Forum    FAQ

.

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Prodaja opreme
 Post Postano: 13 sij 2016 22:57 

Slazem se. Ali napravio ih na racun tudje grbace sto ja ne cijenim. :D

Naravno ne ocekujem da se slozis sa mojim misljenjem jel da ne ulazimo u daljnju raspravu. ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 23:30 

orginal LPG 18650 košta 110 eura
http://vaponaute.com/en/aircrafts/25-le ... os-v2.html

klon košta 6.60$
https://www.fasttech.com/products/0/100 ... anical-mod

razlike neke nema, hibridni mesingani konektor na kojem navoj ode čim ga pogledaš malo opasnije..
prekidač je isti, mesingani, bez zaključavanja itd..

ako ti imaš para, slobodno kupi org iako na njemu nema šta koštat 110E jer to je tuba koju kod kuće na tokarskom napraviš za pola sata..

o org nemesis, caravela, templar neču ni pričat..

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 sij 2016 23:39 

kaj cemo opet o klon original?

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 23:44 
Moderator

Kakve veze ima klon ili original ili štatijaznam?!
Radi se o ovome:
Pizdimo zato što ekipa kupi nešto sa FT-a (ili slične stranice) i onda prodaje to čim im dođe po većoj cijeni nego što su kupili.
Pizdimo zato što se stavljaju retardirano nerealne cijene proizvoda (svatko ima pravo staviti cijenu koju hoće, ali neke stvari prelaze granicu dobrog ukusa)
Pizdimo zato što se novi, a i neki strani članovi ne pridržavaju i tih labavih pravila koja postoje...a onda kenjaju kad im se ukaže na to (ne stavlja se slika, ne napiše se odakle je kupljeno, a često se ne stavi ni cijena nego napišu "cijena preko pp-a" i slično)
Pizdimo zato što je to obična preprodaja koja više priliči njuškalu a ne forumu, gdje je zamišljeno da se ima dio za prodaju po nižim cijenama nego što je moguće nabaviti inače ili si ne može priuštiti...što zbog toga što zarada ne bi trebala biti cilj, što zbog toga što ti stoji doma i ne koristiš taj proizvod pa ti nije ni bitno, a nekome bi baš dobro došlo.
Mi koji nešto svojim rukama radimo imamo odvojeni dio foruma upravo zbog toga...da nas se ne mješa sa dijelom koji je namjenjen za prodaju viškova ili nepotrebnih stvari.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 23:52 

prvo sam stavio cijenu 300kn, ali me moderator upozorio sa zutim kartonom :zu: viewtopic.php?f=22&t=11639

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 14 sij 2016 01:12 

Ja ne vidim nista lose da neko tu sverca iz Kine i zaradjuje, kome se ne svidja ima u Kini jeftinije i ima u shopovima skuplje, bitno da je ponuda sto veca plus ce se novi clanovi registrovati i kad vide da ima nesto za kupiti
Nek ljudi rade i nek imaju posla pa ce ako ih bude islo otvoriti shop
Ovde se reklamiraju i razni shopovi i u HR i u Kini al ne natezu se bas da udjele nekom nesto

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 14 sij 2016 01:28 
Administrator

veljo_81 je napisao:
Ja ne vidim nista lose da neko tu sverca iz Kine i zaradjuje, kome se ne svidja ima u Kini jeftinije i ima u shopovima skuplje, bitno da je ponuda sto veca plus ce se novi clanovi registrovati i kad vide da ima nesto za kupiti

Nazalost rvacki zakon se ne slaze s tobom. A odgovorna osoba za forum sam ja. Makar mi nebi lose doslo malo stana i hrane o drzavnom trosku i sexa u neogranicenim kolicinama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2016 01:54 

e-cigareta Osijek više ne popunjava police,lista aroma se poprilično smanjila a baze imaju svega 1 (jednu) bočicu PG-a.Obrazloženje osobe iz trgovine (istinito ili ne) je da se pripremaju za nadolazeću zakonsku regulativu koja nam slijedi u skoroj budućnosti što hoće reći - riješavaju se sve moguće e-cig opreme :ilu:

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 14 sij 2016 05:11 

veljo_81 je napisao:
Ovde se reklamiraju i razni shopovi i u HR i u Kini al ne natezu se bas da udjele nekom nesto

bogtemazo... razmisljanje ti je na razini djeteta ili svercera... ili nisi procitao i shvatio o cemu se radi u temi i cijelu sustinu, ili ne zelis... drugog objasnjenja nema...

ovo nije plavi oglasnik, njuskalo.... etc... evo citam vec 10 min tvoj post, i nejde mi u glavu, da tebi koji nisi tu od jucer, pada na pamet izjavit
Citat:
Ja ne vidim nista lose da neko tu sverca iz Kine i zaradjuje
.... ne kuzim... prosvjetli nas i reci da si bio pijan kad si to napisao.... da se mene pita ja bi ti dao na temelju te izjave permanentni ban, bez isprika ili izmotavanja.... sorry kaj sam izravan.... ali svojom izjavom potices direktno svercanje robe preko foruma.... e mislim da tak nebu islo i da ce se slozit 98.76% clanova samnom....
da je drukcija situacija, rekao bi ti da ti se ispricavam, ali stvarno, ni pod milim bogom ti se ne ispricavam na svemu sta si rekao... valjda shvacas da stojis iza svojih rijeci....

da nebi neko mislio da krojim pravdu... ne, ne krojim... ali brate mili, pa mislim da je dosta takvih pizdarija na forumu, i da su ljudi poceli forum smatrat cucavcem na trasi Zagreb-Lipovac.... meni to smeta.... dali ce se moderatori pobrinut oko toga ili ne, na meni nije, ali kao uvazeni clan, mislim da imam pravo izrec svoje misljenje.... sto se tice preprodaje, sto se tice trollanja oglasa (sto bi moderatori trebali rijesit, ja nisam taj) sto se tice bahatosti odredenih osoba i toga da njihovi postupci vode do prepirki, svada i lupanja postova u nedogled.... serem se na sve te postove i na vas, sve vas koji jebete (da oprostite) i zajebavate po temama.... ljudima koji nesto pametno imaju i napisat na ovom forumu se vise neda pisat, bas zbog VAS (tu ce se nac osobe koje to prakticiraju... ili nece).... nisam ovoliko slova ispisao na ovom forumu odkad sam tu, ali kaj je previse je previse.... POCNITE SE PONASAT ko odrasli ljudi....
Forum NIJE psihijatrijska bolnica vrapce niti odjel za lijecenje tudih problema, niti ce bit, i shvatite to..

Ako mislite da je, bome ste na krivom mjestu.... Jos jednom, POCNITE SE PONASAT..... Previse dobrih i kvalitetnih ljudi koje znam i postujem je zbog ovakvih gluposti napustilo forum ili ga jedva posjecuju bez komentara... Ko ima od toga koristi? Apsolutno niko....

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 14 sij 2016 07:46 

@Kinta
Ja prvo pomislim da neko mozda nesto preprodaje da se prehrani, sto ga ne bi pomogli, sigurno od te preprodaje ne moze kupiti BMW 7 ali moze zaraditi nesto, u ostalom zajebati nas ne moze, svi bi prvo provjerili cijenu u Kini i u trgovinama
@Rossi
kakav moral imas postaces mi idol, jedino sto nisam primjetio tu kolicinu morala na nekim drugim temama. Forum i ja rijetko posjecujem i komentarisem al ne zato sto mi smetaju izjave, cak ni ova tvoja nego zato sto imam opremu koju znam koristiti a vjerujem da tako i ostali. Pratim socijalne teme i vjerujem da bi forum bio brojniji da se vise prodaje u pero doo, peace

Povratak na vrh 

[ 201 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Sljedeća

Početna » Ostalo » Općenita diskusija

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club