|
.
Sada je: 27 tra 2026 15:41. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 29 pro 2015 16:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ok...eto...pokazuje 100w. Ne radi u Power modu nego samo u TC-u...što je nepotrebno, s obzirom da se teško može doći do te vrijednosti...tj. može, ali se onda treba napraviti barem dual coil od 0.2 ohma sa debelom žicom...u tom slučaju se može postići 100w i vuče iz baterije oko 22a (limit uređaja)...što znači da bi baterija jako kratko trajala. Uostalom...sam mod odmah snizi snagu...tako da ovo stvarno nema nikakvog smisla, osim da se zadivi druge sa brojkom 100 na ekranu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lili
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 03 sij 2016 15:05 |
|
|
|
Koji bi bio najbolji atomizer za eVic-VTC mini.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 03 sij 2016 15:11 |
|
|
|
Koji god tebi pase,dakle nadjes atomizer koji ti pase i paris ga na recimo 20w...na bilokoji mod da ga naserafis i stavis na 20w radit ce u principu isto,dakle nema veze neka kombinacija da mora bit bas taj atty sa evicom
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 03 sij 2016 15:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Meni se sa Vtc minijem pokazao kao najboljim atomizerom za parenje sa vtc minijem modom najbolji mi je atomizer za njega da parim jako dobro ce4 mi je najbolji mi je on.  Nema najboljeg. Kupiš, probaš, ako ti se sviđa pariš i dalje, ako ti se ne sviđa baciš ili prodaš i kupiš drugi.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lili
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 03 sij 2016 16:20 |
|
|
fek0 je napisao: Meni se sa Vtc minijem pokazao kao najboljim atomizerom za parenje sa vtc minijem modom najbolji mi je atomizer za njega da parim jako dobro ce4 mi je najbolji mi je on.  Nema najboljeg. Kupiš, probaš, ako ti se sviđa pariš i dalje, ako ti se ne sviđa baciš ili prodaš i kupiš drugi.  hvala , mislila sam da iz iskustva netko preporuči, jer sam dosada svašta probala. Naime ovaj ego one mega mi se činio ok, ali mod mi pao atomizer odletio i sad ga više ne mogu zašarafiti, pa moram nešto kupiti. Imam neke stare kanger i još neke koji idu na ovaj mod.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 03 sij 2016 16:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
gle...meni su najbolji Taifun gt, taifun gs, ubertoot uta, aromamizer rdta, yep v2, tilemahos v2, fogger v2 i nextgen. u dolasku mi je phenomenon... moja preporuka bi ti bio Taifjun gs...ali, ako koristis gotove grijace, onda nista od ovoga nije za tebe.
|
|
 |
|
 |
|
Lili
|
Naslov: Re: eVic-VTC mini 60w (75w) Postano: 03 sij 2016 16:59 |
|
|
Lili je napisao: fek0 je napisao: Meni se sa Vtc minijem pokazao kao najboljim atomizerom za parenje sa vtc minijem modom najbolji mi je atomizer za njega da parim jako dobro ce4 mi je najbolji mi je on.  Nema najboljeg. Kupiš, probaš, ako ti se sviđa pariš i dalje, ako ti se ne sviđa baciš ili prodaš i kupiš drugi.  hvala , mislila sam da iz iskustva netko preporuči, jer sam dosada svašta probala. Naime ovaj ego one mega mi se činio ok, ali mod mi pao atomizer odletio i sad ga više ne mogu zašarafiti, pa moram nešto kupiti. Imam neke stare kanger i još neke koji idu na ovaj mod. Sve gledam, ce4 kako spojiti na Vtc mini?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 03 sij 2016 17:08 |
|
|
|
Ma bjez od tog,nesto novije uzmi,vtc mini kao i vecina modova imaju 510 konektor dok je na ce4 ego konektor,koji je napravljen za ego baterije,dva razlicita kinektora/standarda,ima nekih modova koji imaju ta oba konektora na sebi,il opcija je koristit ego adapter,al nemoj se zamarat s tim,uzmi nesto novije tipa nautilus il kaj vec
|
 |
|
Lili
|
Naslov: Re: Postano: 03 sij 2016 17:53 |
|
|
vulja je napisao: Ma bjez od tog,nesto novije uzmi,vtc mini kao i vecina modova imaju 510 konektor dok je na ce4 ego konektor,koji je napravljen za ego baterije,dva razlicita kinektora/standarda,ima nekih modova koji imaju ta oba konektora na sebi,il opcija je koristit ego adapter,al nemoj se zamarat s tim,uzmi nesto novije tipa nautilus il kaj vec Ma to sam i mislila. Ok idem u potragu , HVALA
|
|
 |
|
 |
|
Lili
|
Naslov: Re: Postano: 03 sij 2016 17:56 |
|
|
vulja je napisao: Ma bjez od tog,nesto novije uzmi,vtc mini kao i vecina modova imaju 510 konektor dok je na ce4 ego konektor,koji je napravljen za ego baterije,dva razlicita kinektora/standarda,ima nekih modova koji imaju ta oba konektora na sebi,il opcija je koristit ego adapter,al nemoj se zamarat s tim,uzmi nesto novije tipa nautilus il kaj vec Tek sam sada skužila poruku, nek mi bude kada brzam. hvala
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 15:41. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 15:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |