Forum    FAQ

.

Početna » Binaries » MOD

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Doorbell
 Post Postano: 30 ožu 2011 23:00 

Ovaj mod je prekrasan :plus: ali nismo ga vidjeli iz tvoje ruke da vidimo tu dlakavost

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 ožu 2011 06:41 
Moderator

:hihi: Bolje da se ne vidi Kintina ruka, a kad ga Sanjica poslika u svojoj ručici to bu nekaj. :alexis:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 tra 2011 20:55 

Tara je napisao:
Yes. to je najbolji ženski mod izrađen do sad.... iz osobnog iskustva, a nije da nisam probala skoro sve što se nudi na tržištu modova.... ovaj jedini u potpunosti zadovoljava moje potrebe za grebanjem u grlu, punoćom okusa, parenjem na 5V i dugotrajnim baterijama, a sve to u malo grama i pušilici koja u ruci izgleda ko elegantna muštikla

moja ocjena: 10+

Molim te reci kako si ga dobila, ja bi takav :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 tra 2011 00:04 
Administrator

micika je napisao:

Molim te reci kako si ga dobila, ja bi takav :D

Ajd napravit cu jos dva uz proizvoljni rok izrade.
Nego reci, ko ti je to na avataru? Ukrocena goropadnica?

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ruj 2011 17:41 

:uzi: :bec: Kopam već 2 dana i taman naiđem na lipi mod kad ono - prošlo svršeno vrijeme. Znam, teška izrada, treba čuvat živce, sve 5 ali ipak :shake: ...bar bi uništila dokaze da mi koji smo zakasnili ne čupamo kosu od jada. :hamm:
Hajd onda bi li mi netko bar odgovorio koliko je trajala baterija u ovom prošlo svršenom modu? Čisto sam znatiželjna. :di:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ruj 2011 21:41 

Mozda bi se sa par sanduka pive Kintu dalo nagovorit da napravi jedan komad. :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ruj 2011 23:21 

Ptichicaa je napisao:
Hajd onda bi li mi netko bar odgovorio koliko je trajala baterija u ovom prošlo svršenom modu? Čisto sam znatiželjna. :di:

A trajala je.....dobro je trajala... :bli:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 ruj 2011 00:03 
Administrator

Ptichicaa je napisao:

Tesko je reci koliko jer to zavisi od vise faktora. Umjesto vremenski bolje bi bilo reci koliko liquida se utrosi s kompletom punih baterija. S obzirom na mali kapacitet baterija vazan je i vremenski razmak izmedju dva uvlacenja. Sto je razmak duzi to ce se baterija bolje oporaviti. Opet posto se radi o 5V modu manja je potreba za cestim uvlacenjem jer je dozivljaj jaci.
Ipak mislim da mogu mirne duse staviti - pola dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 ruj 2011 07:46 
Moderator

U zadnje vrijeme sok sam isprobavao tekučine, to sam radio upravo na :zvoncica: i aty-901 (više komada zbog okusa).Zašto, e pa zato jer mi je ta kombinacija savršena za probu, po meni 901 daje najbolji okus, na određenoj voltaži, tj. u ovom slučaju jačini struje koja ide u grijač.

P.s. Ptičica, dogovori s Kintom za jednog, kod mene su dva, pa se dogovorite.Ja ne mogu direktno jer ovaj jedan je dobijen kao poklon, pa nema smisla.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2011 17:57 

CHROMEX je napisao:
U zadnje vrijeme sok sam isprobavao tekučine, to sam radio upravo na :zvoncica: i aty-901 (više komada zbog okusa).Zašto, e pa zato jer mi je ta kombinacija savršena za probu, po meni 901 daje najbolji okus, na određenoj voltaži, tj. u ovom slučaju jačini struje koja ide u grijač.

P.s. Ptičica, dogovori s Kintom za jednog, kod mene su dva, pa se dogovorite.Ja ne mogu direktno jer ovaj jedan je dobijen kao poklon, pa nema smisla.

Ok, ali kako da nagovorim čovika da troši živce koji su neprocijenjivi???? Bilo bi lipo da se uvati posla kak spada, patentira il kak se već to radi i da nekoj firmi da proizvodi proizvod kak spada a Kinta samo da ubire kinte i čuva žifac. :mrgreen: Mislim da bi za godinu u Amerlandu bija milioner.

Kinta, jesam li blizu da se uližem kvalitetno? :zu: Da li da odtrčim na pp za daljnje štekanje? slika
Kolike su mi šanse ili jednostavno prije nego me pošalješ, da sama odem u 3pm slika
slika

Ak nema šanse da dojem do :zvoncica: da li bi mi preporučili nešto, možda ipak taj hvaljeni Black Pearl za utjehu?

But...I want it all...I want it all...I want it all...And i want it NOW slika

Povratak na vrh 

[ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Binaries » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club