| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 20:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Tu sam, totalno sam prešao na tu stvarčicu, nas tri po 7 kom.Hm matematika 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 21:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Tu sam, totalno sam prešao na tu stvarčicu, nas tri po 7 kom.Hm matematika  Ja imam doma 5 novih i jos mi 8 dolazi. Tak da mogu ja uzeti najmanji broj. Jebote, kud cu s tolkim? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 21:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Tak ti jedan traje 4 meseca, pa koliko misliš živeti 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 21:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
CHROMEX je napisao: Tak ti jedan traje 4 meseca, pa koliko misliš živeti  Nek mi je jedan dan zenu nadzivjeti ja sretan. Ma kaj dan, pet minuta. Ma ipak jedan dan, na karminima se dobro ije i pije pa da ne krepam gladan.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 21:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Nemoj tako! Ona tak sitna i jadna kraj tebe velkoga! Jes da je dalmatinka.. ali ipak.. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 07 ožu 2011 21:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Nemoj tako! Ona tak sitna i jadna kraj tebe velkoga! Jes da je dalmatinka.. ali ipak..  E tu ti je stos zivel bi 150 godina i jos jedan dan. Vrag je zilav. A tek punicaaaa.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 26 svi 2011 22:00 |
|
|
|
Igrom slucaja jedan primjerak je kod mene. I mogu rec da je to jako dobar i kvalitetno napravljen 5v inox mod. Lagan je i odlicno lezi u ruci.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 30 svi 2011 12:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Iz nepouzdanih izvora (OZNA-sve sazna)  II ide u proizvodnju, ali mijenja ime, što nije u redu (po meni) , BRAND je BRAND pa zašto mijenjati, a i kako da nađem smajlića za novoga??? Ajmo se napokon ujediniti i ne datiproizvođaču da mijenja ime (to ne radi ni moj frend Bill) Očemo anketu????  Vjerujem u vas.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 30 svi 2011 16:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ajd da vidim i tu anketu.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Devil's Marble Postano: 30 svi 2011 18:23 |
|
|
Iako nemam doticnog djavola mislim da se ime ne bi trebalo promjeniti.Ipak je brend koji pamtim od prvog puta kad sam otvorio (onaj) forum,a brend se moze nadogradjivat ali ne i menjati.Isto molim za info ako ide serija Djavo II. Tenk ju. 
|
 |