Kinta je napisao:
Ptichicaa je napisao:
I šteta što je tolika tlaka za složit...Vjerujem da bi u Amerlandu poludile ženke za ovim.

A ne tu si u krivu. Kad ides raditi neki posao odmah snimis i trziste na koje tu robu mislis plasirati. Americhanke su samosvjesne, otvorene i davno su odbacile uteg predrasuda. Kod njih prolazi samo ono sto uistinu zele.
Jedino jos kod nas na balkanu kod zena prolaze minijaturne stvari, makar pri tom misle svoje.
Ali nikome ne vele !!
Osim drugim zenama.
Hehe...more bit ali u mom slučaju nije radi predrasude, mislila san ja uzet i veći mod i vjerovatno ga bum uzela jednog dana pa da imam 2. Ja san u biti ''slobodnjak'' i ne volim nosit utege po ramenima. (Čit: Torbice

) Svi nose ogromne torbetine sa sobom di god da idu, meni je to tlaka, ja najčešće ne nosim ništa osim kad baš moram.
By the way, nedavno sam baš ubrala Amerikanku s neta koja ima cili arsenal e cig za različite prigode + nekakvu e cig što liči na ''penkalu'' i koristi je za ''posao jer joj je najdiskretnija''

By the way, Amerikanci su kao nacija općenito navučeni na materiju pa se najčešće zatrpavaju gomilama stvari jer su oduševljeni sa svime šta je na tv-u. Isto tako su spixxxni jer to sve šta imaju uglavnom imaju zahvaljujući kreditima koji ih najčešće (pogotovo u kriznim razdobljima) koštaju glave. Ali to je cili jedan sistem koji je ''offtopic'' i može se o tome raspravljat 5 god u nekom novootvorenom topicu..

Najgore od svega je što i naša nacija lagano kreće njihovim stopama a to ne mre na dobro završit. Triba sabotirat banke šta prije tako da ne uzimamo ništ od njih. Koliko zaradiš, toliko imaš. Amen. Ali ko će to objasnit pomahnitalom pučanstvu koje je npr. iz mjeseca u mjesec u minusu jer su 1 mjesec mislili da pomoću banke imaju ''plaću extra''...Ah, od nečega moraju i banke živit. Ali od kamata na takve zaxxxe...

No odlutala sam. Uglavnom,

je super mod za dame i lipo je znat da možeš ali nećeš. U svakom slučaju, bolje nego da ne možeš a hoćeš.

Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.

.............(

.........

)