|
.
Sada je: 01 svi 2026 02:28. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 02:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 tra 2014 12:14 |
|
|
Stiglo jucer.... 
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 tra 2014 18:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 03 tra 2014 22:38 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 04 tra 2014 00:03 |
|
|
|
Koristi ga normalno,a ne ko hibrida jebiga,ja bas mislio to uzet kad izaslo,al se raspisali oko navoja,trebal si pazit,informirat se
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Postano: 04 tra 2014 09:03 |
|
|
vulja je napisao: Koristi ga normalno,a ne ko hibrida jebiga,ja bas mislio to uzet kad izaslo,al se raspisali oko navoja,trebal si pazit,informirat se Bi ja normalo ali pazi sad čuda - ne da se navrnuti isto tako ni na aios-510 adapter iz istog razloga  A koliko sam se informirao i čitao, raspisali su se uglavnom oko navoja kape za dripper mod, koji je u ovom slučaju u redu. I ostali su navoji u redu, štaviše jako dobro obrađeni i klize za divno čudo, jedino je ovaj glavni bez kojeg ništa drugo ne može raditi nekako sj***
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Re: Postano: 04 tra 2014 09:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Dalmat je napisao: vulja je napisao: Koristi ga normalno,a ne ko hibrida jebiga,ja bas mislio to uzet kad izaslo,al se raspisali oko navoja,trebal si pazit,informirat se Bi ja normalo ali pazi sad čuda - ne da se navrnuti isto tako ni na aios-510 adapter iz istog razloga  A koliko sam se informirao i čitao, raspisali su se uglavnom oko navoja kape za dripper mod, koji je u ovom slučaju u redu. I ostali su navoji u redu, štaviše jako dobro obrađeni i klize za divno čudo, jedino je ovaj glavni bez kojeg ništa drugo ne može raditi nekako sj*** Poslikaj i reklamiraj .... morati ćeš se malo natezati u ticketima, da to neradi ... da stvarno neradi ,,,,NE RADI .... ali velika je šansa da će ti poslati ispravni ili refund, znaju oni kakve dobavljače imaju ... za sve ostalo tu je dispute 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Re: Postano: 04 tra 2014 11:24 |
|
|
spavle je napisao: Dalmat je napisao: vulja je napisao: Koristi ga normalno,a ne ko hibrida jebiga,ja bas mislio to uzet kad izaslo,al se raspisali oko navoja,trebal si pazit,informirat se Bi ja normalo ali pazi sad čuda - ne da se navrnuti isto tako ni na aios-510 adapter iz istog razloga  A koliko sam se informirao i čitao, raspisali su se uglavnom oko navoja kape za dripper mod, koji je u ovom slučaju u redu. I ostali su navoji u redu, štaviše jako dobro obrađeni i klize za divno čudo, jedino je ovaj glavni bez kojeg ništa drugo ne može raditi nekako sj*** Poslikaj i reklamiraj .... morati ćeš se malo natezati u ticketima, da to neradi ... da stvarno neradi ,,,,NE RADI .... ali velika je šansa da će ti poslati ispravni ili refund, znaju oni kakve dobavljače imaju ... za sve ostalo tu je dispute  Upravo smo u prepiskama gdje mi se između redaka čini da sad vagaju da li im se više isplati poslati novi ili da im ja vratim stari, oni pošalju novi i nadoknade poštarinu, a cijena je tu negdje
|
|
 |
|
 |
|
sinisa
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 04 tra 2014 16:23 |
|
|
E, onda kad ti pošalju novi, pošalješ meni ovaj što ne valja da probam nešta napraviti od njega..... Pa da i ja imam taj aios..... 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 04 tra 2014 19:29 |
|
|
sinisa je napisao: E, onda kad ti pošalju novi, pošalješ meni ovaj što ne valja da probam nešta napraviti od njega..... Pa da i ja imam taj aios.....  Eh sve mi se čini dok to sve zaokruži oko planete da ću ga gledati negdje na ljeto  A i nije neka cifra ako imaš veliku želju ... 90kn i par tjedana čekanja dok se bogovi singapurske pošte smiluju
|
|
 |
|
 |
|
sinisa
|
Naslov: Re: Vape Mail - Upravo mi je stiglo Postano: 04 tra 2014 21:51 |
|
|
|
Ma nije problem, da se kupi, ali gušt je dobiti mukte, a još veči gušt kad nekome nešto poklonim..... Da sad budem ozbiljan, imam tokarski strojček pa nije problem odraditi neki MOD za taj navoj.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 02:28. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 02:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |