|
.
Sada je: 27 tra 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 20 lis 2023 12:31 |
|
|
|
vratio thelema solo dna100 u wizardlab danas, ekran podivljao, gubi kotakt valjda.....jedina opcija kod kupovine je bila crna boja, katastrofa je, nakon 3 mjeseca se ogulio ko da sam ga bacao uokolo, a ne mazio i pazio, nikad pao
ako ponude zamjenu, mislim da cu ici na dicodes....dna koliko je odlican, modovi sa dna su sranje
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 26 lis 2023 17:58 |
|
|
stigao dicodes, box mod 21700 verzija, jako mal za 21700 mod, klizav u rukama (thats what she said  ), skuzio sam menu toliko da narihtam 12w u power mode i dovoljno meni, vape je drugaciji od dna, i malo mi fali onaj boost sa dna, al to je stvar navike valjda, gumb je malo premalen al nije kliktav sto mi se svidja govno je preskupo, i nebi nikada kupio da nije ovako ispalo sa prebijanjem posto je thelema krepala, nadam se da se nece crnilo ogulit s vremenom svaka cast deckima iz wizardlaba na zurnosti, jedan od nasih ducana za toplu preporuku, mislim da je ovo vec drugi put da nesto reklamiram i sve rjesavaju promptno, brzo, uvijek susretljivi, opcenito narudjbe s njima uvijek prolaze bez ikakvih problema
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 03 stu 2023 18:19 |
|
|
vulja je napisao: vratio thelema solo dna100 u wizardlab danas, ekran podivljao, gubi kotakt valjda.....jedina opcija kod kupovine je bila crna boja, katastrofa je, nakon 3 mjeseca se ogulio ko da sam ga bacao uokolo, a ne mazio i pazio, nikad pao
ako ponude zamjenu, mislim da cu ici na dicodes....dna koliko je odlican, modovi sa dna su sranje super... da si riješio  nije mod s DNA sranje nego si išo na najjeftiniju moguću opciju a da dobiješ DNA čip. Kinezi su to prepoznali da će ljudi kupovat ta sranja zato i je toliko proizvođača sa do tada reputacijom šrota pa da počnu DNA ugrađivat  Dakle niko živ nije tamo neko sranje od Dovpoa kupovao dok nisu počeli DNA ugrađivast, isto tako Hcigar koji je prvi počeo s DNA40, ja uzo polovnog, ali novog, starog 2 dana, krepo  imo otprije stariji hcigarov dna 40 taj radio ko urica 2 god a trošak 200kn, ali, taj stari se i pario kao dna, dok ovaj 2 god noviji više nije imao "feel" u parenju od DNA, iako ip je bio Genuine mogo se provjerit. Tako da ja imam teoriju da svi ovi DNA čipovinu koji idu u čajna šit krame i jesu dna ali i nisu dna. znam o čem priam, 4 god sam imo Vaporsharka, iskto kupljen za 300kn i sada imam Goyu, doduše slana na popravak prije pol god, ali je radila svaki dan cijelo popodne 3 ili 4 mislim 4 godine, a isto nabavljena po cijeni onog side by side moda od ambition mosa, onaj koji je prvi izašo onaj jeftini  mislim da za 420kn tako nešt  imo sam još tih kineskih dna, hcigar dna 75 nije uopće ima o "dna feeling" kada pariš a i raspo se za niti mjesec dana. prodo ga pod neispravno u pol cijen e, doduše, nije neki gubitak, cost of doing business kada kupujem isključivo polovno i s minimalno 50% off od novog.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 03 stu 2023 18:28 |
|
|
vulja je napisao: stigao dicodes, box mod 21700 verzija, jako mal za 21700 mod, klizav u rukama (thats what she said  ), skuzio sam menu toliko da narihtam 12w u power mode i dovoljno meni, vape je drugaciji od dna, i malo mi fali onaj boost sa dna, al to je stvar navike valjda, gumb je malo premalen al nije kliktav sto mi se svidja govno je preskupo, i nebi nikada kupio da nije ovako ispalo sa prebijanjem posto je thelema krepala, nadam se da se nece crnilo ogulit s vremenom svaka cast deckima iz wizardlaba na zurnosti, jedan od nasih ducana za toplu preporuku, mislim da je ovo vec drugi put da nesto reklamiram i sve rjesavaju promptno, brzo, uvijek susretljivi, opcenito narudjbe s njima uvijek prolaze bez ikakvih problema slažem se i potpis na sve. s time da dodam, da je dicodes skupo smeće  kvalitetom nije bolji od VTC minija, pardon, gori je  ja svaki koji sam imao sam slao na popravak svaka 2 mjeseca a što se wizarda tiče, tj. MTM storea, su mi tulili da imam problem s di+codesom zbog toga što koristim klonove attija, da zato nema kontakta  moroni, radio neki nesposobnjaković kod njih, dođe mi dicodes s popravka, otšarafim da ću batku stavit a šušta od minus pola padne na pod  neeereee nisu oni krivi ja sam  poslo im mail s kombiniranom psovkom od 7 redaka, dam se kladit da takvu kombinaciju psovki još nisu vidili. I riješio ga se u zamjeni, za mod koji je 10 puta bolji od dicodesa, Shield od Saše. ja sretan, onaj sretan, ma ko bog, riješio se pretposljendnjeg govna zvanog Dicodes. i to mi nije biolo dovoljno, pa sam da iskorisitim priliku štu je nekom gorilo  pa uzo v3 tube mod. TC ne radi kako treba, niti sa jednom ži+com pa niti sa dicodesovom, ponaša se isto ko kantal i pali vatu, šaljem na servis, kao, sve radi dobro. DE taj, mi je baš krepo, nakon niti 3mj korištenja, njeće švapsko  kažem vam, smeće živo precijenjeno. Ali je lijep kao grijeh  Pljunuti Ehpro 101 od 150kn 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 04 stu 2023 20:14 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 05 stu 2023 14:32 |
|
|
Jedini mod koji mi je ikad radio u TC-u kako treba je bio Evic VTC mini, i vrlo je zanimljiv taj TC, ali vrlo malo ljudi ga zapravo koristi. Više nemam niti jedan Evic VTC mod da se igram ali razmišljam da ubodem neki DNA mod, samo radi tog TC-a, zadnje zanimljivo što sam vidio je bilo na ecigarete.hr nekakav malo rabljeni Steam Crave Hadron mini za 95 evra. Ima DNA 100C čip. Ali inflacija me dotukla, nikako da izdvojim neke veće pare za mod, jer kad poplaćam račune ne ostane puno... 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 06 stu 2023 16:10 |
|
|
|
ja parim sada na gotovim grijacima jer su mi cist dobri, slozim tu i tamo kakav coil, al ovo je prst u uvo i deri, napredovali su s gotovim grijacima, al opet pariti na dna il na nekom no name nije isto, meni barem nije, razlika je, doslovno mi je aroma drugacija, zato sam potegnuo dna, i sada dicodes, da to mora tolko kostat- NE, da je bolje, meni jest....da se razumijemo parim mtl 0,6 oma na 12w, nikakve kerefeke, mislim da tc je nepotreban, ok fora je, al nepotrebno, sa powerboostom si izreguliram da mi je temperatura prakticki ista cijelo vrijeme trajanja puffa, znaci nit je hladan prvih pol sekunde, nit pali zadnje pol sekunde....ovisi to i o grijaci, i likvidu, i tanku, al eto drzim se ovih innokinovih grijaca vec neko vrijeme i zbilja su mi top, 5-10 ml dnevno na 0,6 oma grijacu, i grijac drzi minimalno tjedan dana, ja zadovoljan
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 12 stu 2023 17:38 |
|
|
|
može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 13 stu 2023 18:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ouch, zelio bih da znam.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje Postano: 13 stu 2023 19:00 |
|
|
tama je napisao: može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj Mia Zorić Geber...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 06:04. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 06:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |