Forum    FAQ

.

Početna » Binaries

[ 814 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 82  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme)
 Post Postano: 06 lis 2016 21:10 

Skwo je napisao:
razdor je napisao:
ili mi s manje para ne kuzimo tu umjetnost :zu: Lemi NHF

Nemaš ti manje para srećo, već si ih odlučio trošit na druge stvari, što je okej, isto kak je okej da bum ih ja potrošila na neki high end mod. :zu:

ma di smo mi od mile. pa da ne trosimo ni za jesti nemamo za njegov haj-end mod. ali nije to bitno. ono sto vulja i ja govorimo (valjda) je da su ti modovi/atiji/ecig/karburatori ruzni. ali lemi (jbg neznam koga drugog za uzeti za primjer) ih kupuje jer su skupi :rotfl:
jbg covik slijep na oba oka a mi se rugamo. nije fer vulja :kinta:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2016 21:14 

Govorim u svoje ime, i ja sam uzela mod od 400€ i nije mi žao ni kune, i ne zato što je skup, na njega je zašarafljen klon od 100kn. :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2016 21:46 

razdor je napisao:
ma di smo mi od mile. pa da ne trosimo ni za jesti nemamo za njegov haj-end mod. ali nije to bitno. ono sto vulja i ja govorimo (valjda) je da su ti modovi/atiji/ecig/karburatori ruzni. ali lemi (jbg neznam koga drugog za uzeti za primjer) ih kupuje jer su skupi :rotfl:
jbg covik slijep na oba oka a mi se rugamo. nije fer vulja :kinta:

eve sad me i ovaj našo prcat, al nema veze. Ne uzimam ih zato što su skupi, već su mi štosni i nisam slijep (još), hvala na brizi, to sam riješio još '95-e . A s vama dvojicom više ne pričam...sve dok se više ne dovučete do metropole na cugu. :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 06 lis 2016 21:51 

Hocu rec da cijena nije opravdana,barem s mog gledista....i opet se vracamo na onu istu pricu.....al hocu rec da taj hajend mod kupujes zbog jebacke zelje da imas nesto haj end....po percormansama ne nudi nista drugo....porsche je porsche i ima svoj gust,ovdje ne vidim gusta osim da kazes da si ga masno platil,u tom je stvar,uzo sam sad ipv jer ima dvije baterije,bitan mi je kapacitet (funkcionalnost),bitno mi je da daje 15w (funkcionalnost) a haj end u mom slucaju bih platio neznam kolko vise,isto bi daval 15w,isto bi bil mozda 2x18650 i moral bi ga uzet ROZOG....jer ocito hajend modovi dolaze samo u rozoj boji,ne vidim drugog razloga zasto lemi nije uzel druge boje :zu:

Znaci meni povrh svega bitna funkcionalnost....vidim da ekipa slini za stab woodom,meni je bljak....nisam sakupljac da bi imal pak nesto kaj cu jednom mjesevno uzvadit i koristit-i to isto na 15w i isto ce mi davat paru i aromu....i onda rec kak se gustam,posebno dobra aroma jer sam masno platil,gluposti....ak vi mislite da je to gust nek vam bude,meni je to prodavanje muda pod bubrege...iz toga izlazi-svaka roba ima svog kupca

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 06 lis 2016 22:00 

vulja je napisao:
Hocu rec da cijena nije opravdana,barem s mog gledista....i opet se vracamo na onu istu pricu.....al hocu rec da taj hajend mod kupujes zbog jebacke zelje da imas nesto haj end....po percormansama ne nudi nista drugo....porsche je porsche i ima svoj gust,ovdje ne vidim gusta osim da kazes da si ga masno platil,u tom je stvar,uzo sam sad ipv jer ima dvije baterije,bitan mi je kapacitet (funkcionalnost),bitno mi je da daje 15w (funkcionalnost) a haj end u mom slucaju bih platio neznam kolko vise,isto bi daval 15w,isto bi bil mozda 2x18650 i moral bi ga uzet ROZOG....jer ocito hajend modovi dolaze samo u rozoj boji,ne vidim drugog razloga zasto lemi nije uzel druge boje :zu:

Znaci meni povrh svega bitna funkcionalnost....vidim da ekipa slini za stab woodom,meni je bljak....nisam sakupljac da bi imal pak nesto kaj cu jednom mjesevno uzvadit i koristit-i to isto na 15w i isto ce mi davat paru i aromu....i onda rec kak se gustam,posebno dobra aroma jer sam masno platil,gluposti....ak vi mislite da je to gust nek vam bude,meni je to prodavanje muda pod bubrege...iz toga izlazi-svaka roba ima svog kupca

vulja, htio sam CRVENOG i uzeo sam CRVENOG boktemazo. :)
A kaj se tiče skupih modova u temi o Archimedesu sam napisao zašto ga ljudi kupuju isto kao i Porsche.Kitu labudovu on pruža više negoli upola jeftiniji auto. Plačaš EKSKLUZIVNOST, odnosno kurčenje, a ne performanse.Tako je sa apsolutno sa svim igračkama za veliku djecu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2016 22:04 

to ti je porše sa boljom opremom ako hoćeš usporedbu... :P
nakon egice sam slučajno pri kupovini nečeg boljeg imala priliku probati dicodes, dna i evic minija... i već tad sam kao nikakav vejper, štoviše kao pušač smrdljivki, osjetila razliku... isti atty zašarafi na tri različita moda i onda sviraj tu pjesmu... pa makar i na 15w...

a i o ostalome bi se dalo... moš rabatinke kupit i za 50, 500 i 2500 kn... glupa rasprava...

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lis 2016 23:23 

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 08 lis 2016 12:19 

A kaj se tiče skupih modova u temi o Archimedesu sam napisao zašto ga ljudi kupuju isto kao i Porsche.Kitu labudovu on pruža više negoli upola jeftiniji auto. Plačaš EKSKLUZIVNOST, odnosno kurčenje, a ne performanse.Tako je sa apsolutno sa svim igračkama za veliku djecu.[/quote]

Daj uzmi onda i crveni rx200s ili 2/3, pa ga kupim od tebe

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 08 lis 2016 13:31 

numberfour je napisao:
A kaj se tiče skupih modova u temi o Archimedesu sam napisao zašto ga ljudi kupuju isto kao i Porsche.Kitu labudovu on pruža više negoli upola jeftiniji auto. Plačaš EKSKLUZIVNOST, odnosno kurčenje, a ne performanse.Tako je sa apsolutno sa svim igračkama za veliku djecu.

Skupi modovi pruzaju više to je cinjenica, ljudi koji vajpaju kao što sam i ja vajpal na modovima od 20-30$ isto vajpaju kao i oni sa modom od 500$ ali onaj ali, nakon 2 do 3 mj mozda i duze pocnu slat poruke tipa neradi kako treba, ne puni usb, prekidac šteka, 510 mi ne prima dobro atty, flouting pin se ne vraca itd itd.
Da oni isto vajpaju kao i na 500$ modu.
Cijena moda ovisi o materijalima, elektronici, nacinu obrade, kvaliteti same izrade, naravno i da se kurce uokolo.
Otkrit cu vam jednu malu tajnu, mod koji se štanca na tisuce komada ili ti komercializiran mod ne koriste istu elektroniku, npr vt serija koja koristi dna chipove, ti chipovi nisu isti kao onaj dna koji kosta 60 i više dolara.
Tko cijeni određene smjernice taj cijeni i exluzivu.
Mod od 500$ nije isti i ne pruža isto zadovoljstvo kao vecina moda od 30$

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2016 13:57 

Spheroid's on PAPS'es

slika

Povratak na vrh 

[ 814 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 82  Sljedeća

Početna » Binaries

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club