|
.
Sada je: 29 tra 2026 22:16. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:16. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Majka
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 20 pro 2011 23:41 |
|
|
CHROMEX je napisao: Non ho sentito, è dare ad ogni  Franci Blašković - Najveći zagovornik istrijanstva protiv IDS-a jap, nisam istrian, ali tko ima imalo nešto u istiriji, shvatit će. sada bi se mogao raspisati o SDI-u(Izvidnicko Diverzantskoj Satniji),nikakve razlike izmedu HrZDF i SDI-a,ali kod nas je jako bitno ili bitan onaj I u nazivu,a to idalje pali napisao sam kobasicu pa to sve lijepo/ljepo izbrisao JBG.NO MORE
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 16:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 18:03 |
|
|
Napisala bih možda nešto tu i tam u topicu od Majke zvanom ''muzika i o muzici'' al pošto Majka nabije po 10tak videa u jednom postu, kompjuter MI CILI ZABLOKIRA i ne mre doć sebi po 10 MINUTA. Evo ovdje je pitomije okruženje pa mada mislim da vam se možda neće svidit, moja građanska dužnost je da podjelim ovo s vama. Naime, već sam digla ruke od muzike i taman kad sam mislila da je muzika DANAS otišla u qurac, ovi cover me izbaci iz cipela: http://www.youtube.com/watch?v=KjVGJ3YFDc8&feature=g-all-s&context=G2982b2fFAAAAAAAAAAA
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 18:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
Ptichicaa je napisao: Napisala bih možda nešto tu i tam u topicu od Majke zvanom ''muzika i o muzici'' al pošto Majka nabije po 10tak videa u jednom postu, kompjuter MI CILI ZABLOKIRA i ne mre doć sebi po 10 MINUTA. Hehehe.. i meni isto zablokira! 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 18:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
D@DO je napisao: Ptichicaa je napisao: Napisala bih možda nešto tu i tam u topicu od Majke zvanom ''muzika i o muzici'' al pošto Majka nabije po 10tak videa u jednom postu, kompjuter MI CILI ZABLOKIRA i ne mre doć sebi po 10 MINUTA. Hehehe.. i meni isto zablokira!  Ma istriani iz bosne, ali ima se dobre mjuze pa... ajmo mu oprostiti. Ja to pustim preko noći,pa ujutro poslušam. btw ptičica, kolko imaš godina da slušaš toooo? HA? Znam, , ali ipak, dak malo ohani.Ne znam na dalmatinski,možda oladi ili slancia e pedala! 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 19:16 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ma istriani iz bosne, ali ima se dobre mjuze pa... ajmo mu oprostiti. Ja to pustim preko noći,pa ujutro poslušam. btw ptičica, kolko imaš godina da slušaš toooo? HA? Znam, , ali ipak, dak malo ohani.Ne znam na dalmatinski,možda oladi ili slancia e pedala!  Ima, ima uspijem i PROČITAT koji naslov prje neg sve ode u q. Sva srića to sam već poslušala prije 10-15tak god pa ne moram terorizirat kompjuter po noći. Kak to misliš? Jest da imam tek 9 god ali Justin Biber je za još manju dječicu. Ali vooolim acid jazz obradeeee kojih neeeema baš često u današnje vrijeme. Bura dere vamo već je sve olađeno pa ćete me morat trpit do lita kad bum vatala pravi hlad ispod nekog bora koji bude preživio Božićni masakr. lancia e pedala!=skokovi i pedala. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 19:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 19:50 |
|
|
|
Nemam reci brate,strasni su,HIT DANA
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 19:55 |
|
|
|
drogom protiv nasilja,alkoholom protiv droge
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kaj volite slušati Postano: 22 pro 2011 19:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ptičice, fali ti S, al nema veze, Fred je zakon.Bar za nas  kojim mslimo da nismo.Nažalost mozak radi jedno, a prokleto tijelo ne sluša.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 22:16. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:16. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |