|
.
Sada je: 23 tra 2026 23:08. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Re: Postano: 29 sij 2015 17:00 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Dentex je napisao: Diablo, kolko sam ja skuzio nije cloupur bio bezobrazan nego reseler, i tu se onda slazem s tobom da je to kraj price  sam kaj ti to ne znaci puno kad imas sjeban uredjaj  Ne, nego baš cloupor je reagirao iznimno bezobrazno. Vlasnik jednog od onih koji su prvi gorjeli je kontaktirao direkt cloupor, i nakon što mu prvo par dana nisu odgovarali, napokon su odgovorili da oni ne odgovaraju za korisničke pogreške. Mislim ono, mod ima reverse battery protection i short circuit protection, kakva pobogu korisnička pogreška, pa nije to stari DNA bez reverse polarity zaštite pa da sam mu slučajno okrenuo naopako flat top bateriju... Drugi je dobio odyeb isto od samog Cloupora, a u odgovoru su mu napisali da se mod nesmije puniti preko usb-a od računala, jer kao ne daje stalnu struju. A gdje to piše u manualu? Nigdje. Nesjećam se više ali čini mi se pbusardo im je kasnije poslao upit nakon što je i sam pročitao šta se događa sa modovima, pa su mu odgovorili da je to normalno, i da je postotak svega 50-ak komada na čini mi se tisuću. Čekaj malo, normalno je da mi prodaš loš ili nedovoljno testiran komad opreme, i normalno je da me otkantaš kad se on pokvari i ja zatražim svoje pravo na reklamaciju? Jbg, ili sam ja glup, ili su oni lopovi....
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 29 sij 2015 19:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
oni su kinezi. smatraju da ako naprave jeftino, da se nemaš šta buniti ako određeni (veći) postotak ne radi kako treba. ako hoćeš da radi kako treba, kupi original...iako ni to nije garancija. da je bezobrazno, je...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Re: Postano: 30 sij 2015 07:38 |
|
|
Medo je napisao: SrKi je napisao: Na ecfu ekipa pljuje dosta po modu, kažu da jako kratko drži na visokoj snazi, čim baterija malo oslabi, pada i snaga.
Poslano sa mog HUAWEI P6-U06 koristeći Tapatalk To je problem svih chipova iz jeftinog ranga....ili ti klonova......rade dobro na punoj bateriji, sve preko pola kapaciteta baterije je parenje oslabljeno. Ovdje nije stvar da to osjetis, nego je i navedeno. Recimo paris na 50w kad je 100% baterija, ona padne na 85% i mod automatski spusti na 40w i ne možes više dići na 50w. Dakle glupost totalna, ako je istina.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Re: Postano: 30 sij 2015 10:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
SrKi je napisao: Medo je napisao: To je problem svih chipova iz jeftinog ranga....ili ti klonova......rade dobro na punoj bateriji, sve preko pola kapaciteta baterije je parenje oslabljeno. Ovdje nije stvar da to osjetis, nego je i navedeno. Recimo paris na 50w kad je 100% baterija, ona padne na 85% i mod automatski spusti na 40w i ne možes više dići na 50w. Dakle glupost totalna, ako je istina. Pa sad ako cemo o gluposti da onda krenemo od 50W?  Po meni je ta ˝greska˝ dobra jer cuva bateriju. A bogme i uredjaj, jer padom napona baterije uredjaj mora dignuti struju da bi odrzao snagu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Re: Postano: 30 sij 2015 14:44 |
|
|
Kinta je napisao: Pa sad ako cemo o gluposti da onda krenemo od 50W?  Po meni je ta ˝greska˝ dobra jer cuva bateriju. A bogme i uredjaj, jer padom napona baterije uredjaj mora dignuti struju da bi odrzao snagu. Shvaćam što želiš reći, ali se ne slažem. Ja osobno imam iStick 20w i uopće mi ne treba više, ali ako već reklamiraju proizvod kao 50W, onda čovjek očekuje da radi na 50w od kad je baterija puna do trenutka kad je baterija prazna. Argumet da je to loše za bateriju je u kranju ruku nategnut jer postoje modovi koji to rade i na većoj vataži pa baterije ne venatju samo tako. Ukoliko je stvarno pogubno za bateriju, i ne postoje baterije na tržištu koje to mogu podnijeti (jea, rajt), onda takve modove ne bi trebali niti proizvoditi, niti reklamirati. Uopće mi nije jasno zašto se svaki topic o modovima na kraju svede na "više od 15w je nepotrebno, živio vamo" i liquidima "arome su najveći vrag, rađe krcajte nikotin". NHF ofc, sve vas volim. Pogotovo gazdu.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 30 sij 2015 14:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
mene samo zanima šta se dogodi ako budala stavi bateriju koja nemre držat tu snagu ako čip to ne regulira nego vuče struju za 50W, eto vraga
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: SMOK XPro M50 Postano: 30 sij 2015 15:00 |
|
|
fek0 je napisao: oni su kinezi. smatraju da ako naprave jeftino, da se nemaš šta buniti ako određeni (veći) postotak ne radi kako treba. ako hoćeš da radi kako treba, kupi original...iako ni to nije garancija. da je bezobrazno, je... Sve to štima, samo što u ovom slučaju ne pričamo o klonu. Cloupor je genuine koliko ja znam, sa svojom vlastitom elektronikom koja doduše sliči po izgledu displeja na DNA, pa bismo ga u tom smislu mogli nazvati klonom, ali DNA nema 50W elektroniku i slične priče. Dakle , nema govora o klonu i zato sam nezadovoljan. Kangertech je isto kinez, imali su problema sa lošim izolatorom u subtank mini rda glavama, ali su u roku 2 dana skužili da taj izolator ne valja, i odmah se bacili u izradu izolatora od novog materijala koji neće otpuštati čudne okuse, a ljudima zagarantirali da će ih kod njihovih prodavača čekati rezervni izolatori koje si mogu sami promjeniti, ili pustiti prodavaču da to učini za njih. Jbg, njima je stalo do njihovih kupaca, dok je clouporu bilo u cilju prodati što više pa ako prođe prođe.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 30 sij 2015 20:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
daleko je klopur od kangera, aspire-a ili innokina. joyetech mi se nikad nije svidio...ne znam zasto...djeluju mi nekako bahato, a kad je netko kao ja, to mrzim  klopurova zamisao nije losa...ali izvedba malo kaska
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Re: Postano: 31 sij 2015 00:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
SrKi je napisao: Shvaćam što želiš reći, ali se ne slažem. Ja osobno imam iStick 20w i uopće mi ne treba više, ali ako već reklamiraju proizvod kao 50W, onda čovjek očekuje da radi na 50w od kad je baterija puna do trenutka kad je baterija prazna. Argumet da je to loše za bateriju je u kranju ruku nategnut jer postoje modovi koji to rade i na većoj vataži pa baterije ne venatju samo tako. Ukoliko je stvarno pogubno za bateriju, i ne postoje baterije na tržištu koje to mogu podnijeti (jea, rajt), onda takve modove ne bi trebali niti proizvoditi, niti reklamirati. Uopće mi nije jasno zašto se svaki topic o modovima na kraju svede na "više od 15w je nepotrebno, živio vamo" i liquidima "arome su najveći vrag, rađe krcajte nikotin". NHF ofc, sve vas volim. Pogotovo gazdu. Shvacam te jer sam se tako osjecao prvi put osamdesetih dok sam bio u Fotokemici. Radilo se o crnobijelom filmu KB27, kojeg se sigurno mnogi sjecaju. Medjutim taj film koji se vodio pod 27 DIN-a imao je samo 25 ... 25,5 DIN-a. Na posteno i naivno pitanje kako mozemo tako lagati odgovor sam dobio da po karakteristikama ulazi u tu kategoriju makar joj i ne odgovara. Od onda traje moj unapred izgubljeni rat s ekonomistima. Proslo je vec gotovo 30 godina a stvari su samo sve gore.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Postano: 31 sij 2015 04:10 |
|
|
fek0 je napisao: daleko je klopur od kangera, aspire-a ili innokina. joyetech mi se nikad nije svidio...ne znam zasto...djeluju mi nekako bahato, a kad je netko kao ja, to mrzim  klopurova zamisao nije losa...ali izvedba malo kaska Ufff feko, evo, službeno odustajem  Tebi a izgleda i još nekima se stvarno neke stvari nemogu dokazati, pa bolje odustati nego gubiti vijeme na isprazne argumente. Kupite svi Cloupor mini, jer sve ostalo je smeće i to je to 
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 23:08. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 23:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |