|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:06. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 31 sij 2015 10:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
I win! Fuck yeah! 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Re: Postano: 31 sij 2015 14:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Ufff feko, evo, službeno odustajem  Tebi a izgleda i još nekima se stvarno neke stvari nemogu dokazati, pa bolje odustati nego gubiti vijeme na isprazne argumente. Kupite svi Cloupor mini, jer sve ostalo je smeće i to je to Muskarac smije sve osim odustati. Zato nemoj biti pickica nego nastavi dalje. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 31 sij 2015 15:06 |
|
|
|
 |
|
 |
|
matawww
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 02 ožu 2015 22:31 |
|
|
Bok ljudi, evo došao Smok XPro m65 sa FT-a, nisam platio carinu, valjda sam imao sreće... Prvi dojmovi odlični iliti sitan ali dinamitan.. Odlično pali, nema neki delay, zapravo ima ali neosjetno... I sviđa mi se najviše što je jako mali i odlično leži u ruci. Kvaliteta izrade odlična i naravno ono mijenjanje baterije je zajebano i iskri na sve strane, ali kada je staviš, punjač od moba i to je to... Eto, malo da i napišem nešto, ne da samo prodajem ono što mi ne treba... 
_________________ iStick 50W Vamo V5 IPV 4S Magma RDA Delta II
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 03 ožu 2015 04:29 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
matawww je napisao: Bok ljudi, evo došao Smok XPro m65 sa FT-a, nisam platio carinu, valjda sam imao sreće... Prvi dojmovi odlični iliti sitan ali dinamitan.. Odlično pali, nema neki delay, zapravo ima ali neosjetno... I sviđa mi se najviše što je jako mali i odlično leži u ruci. Kvaliteta izrade odlična i naravno ono mijenjanje baterije je zajebano i iskri na sve strane, ali kada je staviš, punjač od moba i to je to... Eto, malo da i napišem nešto, ne da samo prodajem ono što mi ne treba...  Nemoj da ti iskri 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 03 ožu 2015 08:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
hm....kod mene nista ne iskri...ili sam ja corav ili bateriju stavljam prstima ruke a ne nogom. Jedino sto mene smeta je sto aluminijski dio malo viri iznad plocice na kojoj je 510, pa svi atomizeri veci od 20mm stoje blago ukoseni...osim toga, nemam neke zamjerke. Radi sto bi trebao raditi, nije neki potrosac, otpore cita kak treba, jako brzo puni, kvalitetna izrada i jako uredno spojena elektronika. Bilo bi lijepo da su gornja i donja plocica ss a ne nesto kromirano...vec imam ogrebotine od atomizera.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 08 ožu 2015 14:01 |
|
|
|
Ja isto jako zadovoljan.Što se tiče umetanja baterije,nemam isto zamjerke. Jednom je stavio i to je to.Ne znam čemu je vaditi dok potpuno ne ode. Dok se puni,imam drugih modova,a tu je i passthrough ako je baš frka.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 08 ožu 2015 22:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
nazalost...tema je o m50, a on nema passthrough. nije da mi to smeta...ionako se napuni za manje od 1 sata.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:06. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:06. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |