malo offtopic ali on topic
Došao Spotify danas u Hr. Ima li zainteresiranih da zememo nas više Family paket (dam im K 6 eura mjesečno

)
https://www.bug.hr/recenzije/napokon-st ... ba-s-15846oglas je u Peroo d.o.o. pod Razno
EDIT: Čitao sam u Bugovoj recenziji da ne možeš preskakat pjesme nego kad pustiš album da je to to. Najviše zbog toga sam si mislio uzeti premium. Ili je to pisalo za radio. Ugl, kad se odabere nečiji album, može se kliknut na koju oćeš pjesmu i ona počne svirat. Dakle, sve isto kao i Deezer. Kvaliteta muzike je stvarno dobra. Slušao sam samo rock danas i odvrno pošteno, nema nikakvih distorzija u zvuku. Čak i nema reklama, nisam niti jednu čuo. Dakle, plaćat premium se isplati jedino onome tko želi slušati "radio" i njihove play liste. Sve ostalo radi odlično i u free verziji. U Deezer free verzij živciraju reklame jer na svake 4 pjesme ide reklama i ona je cca 20-30 posto jača, tako da zabole uši, i ne možeš muziku odvrnut slušat. Login preko Facebooka šteka pa sam preko maila išao. Ostao sam ugodno iznenađen da već imam tamo profil, i da mi je mjesto stanovanja SAD

Naravno da to tad nije radilo, ni VPN nije pomagao.
Primjetio sam i da imaju više albuma nego Deezer. Konkretno za 3 Doors Down, na deezeru je bil nekoliko a tu bar 10. Ove neke starije stvari se blago bolje i čišće čuju. Aplikacija je stabilnija i ne ruši se i ne bježi iz izbornika ko Deezerova na free profilu. Moja preporuka za free account
Aplčikacija za mob na prvu zgleda Ok, odmah me je spojio s mailom, nisam ništa mogao odabrat, sve automatski. I reče ti što svira na kompu i želiš li na mobu nešto drugo. Nema fore da možeš na kompu jedno slušat a na mobu drugo. Bitna prednost pred Deezerom je da Deezer free ne možeš ni otvorit na mobu ako ne plaćaš. Ali, na mobu ti piše što trenutno na kompu slušaš i to iako je mob zaklčjučan i možeš prebaciti slijedeću pjesmu na kompu bez da otključavaš mob, što je jako korisno ako puštaš s kompa a nisi baš trenutno za kompom