| Autor |
Poruka |
|
spliccio
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 12:40 |
|
|
helex je napisao: kavasaki je napisao: negdje sam pročitao da - ody daje svoj puni kapacitet na ggts na ostalim modovima je tek prosječan aty-završen citat može li ko da potvrdi ovo ili opovrgne Dobro si pročitao,ody sa ggts bazom na ggts-u je ludilo Na drugim modovima radi odlično,ali kontrola zraka na ggts-u je ono što ga stavlja na 1.mjesto što se tiće špagerica. Na drugim modovima je srednja žalost,jednako ko i Penelopa 
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 12:53 |
|
|
|
Zato uzmeš Kaju i miran si, netreba ti nikakav GGTS, baza...
Sent from my Yugo 45
|
|
 |
|
 |
|
helex
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 14:32 |
|
|
oki01 je napisao: Zato uzmeš Kaju i miran si, netreba ti nikakav GGTS, baza...
Sent from my Yugo 45 e baš ga fino savjetuješ,nek uzme to pinkalo od 25cm sa mjestom za setup manje od feniksa pa spheroid je za kayfun 2.1 koji ti imaš bomba od atty-a,više pare,više arome
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 15:01 |
|
|
helex je napisao: oki01 je napisao: Zato uzmeš Kaju i miran si, netreba ti nikakav GGTS, baza...
Sent from my Yugo 45 e baš ga fino savjetuješ,nek uzme to pinkalo od 25cm sa mjestom za setup manje od feniksa pa spheroid je za kayfun 2.1 koji ti imaš bomba od atty-a,više pare,više arome Imao sam spheroid i mogu reči samo hvale za njega ali da je bolji od kaje 2.1 nemogu reči. Tvrdim i pri tome ostajem da je kajfun 2.1 vrhunski atty. Sent from my Yugo 45
|
|
 |
|
 |
|
helex
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 16:43 |
|
|
oki01 je napisao: helex je napisao: oki01 je napisao: Zato uzmeš Kaju i miran si, netreba ti nikakav GGTS, baza...
Sent from my Yugo 45 e baš ga fino savjetuješ,nek uzme to pinkalo od 25cm sa mjestom za setup manje od feniksa pa spheroid je za kayfun 2.1 koji ti imaš bomba od atty-a,više pare,više arome Imao sam spheroid i mogu reči samo hvale za njega ali da je bolji od kaje 2.1 nemogu reči. Tvrdim i pri tome ostajem da je kajfun 2.1 vrhunski atty. Sent from my Yugo 45 kažem atty je stvar ukusa,špaga,gen ali 2.1 vrhunski nije,dobar je ali od vrhunskog ni v jedino mi je ok u najkraćoj kombinaciji ali uz to ide samo ego , sturm i slični 14xxx modovi na nekom modu za 18xxx meni izgleda ružno ,al opet ponavljam stvar ukusa i afiniteta za vhunski atty mislim da čemo sačekati još jedno vrijeme
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 16:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
helex je napisao: za vhunski atty mislim da čemo sačekati još jedno vrijeme Nece ga vise nikad biti, 5$ i 4 mjeseca trajanja attya je neisplativo za proizvodnju. Sto smo parili, parili smo.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 17:08 |
|
|
helex je napisao: kažem atty je stvar ukusa,špaga,gen ali 2.1 vrhunski nije,dobar je ali od vrhunskog ni v jedino mi je ok u najkraćoj kombinaciji ali uz to ide samo ego , sturm i slični 14xxx modovi na nekom modu za 18xxx meni izgleda ružno ,al opet ponavljam stvar ukusa i afiniteta za vhunski atty mislim da čemo sačekati još jedno vrijeme Koliko znam ti ni nisi imao Kajfun 2.1 nego 3.1, pa neznam onda na čemu temeljiš svoje tvrdnje ( "pa probao sam kod... nekog na pet minuta"- to ti ne prolazi kod mene). Oprosti ako sam napao svetost kulta Imea to mi nije bila namjera. :smile: Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
spliccio
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 17:20 |
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa 
|
|
 |
|
 |
|
helex
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 17:28 |
|
|
oki01 je napisao:
Koliko znam ti ni nisi imao Kajfun 2.1 nego 3.1, pa neznam onda na čemu temeljiš svoje tvrdnje ( "pa probao sam kod... nekog na pet minuta"- to ti ne prolazi kod mene). Oprosti ako sam napao svetost kulta Imea to mi nije bila namjera.:smile:
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
na tvoju žalost 2.1 sam imao 4-5 dana (cayetanov),mislim da sam za to vrijeme dosta toga uočio/naučio. Imeo upoče ne igra ulogu u mom odabiru,nit sam sljedbenik kulta nit svršavam na njegove slike I mene ubacivat u klasu sljedbenika,kultova je bezobrazno: hebo te Imeo i ti njega 
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: GG clone Postano: 23 vel 2013 17:33 |
|
|
helex je napisao: oki01 je napisao:
Koliko znam ti ni nisi imao Kajfun 2.1 nego 3.1, pa neznam onda na čemu temeljiš svoje tvrdnje ( "pa probao sam kod... nekog na pet minuta"- to ti ne prolazi kod mene). Oprosti ako sam napao svetost kulta Imea to mi nije bila namjera.:smile:
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
na tvoju žalost 2.1 sam imao 4-5 dana (cayetanov),mislim da sam za to vrijeme dosta toga uočio/naučio. Imeo upoče ne igra ulogu u mom odabiru,nit sam sljedbenik kulta nit svršavam na njegove slike I mene ubacivat u klasu sljedbenika,kultova je bezobrazno: hebo te Imeo i ti njega  Neznam uopče odakle ti tolika agresivnost i loša energija. Kao što nisi shvatio ovo je bila šala. Želim ti svako dobro. Sent from my U8650 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |