|
.
Sada je: 25 tra 2026 19:58. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 07 tra 2016 18:38 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Rockatansky
|
Naslov: Postano: 08 tra 2016 07:53 |
|
|
|
Da, desetak dana pred iznošenje zakona pred sabor je pravo vrijeme da se nešto počne raditi. Ako mediji nisu zainteresirani zaboravite na to...što će biti, biti će
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 08 tra 2016 14:28 |
|
|
Ja doduše nisam uopće pratija šta će se to sve regulirat, šta će se to sve zabranit, nit me bilo posebno briga, mada mi je para gušt sto puta veći nego mi je cigareta ikad bila...mislim se ovako otprilike: Oćemo li mi moć uzimat sa fastteha (ofrlje uzeto) pakete ko i dosada? Hoće li se zabranit prodaja VG a , PG a i vate? Ako će to ostat ko i dosada ma nema mi brate brige ni za šta ostalo. Ima zaista toliko većih problema i pitanja u državi za uredit, a znamo da se neće uredit nikad ni to životno važnije, a očekivat sad neke akcije za šta? Za narkomanske hirove nekih tamo vejpera što truju okoliš sa svojim kemikalijama? Nema šansone reka bi Pervan.... 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 08 tra 2016 15:36 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Deckardcain je napisao: Ja doduše nisam uopće pratija šta će se to sve regulirat, šta će se to sve zabranit, nit me bilo posebno briga, mada mi je para gušt sto puta veći nego mi je cigareta ikad bila...mislim se ovako otprilike: Oćemo li mi moć uzimat sa fastteha (ofrlje uzeto) pakete ko i dosada? - NEHoće li se zabranit prodaja VG a , PG a i vate? - NE, osim ako sadrže nikotin onda DAAko će to ostat ko i dosada ma nema mi brate brige ni za šta ostalo. Ima zaista toliko većih problema i pitanja u državi za uredit, a znamo da se neće uredit nikad ni to životno važnije, a očekivat sad neke akcije za šta? Za narkomanske hirove nekih tamo vejpera što truju okoliš sa svojim kemikalijama? Nema šansone reka bi Pervan.... 
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 13 tra 2016 16:47 |
|
|
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 13 tra 2016 17:03 |
|
|
|
osim ako nemaju nekoga na visokoj poziciji ili način da uskrate nešto onima koji dižu ruku "Za" kako bi ih ucijenili... uzalud im trud...
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
ddukan00
|
Naslov: Postano: 13 tra 2016 17:15 |
|
|
|
[NOVA ZABRANA PUŠENJA] Prema najavama, Zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda ("Zakon o pušenju"), daje mogućnost jedinicama područne samouprave, odnosno Gradu Zagrebu, odrediti javni prostor na kojem je pušenje u potpunosti zabranjeno (tzv. „nepušačka zona“, "smoke free zona").
Zabrana se odnosi i na elektroničke cigarete sa ili bez nikotinskog punjenja, a s namjerom zaštite zdravlja poglavito nepušača i mladih s posebnim naglaskom na ranjivim skupinama jer postoji javnozdravstvena bojazan kako će ponovna modernizacija pušenja kroz elektroničke cigarete donijeti neizmjernu štetu novim generacijama (naročito djece i žena) koje eksperimentiranjem sa e-cigaretama ulaze u svijet ovisnosti o klasičnoj cigareti.
Trenutno je u primjeni zabrana pušenja na prostoru koji je udaljen manje od 20 metara od ulaza u zgradu zdravstvene ustanove.
Npr. može se odrediti nepušačka zona u centru Grada, ili 100 m u krugu škole, bolnice, zdravstvene ustanove i sl.
Kako bi to izgledalo u vašem gradu ili općini?
Vaše mišljenje nam je važno.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 13 tra 2016 17:22 |
|
|
A valjda imaju nekog "asa u rukavu"... Ta niko nije lud da radi nešto za šta unaprijed zna da bi bilo osuđeno na propast. To je vape udruga trgovaca/proizvođača i korisnika e-cigareta. Sad je u tijeku izrada web stranice i uskoro upisi članova... valjda će se nešto istelit iz svega toga... https://registri.uprava.hr/#!udruga-det ... 2niAgG27Rg
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 13 tra 2016 18:37 |
|
|
|
pa nije loše skupit puno veprova na hrpu... možda ne zbog rušenja zakona nego iz drugih razloga... tak da iz tog aspekta je super
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: NOVA ZAKONSKA REGULATIVA Postano: 13 tra 2016 19:13 |
|
|
|
Ne mogu zamislit da će ukinut web prodaju opreme, što neću moći ni grijače nabaviti?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 19:58. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 19:58. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |