| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 03 ožu 2016 01:09 |
|
|
@Tama, kod mene otvara normalno... https://www.facebook.com/story.php?stor ... 6&__tn__=CUglavnom, 24sata (poveznica na net.hr) " UZNEMIRUJUĆA VIJEST ZA PUŠAČE - Ovo su najgore cigarete koje postoje! Svi znamo da cigarete uzrokuju rak pluća, ali upravo je otkrivena daleko više uznemirujuća istina o OVOJ vrsti cigareta. Ekonomične su i zato ih jako puno ljudi kupuje... Šerajte prijateljima pušačima dok nije kasno. AKO VEĆ PUŠITE Nadamo se da NE KUPUJETE OVE cigarete..." Naravno misli se na e-cig, opet krenula medijska propaganda. "Kokica pluća", diacetyl i slična sranja uz bombastičan naslov da se sharuje "dok nije kasno"... P.S. a zakon vreba...
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 03 ožu 2016 01:25 |
|
|
facebook me mrzi 
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 01:53 |
|
|
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 11:56 |
|
|
|
Mene zanima što u Hrvatskoj planiraju napraviti vlasnici dućana po pitanju svega ovoga, mislim oni žive od toga, a od njih glasa čuti nije?
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 12:39 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
logično je za zaključit da će se mnogi dućani zatvorit, ljudi dobit otkaze, neš sitno prodaje će preživjet na internetu ako se prilagode.
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
jurex
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 12:46 |
|
|
|
ne brani li se prijedlogom zakona i internetska i prekogranična prodaja?
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 12:59 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Koliko sam vidio, Filip je na stranici Parilice reagirao postom na blogu cak i prije nas na forumu, tako da nije bas da ne reagiraju. Ali svakako bi bilo dobro da svi trgovci sjednu za stol i izadju sa zajednickim stavom prema javnosti, medijima i zakonodavcu.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 13:04 |
|
|
|
Strefit će ih zakon jer vjerovatno još nisu svi upućeni u to šta se sprema i zato ih je potrebno na vrijeme sve kontaktirat (mail, tel., u 4 oka... kako god) i upoznat sa problemom. Udruga bi bila s njihove strane bila podržana 1000%. Jer ako saznaju tek onda kad prijedlog zakona bude na dnevnom redu ili još gore, ako, ne daj Bože, zakon prođe, onda je već kasno.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Yeti
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 04 ožu 2016 13:09 |
|
|
Prodavaci i proizvodaci su se sastali jos neggdje krajem prosle godine, sto su dogovorili neznam jer je sastanak koliko znam bio zatvoren, e sad sto ce bit vidjet cemo... Oni imaju to sve pokriveno i sa pravnog aspekta posto imaju odvjetnika medu sobom.. To sto se malo cuje u krugovima vapera ne znaci da oni nista ne poduzimaju.. 
_________________ "It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas." "I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free" 
|
|
 |
|
 |
|
ohc
|
Naslov: Postano: 04 ožu 2016 13:53 |
|
|
|