| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 18 ožu 2012 11:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: e i još nešto.jednu sam prespoio i pobjegao od nje i promatrao iz udaljenosti,očekivao sam da če ispalit.ali nije ni nakon 15min i onda sam sa 2 štapa odvoio žice i nakon 2-3 min je uzo u ruku i nije bila nimalo vruča i nije se ni ispraznila,kao da ima neku zaštitu,neznam ali eto mog iskustva Moguce da koristi elemente istovjetne Panasonicu, ali to je malo tesko doznati. Inace drugi put kad ti bude dosadno skini preko torrenta film ˝Cigani lete u nebo˝. Zabavno ali bezopasno. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 18 ožu 2012 11:27 |
|
|
ako ne osjetiš i vidiš u živo ništa od toga pored mene je ispalio akumulator,da vidiš tog doživljaja,samo je sreča što sam bio u gliseru i bio sam okrenut leđima akumulatoru.pa sam i od straha i od toga što me polila kiselina skočio u more,to mi je sreča inače neznam kako bi prošao,ali doživljaj je pravi  nedaj bože nikome 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 18 ožu 2012 11:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Inace ko zeli vise saznati o baterijama to moze ovdje: Batteryuniversity
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 21 ožu 2012 07:28 |
|
|
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 28 ožu 2012 11:32 |
|
|
Laserska gravura na Lavatube 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 29 ožu 2012 11:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Napokon sam jučer probao to čudo tehnike.Zgodan displey, moš se stalno igrati i probavati, pitanje je samo koliko to traje. Mod lijepo izgleda, malo je manji od DME-a, ali ima puno elektronike pa zato. Sve u svemu zgodno.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 29 ožu 2012 11:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
A DSM je?
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 29 ožu 2012 11:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Kinta je napisao: A DSM je? tipfeler, jbg.ispravljeno.  II
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 29 ožu 2012 12:35 |
|
|
Kinta je napisao: A DSM je? drustvena samozastita 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 23 svi 2012 15:48 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
I ja sam ga danas imala u ručici  i mogu reći da mi se na slikama činio tak-tak,ali u živo mi se baš dopada.Lijepo leži u ruci,nije prevelik i s tim displejem mi se čini ko da je živ Uglavnom,sviđa mi se i to korigiranje voltaže u hodu,kak ti paše i baš si razmišljam  dal da ga zemem! Hvala Phil 
|
 |