Dentex je napisao:
Istick i cloupur, i bit ce i dalje ko god prico nes o njihovom zapaljivanju

Onda zemeš Cloupor, pa možda budeš pričao i sam o njegovom zapaljivanju

No ajde, sad za ozbiljno.
Za Smok nisam čitao nikakve ozbiljnije kritike, doduše nisam ga detaljno ni istraživao, vjerujem da ni jedan mod nije baš bez mana. Što se tiče reset dugmeta, vjerujem da su ga zbog vijaka i ostavili lako dostupnog, tako da nemoraš sve rasklapati u slučaju da se zblesira. Doduše eto, imam tu hanu klon, i imam yihi sx350 i nijedan mi se nikad nije zblesirao koliko god ga koristio, neznam šta se tu ima zblesirati a da reset može pomoći.
Cloupor je takav kakav je, no eto, izgleda da su skužili da nešto ne štima jer će izgeda početi mjenjati spaljene uređaje. Doduše, meni da netko odgovori onako kako su odgovarali ljudima, bahato i s visoka, nebih se uopće niti zamarao da ga zamjenim, jednostavno nikad više ništa nebih uzeo od njih i to je to.
Istick je lijep i mali, ali isto kao u cloupor, regulacija očajna, pa uredno baca van više na manjim snagama i manje na većim snagama od one zadane. Idealno radi u nekom srednjem rasponu otpora, što nas opet dovodi do toga da setup moramo prilagođavati modu, a to mi onda izađe kao da sam na mehanici.
Ono što bi me smetalo i na clouporu i na isticku (neznam jel i smok tako radi) je odgoda u paljenju. Dok kod isticka ta odgoda traje svega djelić sekunde, javlja se na svaki pritisak dugmeta, nešto kao stariji vamo-i (neznam jel i ove nove verzije još uvijek tako rade), kod cloupora se ta odgoda javlja samo nakon što se ekran ugasi (kao i na ovoj nesretnoj kineskoj dna30 što ju imam) ali traje gotovo sekundu. Mene to osobno smeta, i ja se na to nemogu priviknuti.
Ako i smok radi tako, onda stvarno nema razlike što ćeš izabrati, no ako pali odmah iz stand by, ja bih ipak išao na njega.
Moje osobno mišljenje, dakako