Uglavnom prekjučer stigao mod pa ukratko:
Privitak:
lava-tube.jpg
Sorry zbog loše slike.
Ukratko prezadovoljan sam. Sve specifikacije koje ste mogli pročitati i vidjeti na videu funkcioniraju normalno. Ja bih o negativnim stvarima:
1. Tijelo je dosta dugačko zbog elektronike i displeja pa se treba naviknuti.
2. Displej je mali sa povečalom, uglavnom se dobro vide vrijednosti tj napon (osim na ovoj slici).
3. Lagan je kao perce no donji poklopac i narezi su aluminijski pa treba biti nježan kod mijenjanja baterija.
4. Upozorenje: baterije duže od 65mm jedva stanu, npr. UltraFire, TrustFire.... sa PCB-om pa vodite računa kod nabave baterija o dimenzijama mada i ove stanu ali se ne može donji poklopac potpuno zavrnuti (cca 2,5mm)
5. Sklopka mi se nije svidjela (klik) no funkcionira odlično (zasada)
6. Dugmići za povečavanje i smanjivanje napona su sitni što za moje tanke prstiće nije problem, a i nokat na palcu odradi posao. Mogli bi ipak staviti veče.
Ono što je bitno za imaoce Line-a ili Genova koji imaju problema sa setupom, otporima, namotajima itd. sad je problem riješen. Jednostavno digneš napon i pari ko blesavo. Ja sam za probu išao sa tri, četiri i pet namotaja oko mesha sa kantalom 0.15 jer mi 0.20 još nije stigao. Uglavnom dizanjem napona postigneš željenu paru. Naravno imaoci Provarija to znaju.
Za tri namotaja 0.15 4.2V je sasvim dovoljno a kod ostalih do 5V sa varijacijama jer setupi su novi i brzo sastavljani.
Ukratko super mod za te novce