| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 02:28 |
|
|
Evo nakon 10 dana moja Lava Tube radi odlično i sretan sam ko prase. Nisam koristio neke druge modove da ih uspoređujem, pa to ni ne bum radil. Ali imam pitanje. Ima neka opcija kad 7 puta klikneš pojave se neke brojke. Kad je baterija puna piše 4.1, a kad je pri kraju 3.2. Šta bi to moglo biti? Jasno mi je da je to provjera kapaciteta baterije, ali u kojim je to jedinicama-čega izraženo? 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 08:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Bude ti Kinta, DODO, Frenk rekao, ali po meni je to u mžv (muško-ženske-žirafe)
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 10:20 |
|
|
Phil je napisao: Evo nakon 10 dana moja Lava Tube radi odlično i sretan sam ko prase. Nisam koristio neke druge modove da ih uspoređujem, pa to ni ne bum radil. Ali imam pitanje. Ima neka opcija kad 7 puta klikneš pojave se neke brojke. Kad je baterija puna piše 4.1, a kad je pri kraju 3.2. Šta bi to moglo biti? Jasno mi je da je to provjera kapaciteta baterije, ali u kojim je to jedinicama-čega izraženo?  Napon baterije u Voltima. Baterija se puni na 4,2V a prazni do 3,2V.
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 11:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 15:51 |
|
|
Smislow je napisao: Phil je napisao: Evo nakon 10 dana moja Lava Tube radi odlično i sretan sam ko prase. Nisam koristio neke druge modove da ih uspoređujem, pa to ni ne bum radil. Ali imam pitanje. Ima neka opcija kad 7 puta klikneš pojave se neke brojke. Kad je baterija puna piše 4.1, a kad je pri kraju 3.2. Šta bi to moglo biti? Jasno mi je da je to provjera kapaciteta baterije, ali u kojim je to jedinicama-čega izraženo?  Napon baterije u Voltima. Baterija se puni na 4,2V a prazni do 3,2V. A šta je onda to kad ja mijenjam si voltažu pa malo parim na 3.7, malo na 4.3..? Nije li to isto napon baterije u voltima? 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 15:55 |
|
|
Phil je napisao: Smislow je napisao: Phil je napisao: Evo nakon 10 dana moja Lava Tube radi odlično i sretan sam ko prase. Nisam koristio neke druge modove da ih uspoređujem, pa to ni ne bum radil. Ali imam pitanje. Ima neka opcija kad 7 puta klikneš pojave se neke brojke. Kad je baterija puna piše 4.1, a kad je pri kraju 3.2. Šta bi to moglo biti? Jasno mi je da je to provjera kapaciteta baterije, ali u kojim je to jedinicama-čega izraženo?  Napon baterije u Voltima. Baterija se puni na 4,2V a prazni do 3,2V. A šta je onda to kad ja mijenjam si voltažu pa malo parim na 3.7, malo na 4.3..? Nije li to isto napon baterije u voltima?  Sto zelis ovim reci,koje ti je pitanje...?
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 16:08 |
|
|
|
MAlo sam zbunjen. Znači ovako: kad mijenjam voltažu to mi je napon u voltima? (da-ne)? Nadalje, kad kliknem 7 puta pojave mi se isto neki brojevi (vrijednosti) koji se kreću u rasponu od 4.2 kad je baterija puna, pa do 3.2 kad je prazna. Jel ovo isto napon u voltima? Čudno mi je da obje funkcije izražavaju napon u voltima?!
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 15 sij 2012 16:28 |
|
|
Phil je napisao: MAlo sam zbunjen. Znači ovako: kad mijenjam voltažu to mi je napon u voltima? (da-ne)? Nadalje, kad kliknem 7 puta pojave mi se isto neki brojevi (vrijednosti) koji se kreću u rasponu od 4.2 kad je baterija puna, pa do 3.2 kad je prazna. Jel ovo isto napon u voltima? Čudno mi je da obje funkcije izražavaju napon u voltima?! DA...kad mijenjas voltazu normalno da je napon u voltima,i da na displeju citas oznake u vezi baterije u voltima,nek te ne buni to sto je baterija na pr. 3.7V a ti paris na 5.5V.....A to sa 7 klika  .Pitaj Coneta,on koristi LT i zna o cemu se radi.
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 16 sij 2012 00:05 |
|
|
Nemate vi blage...jedino je CHR dobro odgovorio. 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Cone
|
Naslov: Re: V.V. Lava Tube a.k.a. Vulcano Postano: 17 sij 2012 13:44 |
|
|
|
Ma jednostavno. Jedan klik i na displeju vidiš podešeni napon za parenje (mada Lava sama snizi napon u zavisnosti od otpora atija). Sedam klikova i na displeju se prikazuje trenutni napon baterije u modu.
|
|
 |
|
 |