|
.
Sada je: 01 svi 2026 03:48. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 03:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 05 stu 2015 11:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
jesam...probao sam phenoma i super aromu daje
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Postano: 05 stu 2015 11:53 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
fek0 je napisao: jesam...probao sam phenoma i super aromu daje I toliko je drastična razlika u aromi (vs UTA)?
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Re: Postano: 05 stu 2015 12:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Fyla je napisao: I toliko je drastična razlika u aromi (vs UTA)?
Nije. Jednostavno mi se više sviđa aroma koju UTA daje...sve su to nijanse (kod ova dva atomizera...ostali su daleko iza...Tile isto kaska za ovom dvojicom). Više mi se sviđa i izgled, način slaganja setupa, mini i full verzija, zapremina i tako....meni osobno, trenutno najbolji atomizer što se može nabaviti, a da se voli pariti normalno, sa povremenim hitovima direkt u plućica  Jedino što mi se stvarno ne sviđa kod UTA je način na koji je izvedena baza...vrlo idiotski dizajn koji u današnjem vape svijetu nema što tražiti...radi normalno u TC-u na samo tri moda (od onih koje sam ja isprobao)...DNA200, Dicodes i evo, po novom i Evic VTC mini...ostali se pogube zbog plus konekcije koja je prilično loša. To mu lako opraštam zbog načina na koji radi  , a govorim o klonu...original je gotovo nemoguće nabaviti...UTA II je svojevrsni jednorog  a i stvarno je preskup.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Re: Postano: 05 stu 2015 12:56 |
|
|
fek0 je napisao: Fyla je napisao: I toliko je drastična razlika u aromi (vs UTA)?
Nije. Jednostavno mi se više sviđa aroma koju UTA daje...sve su to nijanse (kod ova dva atomizera...ostali su daleko iza...Tile isto kaska za ovom dvojicom). Više mi se sviđa i izgled, način slaganja setupa, mini i full verzija, zapremina i tako....meni osobno, trenutno najbolji atomizer što se može nabaviti, a da se voli pariti normalno, sa povremenim hitovima direkt u plućica  Jedino što mi se stvarno ne sviđa kod UTA je način na koji je izvedena baza...vrlo idiotski dizajn koji u današnjem vape svijetu nema što tražiti...radi normalno u TC-u na samo tri moda (od onih koje sam ja isprobao)...DNA200, Dicodes i evo, po novom i Evic VTC mini...ostali se pogube zbog plus konekcije koja je prilično loša. To mu lako opraštam zbog načina na koji radi  , a govorim o klonu...original je gotovo nemoguće nabaviti...UTA II je svojevrsni jednorog  a i stvarno je preskup. Eh da, već 2 mjeseca pokušavam naći gdje je "in stock", ali nikako A moram ga probat... E: I slažem se u vezi tileta, iako imam i onu kao flavor edition. Zaostaje za Phenomom. Ali zato Sfera 4 daje za nijansu bolju aromu i od Phenoma.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
Zadnja izmjena: Fyla; 05 stu 2015 14:22; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 13:04 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
kad ga nađete original na stanju, a da nije samo jedan za sebe javite obavezno..niti ja ga nigdje ne nalazim a tražim neprekidno.. 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 13:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Nećete ga ni naći...sve što čovjek proizvede je prodano mjesecima unaprijed...ima listu prek foruma i tamo se ljudi predbilježuju i čekaju po nekoliko mjeseci. Site mu služi samo da izda račun i za rezervne dijelove 
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 14:52 |
|
|
pa daj mi onda prodaj svog 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 15:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
bubib5 je napisao: pa daj mi onda prodaj svog  Pa moji su klonovi...1:1 i to odlični, ali ipak klonovi...vi se palite samo na originale, kolika ja znam 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 15:37 |
|
|
fek0 je napisao: bubib5 je napisao: pa daj mi onda prodaj svog  Pa moji su klonovi...1:1 i to odlični, ali ipak klonovi...vi se palite samo na originale, kolika ja znam  Da, kupujem samo originale jer zelim podrzat proizvodace, a ne kineze Svatko ima svoje...
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 15:47 |
|
|
|
da..u principu samo orignale iz istog razloga.. naravno ne uzimam kayfune i slične odmah original, jer mi steta para kad su male sanse da ce mi se svidjet..al kod toota mislim da necu fulat..
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 03:48. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 03:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |