Evo nešto novo od mene... nisu zlomori, doduše, ali da ne otvaram novu temu. Isto spada pod "frikotvorine" a i vezano je za parenje

Znači, razmišljala sam o nekakvom stalku za "po vani" koji bi sprečavao moje modove da ne otkližu sa stola kad god ih odložim (ponajviše u kafiću, gdje nemaju stolnjake i sve se kotura naokolo). Nešto lagano i maleno, ali dovoljno čvrsto i stabilno da zadrži mod na mjestu. Kako ne volim da mi modovi stoje uspravno (iz već poznatih razloga), pao mi je na pamet mali "ležeći" stalak. Materijal je topljiva plastika koju mi je preporučio Brew (fala, Brewberry

). Plastiku sam rastopila, i dok je još bila mekana i vruća (auč!), oblikovala sam dva stalka - jedan veći za Vamo, drugi (manji) za Nemu. Makar oba imaju isti promjer, ali Vamo je teži pa je bolje da je stalak veći.
Uglavnom, ovo je bez ikakve dorade, brušenja, bojanja i sličnih stvari koje su mi pale na pamet. Bitno da služe svrsi. A u biti, i ovako izgledaju pomalo fora, kao nekakvi oblačići

A ovo tu, to je jedan od onih FT Evoda koji su me iznervirali jer se nakon par dana već boja počela guliti. Ovaj sam prekrila drugom vrstom topljive plastike. Još ga planiram nečim prelakirati da dobije sjaj i da se izgube otisci prstiju