| Autor |
Poruka |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 11:35 |
|
|
|
Opskrbi se dok još ima i ne bacaj istrošene grijače, nego nabavi par desetaka metara žice za izradu novih...
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 15:31 |
|
|
|
čekam Cubis da mi stigne i onda ga moram isprobati pa ću tek nabavljati grijače, valjda neće u međuvremenu stupiti taj zakon na snagu. moram još nabaviti i jedan dobar RTA i nekoliko kilometara žice i onda sam miran.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 15:39 |
|
|
|
ne kuzim jednu stvar, kako ce oni kontrolirat što mi naručujemo iz eu recimo?
|
 |
|
Antess
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 15:45 |
|
Pridružen: 15 lis 2014 21:42 Postovi: 124 Lokacija: Zagreb, Dubrava
|
vulja je napisao: ne kuzim jednu stvar, kako ce oni kontrolirat što mi naručujemo iz eu recimo? pa nece, ali drzave iz eu nece smjeti proizvoditi, a niti prodavat preko neta zakonom zabranjene proizvode
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 19:32 |
|
|
Antess je napisao: pa nece, ali drzave iz eu nece smjeti proizvoditi, a niti prodavat preko neta zakonom zabranjene proizvode A što će biti sa web dućanima u Hrvatskoj? I što će biti sa javnim dućanima? Hoće li sve zabraniti?
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 21:24 |
|
|
|
Prema direktivi web e-cig. trgovine bile bi zabranjene, kao i uvoz, a za ove standardne dućane nemam pojma kako bi se prilagodili... Što se tiče proizvođača unutar same EU nejasno je kakva će biti mogućnost nabave npr. FlavourArt i Inawera baza. Italija je također regulirala tržište e-cig. i prateće opreme, ali ne u toliko drastičnoj mjeri da bi FlavourArt bio prisiljen staviti katanac, znači i dalje radi. A hoće li staviti katanac od 20.5 ne zna se. Kad bi se ovom direktivom u HR zabranio uvoz FlavourArt i IW proizvoda ispalo bi da se time direktno krši zakon o slobodnom protoku roba unutar EU. Dakle, osim opskrbljivanja opremom vrlo bitna je i opskrba dovoljnom količinom baza i aroma za predstojeće "crne dane" jer što ti vrijedi gomila modova i attya bez tekućine... to je isto k'o i auto bez goriva.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 14 tra 2016 21:26 |
|
|
|
Pričao sam s čovjekom iz Belgije, gdje je ova regulativa vec u donesena i kaže da normalno naručuje bazu iz njemačke
|
|
 |
|
 |
|
natal
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 22:02 |
|
|
vojehr je napisao: Antess je napisao: pa nece, ali drzave iz eu nece smjeti proizvoditi, a niti prodavat preko neta zakonom zabranjene proizvode A što će biti sa web dućanima u Hrvatskoj? I što će biti sa javnim dućanima? Hoće li sve zabraniti? Ja osobno znam za dva HR web shopa koji zatvaraju. Jedan mi nije htio reci zasto zatvaraju a drugi mi je rekao da kad se donese novi zakon da se nece smit prodavat preko interneta vec samo u trgovinama.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 14 tra 2016 22:06 |
|
|
Pa u drzavama eu di nije zabranjeno lijepo narucis i dodje ti na adresu,to ti nitko nemre kontrolirat...vrijeme je da nas gearbest doda na listu eu warehouse i sve bu pet 
|
 |
|
natal
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 14 tra 2016 22:58 |
|
|
|
Nije to bas tako jednostavno.
Naruci duhana izvana di je jeftiniji, primjer madjarska i marlboro duhan kojeg u RH nema jel a svi gas traze i masovno se ide u madjarsku po duhan.
|
|
 |
|
 |