|
Fathers Milk v2 Aroma super miriši, na jagodu, keks i još nešto kremasto. Zamješao u VPG 50/50 18mg na 12%. Odstajalo 11 dana. Fino fino fino. Jaguda fina, ne onako umjetna, malo manje dobra od Moo juicea od MBV ali vrlo dobra, prvih par dana se čini umjetnija, ali to ispari stajanjem. Keks se više osjeti kad nije dozrilo, ali sad nakon 10 dana ga se manje osjeti, ali fino, tek toliko da je tu. Više neki crunchy keks. Stajanjem ispliva kremica, koja nije jaka, tek toliko da je malo ima. Možda bi trebalo i više % stavit. Ugodni ADV, ugodno za parit i nakon par dana, ali onda nema ovu notu kreme. Ali ima više keksa.
Waldmeister Aroma miriši super, šumske trave mix. Ali kod tekućine sam se malo razočarao, jer aroma fantastično miriši. Inače, volim čajeve od bilja, ovo je bilo logično za uzet.A Wald-nešto od twisteda sam probao kao gotovu tekućinu, i bilo je fantastično. Ali to nije ova aroma. Smješano u VPG 50/50 18mg na 8% odstajao 11 dana. Najbolje za ovo opisat je biljni mix sa dodatkom note limuna, fino "zeleno" bilje, možda nota eukaliptusa-malčice slatkast. Može se parit već nakon par dana, ne vidim nikakvu bitnu razliku u okusu od danas i prije 8 dana. Možda treba i veći postotak arome
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
Zadnja izmjena: buje3000; 04 ožu 2016 19:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
|