Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: eleaf pico 75w TC
 Post Postano: 28 svi 2016 16:50 

dbudak je napisao:
Malo je pi...st ali mi to ne smeta jer među ljudima ionak parim inkognito.
Sa druge strane mogao bi biti pravi mali radni stroj, pogotovo kad se malo ofuca. Osobno mi ne smetaju gumbi sa donje strane.Brine me jedino fire gumb.
Kad se javi prva iskusnjara sa dojmovima možda ga i kupim.
Edit:
Nije da ne cijenim mišljenja ljudi koji su na ovom forumu već nešto napisali o Picu.

Da fire botun je smješten sa iste strane kak na 50w s tim da sam ga stavio u futrolu od 50w i savršeno stane tako da je kalup isti samo kraći . Mod je super za tu cijenu nadam se da
ce trajati barem garanciju i pol:) za razliku od50w koji je radio taman do kraja garancije. Od svih Istica jedino mi se 30w pokazala kao nepoderiva i dan danas.. Pikac je praktičan i neznam sto bi moglo biti manje da prima 18650 bateriju . Savršen ljetni mod za malo para.

Dicodes Dani box, aty Soulless##3
YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2
JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3
Istok Pico- Pico mod beckup###

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2016 19:07 

slika

slika

prošle sedmice na preorder-u se čekalo kao 5 dana,sad vidim 13,sreća pa nisam htjeo čekati i naručio sebi sivi,doći će i jedan od ova dva na red :hi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 kol 2016 01:45 

Dal je netko stavljao malog griffina na pica, jako bi me zanimalo kako to izgleda :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 vel 2018 23:34 

Koja baterija 18650 bi bila dobra za ovog malog Pica?
Imam 4 kom. Panasonic NCR18650B 3.7V 3400mAh čija je kontinuirana struja pražnjenja 6,8A a za Pica piše da bi trebala biti barem 25A.
Može li se ova Panasonic baterija koristiti u Picu? Ako se ne može, koja bi preporuka bila, neka best buy?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 vel 2018 19:38 

može. ako pariš na grijačima iznad 1 ohm i do recimo 25W onda možeš. to je samo preporuka za ljude pošto u današnje vrijeme 80% vapera pare DTL načinom parenja gdje im za to postić treba baterija koja podržava 10A barem. a velika većina ide ispod 0.5 ohma...tako da za to treba baterija s više A

zanemari ta upozorenja ako ne pariš ispod 1 ohma

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 vel 2018 10:31 

Na elektronici je nebitno koliko oma ima grijač, bitno je da izlazna snaga iz moda ne prelazi umnožak napona i deklarirane "amperaže" batreije.
Znači kad je baterija na karaju (pico ima cutoff na 3,2 V) i tada može isporučiti max sigurnu snagu 3,2 V x 6,8 A = 21,76 W

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 ožu 2018 12:17 

Na Picu 75W grijač je 0,33 ohm, power mod na 16W, MELO III mini, Geekvape AMMIT RTA, tekućina Pink Mule VPG i meni odlično ... atomizer je hladan, prilično puno guste bijele pare a baterija Panasonic NCR1865B 3400mAh odlično odrađuje svoj posao, izdrži mi cca 2dana(6ml tekućine). Prije Picka pario sam na VAMO 5(2.2 ohm, 7W) i ni približno nije bilo toliko pare pa mi je ovo kao space shuttle :)
Vidim da su sve preporuke za parenje na grijaču 0,3 ohm 30-40W. Probao sam na 30W sa baterijom Sony Konion US18650VTC6 3120mAh-30A međutim čini mi se da je to prilično žestoko, atomizer i para su puno topliji a bateriju isisa prilično brzo.

Da li je netko pario na tako malom otporu 0,3 ohm i samo 16W?
Pitam se da li možda nešto nije uredu sa elektronikom na mom Picu? ... ili je to jednostavno tako kako sam naveo ali meni sasvim OK.

slika

Zadnja izmjena: Layer; 29 ožu 2018 00:01; ukupno mijenjano 4 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 ožu 2018 18:32 

Layer je napisao:
Na Picu 75W grijač je 0,33 ohm, power mod na 16W, MELO III mini, Geekvape AMMIT RTA, tekućina Pink Mule VPG i meni odlično ... atomizer je hladan, prilično puno guste bijele pare a baterija Panasonic NCR1865B 3400mAh odlično odrađuje svoj posao, izdrži mi cca 2dana(6ml tekućine). Prije Picka pario sam na VAMO 5(2.2 ohm, 7W) i ni približno nije bilo toliko pare pa mi je ovo kao space shuttle :)
Vidim da su sve preporuke za parenje na grijaču 0,3 ohm 30-40W. Probao sam na 30W sa baterijom Sony Konion US18650VTC6 3120mAh-30A međutim čini mi se da je to prilično žestoko, atomizer i para su puno topliji a bateriju isisa prilično brzo.

Da li je netko pario na tako malom otporu 0,3 ohm i samo 16W?
Pitam se da li možda nešto nije uredu sa elektronikom na mom Picu? ... ili je to jednostavno tako kako sam naveo ali meni sasvim OK.

slika

ja ti radim takve gluposti. meni je to super jer mi je lijepo uvijek hladna para. ne volim toplu. većina će to držat po preporuci. ti pari kako tebi odgovara. ak staviš deblju žicu, možeš, ali i ne moraš na većoj snazi parit. meni količina pare ne diktira parenje, nikotin dobivam ionako. čak mi se čini da mi je bolji okus na manjoj snazi. i subtank se preporučivao na 12-25W iako je bila 0.4mm kantal unutra i na 0.5ohma. osobno, nisam nikad išao ispod 0.45ohma. nije da nisam imao baterije za to, nego mi nema smisla jer mi se ne nabavlja 0.5 ili koja već žica. clapton 26 x 32 awg mi je sasvim dosta kad me ulovi DL faza

nema to veze s elektronikom, nego ti panasonic baterija ne podržava takav otpor pa ga mod koči. ubaci ovu sony batku pa možeš na više. čak sam nekom preporučio da pari na 25W i tom nekom je bilo odlično. Melo nije baš brutalan tank pa da se može solidno parit na 40W s tim grijačem. s RBA da, ali s tim...nisam imo nego mi tako djeluju rupe za zrak. pretpostavljam da ne wicka ko rba i zrak nije ko na rba tipa griffin 25 i slični brutalno dobri tankovi

što je manji otpor...to se baterija brže troši. meni je idealno imat clapton na 0.7 ohma ili 0.3 kantal na 1.1 ohm za rDL atty...tipa rose v3

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 ožu 2018 16:08 

buje3000 je napisao:
... nema to veze s elektronikom, nego ti panasonic baterija ne podržava takav otpor pa ga mod koči. ubaci ovu sony batku pa možeš na više. čak sam nekom preporučio da pari na 25W i tom nekom je bilo odlično. Melo nije baš brutalan tank pa da se može solidno parit na 40W s tim grijačem. s RBA da, ali s tim...nisam imo nego mi tako djeluju rupe za zrak. pretpostavljam da ne wicka ko rba i zrak nije ko na rba tipa griffin 25 i slični brutalno dobri tankovi ...

Znam da Panasonic baterija podržava struju pražnjenja max. do 6,8A i snagu max. 20W pri naponu 3,2V(cat off) i prema ovome što ja parim na snazi od 16W to ona podržava.
Moje pitanje je bilo prije svega što parim na toj snazi od samo 16W i na grijaču od samo 0,3ohm na MELO III i 0,5 ohm na Geekvape AMMIT RTA. Mislio sam da se na takvom setup-u grijač neće niti užariti kad ono na moje veliko iznenađenje pare ko u prići, skoro kao što se može vidjeti na YouTube oni što pare na snazi 30-60W i zato sam pitao da li sa elektronikom na mom Picu možda nešto nije uredu. Mislim na to da pokazuje tih 16W a stvarno daje snagu puno veću npr. 25 ... 30W.
Ukoliko je elektronika ispravna onda ne vidim smisla ići na veću snagu od 16-20W. Zato sam pitao da li je još netko na Picu 75W probao pariti na takvom setup-u.

Što se tiče MELO III i Geekvape AMMIT RTA, prezadovoljan sam i jednim i drugim. Imaju jako veliki protok zraka tako da držim otvorene na 1/2 a nekada i manje. Wick je odličan, nemam primjedbi.
Istina da se tekućina brže troši nego kada sam pario na VAMO V5(2,2ohm/7W) ali to je normalno i očekivano obzirom na sada dobivenu količinu pare pa i okusa.

Povratak na vrh 

[ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club