| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 10 pro 2015 16:50 |
|
|
|
s FT ces se sve dog bez previse natezanja, jedino je zajeb cekati. nazalost to je taj rizik jeftinije kupnje Vulja, ocito tebe jebu kontakti, mislim da je valter bio nesto slicno napisao u rivjuu
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 10 pro 2015 17:27 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Pa meni su kontakti za bateriju bili malo prljavi. Vidljivo. I samo sam ih malo počistio i sada sve radi. Stvarno nije bila neka drama oko toga.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 10 pro 2015 18:19 |
|
|
|
meni nisu bili vidljivo prljavi, samo kao blage ogrebotine po minusu, čak se ništa nije ni vidilo na krpi kad sam očistio alkoholom, nikakva zmazanoća, sada 12 sati radi bez greške....ostavit ću otvoren ticket pa ćemo vidjet kak se ponaša
edit: evo ga opet jebe
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 11 pro 2015 08:20 |
|
|
|
Ajmo nek mi netko pojasni sad kak rijesit sa njima
Ocekivano oni zele da ja to vratim pa ce oni meni poslat drugi...govno se jednom zblesiralo otkako sam ocisti kontakte alkoholom,danas ga testiram s drugom baterijom
Dakle ja saljem njima,oni kad dobe salju meni? Kaj je ovaj RMA broj?
Ne kuzim ovaj dio-And shipping reimburse is arranged when we receive the shipping slip. -dal salju kad dobe dokaz da sam ja njima poslao (TN il stovec) ili tek kad njima dodje?
Within 3 months from shipment:
Upon returning, defective items are replaced and shipped back to customers for free. Return shipping reimbursement is USD 40 or 50% of the item's price, whichever is lower."
------------------------------------------------------------------------------------
The replacement will be sent when the return package delivers. And shipping reimburse is arranged when we receive the shipping slip.
Please kindly confirm above and we will send you the RMA number and return instruction in next mail. Please don't return the defective items back before you receive the RMA number.
|
 |
|
steeleye
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 11 pro 2015 18:17 |
|
|
|
Mogu ti prenijeti vlastito iskustvo vraćanja neispravnog mobitela (banggood): u dogovoru sa njima poslao mobitel negdje na Poljsko-Njemačku granicu umjesto u Kinu (gdje valjda imaju skladište), poslao račun poštarine sa pošte (slikao mobom i poslao mail-om) i čekao da oni dobiju paket. Tek tada šalju zamjenu i odobravaju mi iznos poštarine kao vaučer za kupnju na njihovoj stranici iako je bilo dogovoreno da se iznos vraća na paypal račun, nakon kraćeg natezanja otvorio case na paypalu i isplatili novac sljedeći dan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 11 pro 2015 19:58 |
|
|
|
@Vulja, zaboravi na garanciju ako u modu nadju tekucinu.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 11 pro 2015 21:04 |
|
|
|
Lis jaoooo,pa nisam malo dijete,a sumnjam uostalom da ce ga oni otvarat i ic ustanovit kvar,mod se zblesira povremeno,snimil,stavil na jutjub i uvazili su mi to,tako su i trazili
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 pro 2015 01:02 |
|
|
|
Kakav je ovo RMA broj i kamo ga pisem,na posiljku ili...?
Mislim da je problem u magnetima ili u nekoj masi na kucistu,kad se zblesira skinem poklopac i trenutno se dobije,ako ne skinem moram cekat minutu da se dobije,a opet probao ga koristit bez poklopca pa se isto znao zblesirat
Od prvog trena mi se nije svidjalo kak su rijesili to s magnetima,na poslu na stolu mi na 10cm lovi 17 kljuc i hvata na sebe,bateriju kad stavljam uvijek se uhvati na magnet,jednostavno mi se to ne svidja,i sad me hvata zelja raskopat ga,nadam se da ce me proc zelja i da cu bit normalan i vratit ga:P
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 14 pro 2015 12:11 |
|
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 16 pro 2015 12:58 |
|
|
|
Koliko je evic mini stvarno težak ?
Nje mi jasno na FT piše težina 60W - 120 g a 75W - 200 g, na koju foru ak su identčni ? Ako može ,netko tko ga posjeduje, nek ga vagne. Samo nek napiše jel vagno s baterijom ili bez nje i jel verzija 60 ili 75W.
Danke.
|
 |