| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 14:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 14:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Samo jedna rijec: POBJEDA  Ali alarm mi se upalio ... s govnarima ima previse losih iskustava.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 15:12 |
|
|
Jednokratnu,kasne 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 15:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 15:22 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Bio bi sretniji da oni ne znaju ništa o tome. Sada će sve to drugačije izgledati.
Porez, više cijene, porez, takse, nameti, porez,...
A kada Linić čuje za to, onda smo definitivno gotovi.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 03 svi 2013 17:05 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
bolje porez nego zabrana. al to je samo moje skromno misljenje 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 04 svi 2013 17:41 |
|
|
Meni se to ne dopada,s jedne strane ne mogu stopirati niti zabranjivati e-cigaretu,sa druge strane te iste zabrane stizu preko ulaska ove tobako mafije na trziste...postavice pun qrtaz direktiva i zakona koji ce moci pratiti jedino veliki igraci i "cao"... Isto kao i za sve ostalo...podsjeca me na tender za izgradnju odredjenih stvari kod nas u Skoplju,u igri sume od 500,600,700 i jace miliona eura a uslove tendera ispunjava samo jedna kompanija koja se (nitko ne zna kako) stekla bas svim potrebnim predispozicijama,praksom,znanjem koji su bili navedeni... 
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 04 svi 2013 17:58 |
|
|
Ni meni se to ne sviđa.Mislim da će pokušati staviti šape na promet nikotina a ako im to uspije onda smo naje... 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 04 svi 2013 22:55 |
|
|
|
ma nismo naje...duhanska industrija nece tako brzo uci u sustav e-cigarete jer po tom pitanju još uvijek je duhan grana broj jedan po zaradi, bez obzira na silne zabrane i poreze, a e-cigareta je još uvijek premalo tržište za tako velike igrace.....jedino razumno šta se može u bliskoj buducnosti dogodit su isplanirane zabrane, nametanje poreza i ostali nameti. sveukupno gledano...parenje je alternativa pušenju...s toga smo mi još dosta dugo mirni.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
WeCo13
|
Naslov: Re: Veliki igrači ulaze na tržište e-cigareta Postano: 05 svi 2013 12:58 |
|
|
|
Osobno, takoder smatram da je dobro da takvi "igraci" udu na trziste, jer to osigurava da se nece onda pojaviti zabrane na opremu itd. a sto se tice trzista nikotinskih tekucina, stvara se veca trzisna konkurencija zbog mogucnosti vece i masovnije proizvodnje, sto bi trebalo rezultirati rusenjem cijene. Jedna olakotna okolnost svega toga je ta da duhanska industrija treba proizvod koji donosi novce u vecoj kolicini, jer inace investicija i razvoj nisu isplativi. Sudeci po tome, duhanski lobiji ce se orijentirati na jednokratne eCigarete, jer im nije u interesu imati proizvode koji dugo traju i mogu se popravljati rucno. Tako barem neko vrijeme, trziste sve RBA opreme nece duze vrijeme biti ugrozeno, uz mogucnost jos veceg procvata zbog indirektnog marketinga ujedno od strane velikih igraca.
Sent from my microwave oven.
|
|
 |
|
 |