ciji je veci (mislim na tri foruma u hr), ljudi sjednu i odrade posao... Bravo Yenki!!!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 14:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Jako dobro! Moram ti priznati kako sam i ja htio tako nešto napraviti, ali pošto imam  odustao sam i nikad nisam realizirao.
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 15:06 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ja sam oduševljena,kad to vidi moj frend koji puši cigare i oće preć na parenje 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 18:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
SUPER IZGLEDA, a i nokti nisu loši.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
yenki69
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 26 lis 2011 22:19 |
|
|
hvala društvo 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 27 lis 2011 00:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Jako dobro! Moram ti priznati kako sam i ja htio tako nešto napraviti, ali pošto imam  odustao sam i nikad nisam realizirao. Meni je vec dugo u planu drveni mod samo nikako da ulovim vremena. Inace sam ko klinac puno radio s pokojnim sticem i od njega za te godine fajn naucio o drvu. Inace najbolji materijal bi bio jasen i javor. Ali ako hocu pravu pilu onda cu uzeti korjen od oraha. Mozda zvuci cudno ali orahov korjen se uvijek muski placao.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: WoodMark Postano: 27 lis 2011 00:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Jako dobro! Moram ti priznati kako sam i ja htio tako nešto napraviti, ali pošto imam  odustao sam i nikad nisam realizirao. Meni je vec dugo u planu drveni mod samo nikako da ulovim vremena. Inace sam ko klinac puno radio s pokojnim sticem i od njega za te godine fajn naucio o drvu. Inace najbolji materijal bi bio jasen i javor. Ali ako hocu pravu pilu onda cu uzeti korjen od oraha. Mozda zvuci cudno ali orahov korjen se uvijek muski placao.
|
|
 |
|
 |