Stigao mod.
I evo dojmova nakon pola sata koristenja....
Mod je lagan, mozda i najlaksi 18650 mod koji sam imao u rukama.
Gornji i donji dio su napravljeni od nekakvog aluminija s tim da je donji dio plastificiran ili gumiran. Neznam tocno. Povrsina je matirana i ne sklize se u ruci, ali se vidi svaki otisak ako su prsti bili u dodiru sa tekucinom.
Prekidac je odlicno rijesen. Sirok je i dosta je izbocen. Nije ga problem pritiskati i dovoljno je tvrd da se slucajno ne ukopca u djepu.
I u samom radu se po nicemu ne razlikuje od drugih modova te velicine. Radi tocno onako kako se i ocekuje od jednog moda da bi trebao radit.
A sad je na redu druga strana medalje.....
Nemogu biti siguran dali je gornji dio poliran, kromiran ili nesto trece. Ali kako god bilo, imam dojam da ce prilikom upotrebe brzo dobit pohabanu mat nijansu.
Navoj je presitan za aluminijski mod. Nije bio dobro narezan pa mi je kod prvog zatezanja (bez baterije) ostalo malo špene na navoju. Nakon par zatezanja i otpustanja, jos uvijek se osjeti da navoj malo "grize". Tj. da ne ide glatko.
Vec kod prvog stavljanja baterije sam vidio da bi tu moglo biti problema. Opruga je prejaka i potreban je dosta veliki pritisak da bi navoj poceo lovit. Sama tvrdoca opruge nebi bila problem da je navoj na modu malo grublji.
Mislim da je samo pitanje vremena kad ce navoj uhvatit ukoso. A onda je mod za bacit.
Izvadio sam originalnu oprugu i metnuo kraču i mekšu. I sad imam daleko bolji osjecaj za navoj.
Zakljucak....
Poslovica kaze.... koliko para, toliko muzike. A to se je pokazalo tocnim i u ovom slucaju.
A ako ga idem usporediti sa DME

, ovaj mod je bolji samo po pitanju tezine i tu prica zavrsava. A za svakodneno koristenje, DME je daleko bolji izbor.