|
.
Sada je: 24 tra 2026 02:07. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Wicked vape
|
Naslov: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 23 ožu 2015 15:16 |
|
|
|
Ovaj uređaj živi samnom već 2 dana. Možda je malo rano za neku pouzdanu recenziju, ali ću napisat svoje prve dojmove.
Uređaj je došao zapakiran u plastičnoj kutiji koja je bila umotana u prozirni zaštitni najlon. Pakiranje ne izgleda baš bajno, ali dobro štiti uređaj prilikom transporta. U kutiji je naravno uređaj i micro USB kabel za punjenje, a na kutiji stoje sve informacije za korištenje novog DNA 40 chipa i specifikacije uređaja. Uređaj sjeda u ruku odlično, te ima nekako gumenasti osjećaj i ne klizi iz ruke. Mali je ali je teži nego Hana like DNA 40 ili Cloupor 30 W te se doima stvarno čvrst i kvalitetan. Ima novi ekran koji je za oko 30% veći od staroga te sadrži još jednu crtu informacija, a to je temp. na koju je uređaj trenutno podešen. Novi ekran se bolje vidi nego stari, jer su znamenke očigledno veće i dosta je svjetliji pa se lakše vidi kada svjetlo direktno pada na ekran. Ekran je smješten na dnu uređaja, što me brinulo radi odlaganja na stol, ali oko ekrana je malo izdignut tako da sam ekran nikad neće doći u kontakt sa površinom na koju ga odlažete. Isto tako ima i plastični prozor, tako da je ekran stvarno dobro zaštićen. Ovaj veći ekran je jako jako dobra stvar radi preglednosti, a i netrebaš škiljit da vidiš znamenke. Ima veliki fire gumb koji oko sebe ima led prsten i svjetli plavo na pritisak, a crveno tijekom punjenja. Jedna stvar koja mi je zasmetala kod gumba je kada se uređaj stavi u stealth mode, gumb i dalje svijetli plavo na pritisak iako se na ekranu ništa ne vidi. Neki su prijavili rattle na fire gumbu, iskreno ja sam ga treso, ali ne čuje se nikakvo šuškanje na nekoj normalnoj udaljenosti nego tek kad približite uho na par centimetara od uređaja, što po meni nije neki veliki problem. + i - gumbi su odlični, vire oko 1,5 mm, osjetiš kad pretisneš bilo koji gumb na uređaju, te nisu baš glasni na pritisak. E sad jedna meni jako draga stvar, magnetna vrata baterije. Ovo je po meni veliki plus jer nema šarafa i šarafcigera za brzu zamjenu baterije, nego skineš vrata, povučeš traku, staviš novu bateriju i pariš. Gotovo u par sekundi. Kad smo već kod baterije, ovaj uređaj prima 18650 bateriju i ima trakicu za lakše vađenje baterije. Šta je specifično kod ovog uređaja je to da + pol ide dole, a minus gore i ako slučajno okrenete bateriju naopako čuje se pištavi zvuk koji vas upozorava da ste stavili bateriju naopako. Magnetna vratašca stvarno dobro stoje na mjestu i nisam imao nikakvih problema s njima, kako ih stavim tako stoje. Uređaj dolazi sa LG 2500 mAh, 35A baterijom, što je isto veliki plus. Već dva dana parim na Sharku i još se nije ispraznila baterija. Uređaj ima novu ZIP tehnologiju punjenja koja bi trebala ovu LG bateriju napuniti za oko 2 sata. Ja mislim da je bolje puniti na punjaču iako duže traje punjenje, nego preko uređaja, čisto radi dugovječnosti baterije, iako ni ZIP tehnologija nije loša ako ste u škripcu s vremenom. Uređaj ima u sebi ugrađen Wireless Charging Card za bežično punjenje, čime su izbjegli korištenje eksterne wireless kartice. Imam kući dva bezična charging pada i radi na oba. Na vrhu uređaja su 4 siroka i duboka kanala za attyje koji zrak dobivaju odozdo, te 510 konektor koji je selfa djusting te tako svaki atty ima odličnu konekciju. + pin na konektoru je obložen zlatom za što manji volt drop te veći užitak u parenju, a navoji su od SS-a Probao sam 6 različitih attyja i svaki radi bez problema i svaki se može navidati do kraja, tako da nema praznog prostora izmedu attyja i uređaja.
Sve u svemu uređaj izgleda odlično, leži u ruci odlično i kvalitetan je. Za sad sam i više nego zadovoljan, ali samo će vrijeme pokazati. Jako sam oduševljen sa većim ekranom i magnetnim vratašcima i sa samom završnom obradom na uređaju jer ne klizi kao neki uređaji. Ako dođe do bilo kakve promjene u ponašanju uređaja to ću i napisati.
Slike uskoro
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 23 ožu 2015 15:51 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
odličan i detaljan rivju 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 23 ožu 2015 17:29 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
I ja se nekih 2 mjeseca družim s njime. I stoji uglavnom sve što si napisao. Odlično napravljen mod. Moje zamjerke idu toj gumenoj oblogi kučišta. Meni se počela lagano skidat na nekim djelovima ta guma, posebno kod 510 konektora gdje se svako malo šarafi atty i odispod taj okvir koji štiti ekran, budući da ga se na njega odlaže. Sad mi žao što nisam odmah uzeo i onaj shark skin da ga zaštitim kolko-tolko. Osim toga sve radi izuzetno. Ovaj zip charger puni 18650 bateriju za 1-1.5h što je odlično ako zatreba. Iako se na netu priča o problemima sa zaslonom, ja ih do sad nisam imao, sve radi vrhunski. Ono što u uputstvima ne piše, jest da se može poštelat da temperaturu pokazuje i u celziusevima. Ja sam to slučajno skužio tek nakon mjesec i pol dana korištenja (kod podešavanja temp sa - gumbom se dođe do kraja farenhajta i počinju celziji)  .
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 23 ožu 2015 17:39 |
|
|
Fyla je napisao: I ja se nekih 2 mjeseca družim s njime. I stoji uglavnom sve što si napisao. Odlično napravljen mod. Moje zamjerke idu toj gumenoj oblogi kučišta. Meni se počela lagano skidat na nekim djelovima ta guma, posebno kod 510 konektora gdje se svako malo šarafi atty i odispod taj okvir koji štiti ekran, budući da ga se na njega odlaže. Sad mi žao što nisam odmah uzeo i onaj shark skin da ga zaštitim kolko-tolko. Osim toga sve radi izuzetno. Ovaj zip charger puni 18650 bateriju za 1-1.5h što je odlično ako zatreba. Iako se na netu priča o problemima sa zaslonom, ja ih do sad nisam imao, sve radi vrhunski. Ono što u uputstvima ne piše, jest da se može poštelat da temperaturu pokazuje i u celziusevima. Ja sam to slučajno skužio tek nakon mjesec i pol dana korištenja (kod podešavanja temp sa - gumbom se dođe do kraja farenhajta i počinju celziji)  . Dolazi shark skin za koji dan jer je to skupa mala zvjerkica, a ne zelim da se odma oguli i osteti. Nego ja sam i prije nego sam narucio znao za celzijuse. Nakon mozda 3 mjeseca od kad su izbacili DNA 40 su izbacili novu verziju sa C. A sad sve ove sa vecim ekranima dolaze sa C. Vidio sam i ja da ljudima scrola ekran, ali za mene je jos rano rec sta sam dobio  Nadam se da nece scrolat. Drago mi je da si zadovoljan s njim jer sad i ja znam da cu ja bit zadovoljan, uz uvjet da sve radi kako treba 
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 23 ožu 2015 17:44 |
|
|
Wicked vape je napisao: Fyla je napisao: I ja se nekih 2 mjeseca družim s njime. I stoji uglavnom sve što si napisao. Odlično napravljen mod. Moje zamjerke idu toj gumenoj oblogi kučišta. Meni se počela lagano skidat na nekim djelovima ta guma, posebno kod 510 konektora gdje se svako malo šarafi atty i odispod taj okvir koji štiti ekran, budući da ga se na njega odlaže. Sad mi žao što nisam odmah uzeo i onaj shark skin da ga zaštitim kolko-tolko. Osim toga sve radi izuzetno. Ovaj zip charger puni 18650 bateriju za 1-1.5h što je odlično ako zatreba. Iako se na netu priča o problemima sa zaslonom, ja ih do sad nisam imao, sve radi vrhunski. Ono što u uputstvima ne piše, jest da se može poštelat da temperaturu pokazuje i u celziusevima. Ja sam to slučajno skužio tek nakon mjesec i pol dana korištenja (kod podešavanja temp sa - gumbom se dođe do kraja farenhajta i počinju celziji)  . Dolazi shark skin za koji dan jer je to skupa mala zvjerkica, a ne zelim da se odma oguli i osteti. Nego ja sam i prije nego sam narucio znao za celzijuse. Nakon mozda 3 mjeseca od kad su izbacili DNA 40 su izbacili novu verziju sa C. A sad sve ove sa vecim ekranima dolaze sa C. Vidio sam i ja da ljudima scrola ekran, ali za mene je jos rano rec sta sam dobio  Nadam se da nece scrolat. Drago mi je da si zadovoljan s njim jer sad i ja znam da cu ja bit zadovoljan, uz uvjet da sve radi kako treba  Jesam, zadovoljan sam jako. U pogonu je svaki dan i sve radi odlično. Ja prije nisam imao DNA40 tako da nisam znao kako poštelat celzijuse iako sam pretpostavljao da bi i moj čip na VS to trebao imati  . Uglavnom, odličan mod, i ne sumnjam da će se i tebi svidjet...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
monph2
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 24 ožu 2015 09:08 |
|
Pridružen: 29 sij 2015 01:39 Postovi: 12 Lokacija: Hrvatska / Bjelovar
|
|
Koliko je uopce cijena toga cuda? Da ne googlam sad
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 24 ožu 2015 09:26 |
|
|
|
~150$
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 24 ožu 2015 11:50 |
|
|
|
Cca 200$ sa shipingom
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 24 ožu 2015 12:21 |
|
|
|
Tako je. cca 200$ sa shippingom. Imas na stranici vaporsharka za narucit, dobijes 30ml njihovog liquida po izboru gratis.
|
|
 |
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: Vaporshark rDNA 40 V2 Postano: 08 tra 2015 18:31 |
|
|
|
Vratio se Shark sa reklamacije nakon skoro mjesec dana zamjenjem DNA 40 chip i radi kao beba jedino me oženili ovi naši pederski carinici nije pomoglo ni što imam račun, ni primka od Overseasa, ni dokument sa servisa oderali me 350 kuna za PDV i nekakve troškove bez imalo srama, kao da sam kupio novi u Americi Gospodu ne zanima što je stvar kupljena u Europskoj Uniji (Italija) ne zanima ih što je stvar korištena i poslana na servis u Ameriku zanima ih samo keš, zdravo seljački mi je baba rekla u bebe; "Dok ne platite 350 kuna nema paketa!"
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 02:07. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 02:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |