Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » MOD

[ 38 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: SMOK XPro M50
 Post Postano: 26 sij 2015 16:45 

Stiglo prije par dana, prvi dojmovi odlični. U poplavi malih box modova nekakva alternativa Eleaf iSticku i Cloupor miniju, bar po veličini.
Vlasnik sam iSticka - oduševio me veličinom i trajanjem baterije. Minusi su mekani navoji, fiksni centralni pin i MEAN mode.
Toliko mi nije smetao taj MEAN mode jer kad znaš da okida više shodno tome prilagodiš setup i snagu tako da .......

Cloupor mini sam vidio, čitao po forumima recenzije i iskustva sa prijašnjim modelima i nekako mi se SMOK učinio kao ozbiljnija firma (imao sam SID-a s kojim godinu dana nikakvih problema, stvarno radni konj)

Dakle, da se vratimo na SMOK XPro M50. Otpori od 0.2 do 4.0 ohma, snaga od 6-50W (na FT-u se danas pojavio M50 upgraded version M65 koji okida do 65W), unutra ide 18650 baterija, SS navoji, centralni pin s oprugicom, punjenje preko USB-a. Zaštita od kratkog spoja, upozorenje za nizak otpor i Low-voltage upozorenje kad baterija padne ispod 3.4 V.

Kao i svaki mod ima svoje minuse a jedan od njih je što se odjeljak sa baterijom zatvara sa 4 vijka za razliku od Cloupora mini gdje je to riješeno sa magnetnim poklopcem.

slika slika

slika slika

Kolega @Wicked vape je stavio par slika u temi Splitska ekipa u kojima se vidi usporedba sa Cloupor minijem a ispod je par slika sa iStickom radi usporedbe i slike sa Kayom i Marquisom na kojima se vidi da sjedaju na mod bez da "vise" sa strane kome je to važno.

slika slika

slika slika

Na kraju dvije slike za one što vole gurati Evolvove DNA 40 pločice svugdje :la:
Širina je cca 20 mm.

slika slika

Zadnja izmjena: brnistra; 26 sij 2015 17:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: SMOK XPro M50
 Post Postano: 26 sij 2015 17:06 

:plus: ja bi uzeo onu 22W verziju jer mi je i to previse W. super mi izgleda, plus pin koji nije fiksni... ako je jedini minus taj poklopac s 4 vide onda ga definitivno kupujem. pricekat cu jos sto kaze ova banda iz ZG, posebno Valter, ako ima mana on ce ih naci :)

sto mu se nemoze mijenjati baterija nego je vec ugradjena? govorim za ovaj 22W

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2015 17:46 

rrzdrr je napisao:
:plus: ja bi uzeo onu 22W verziju jer mi je i to previse W. super mi izgleda, plus pin koji nije fiksni... ako je jedini minus taj poklopac s 4 vide onda ga definitivno kupujem. pricekat cu jos sto kaze ova banda iz ZG, posebno Valter, ako ima mana on ce ih naci :)

sto mu se nemoze mijenjati baterija nego je vec ugradjena? govorim za ovaj 22W

Verzija XPro M22 ti dolazi sa ugrađenom baterijom od 2200mah 16A plus što je minimalan otpor od 1 do 4 ohma. Veličinski su identični a što se snage tiče ni ja de idem preko 20-25W.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2015 19:51 

Stoji mi u wish list.
Treba tamo izdržati još 7 dana što sam uzeo kao obavezno prije svake kupnje.
Vidjet ćemo hoće li izdržati ili delete.
Postala je prevelika konkurencija u toj kategpriji boxova. U svakom slučaju čini se ok.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 sij 2015 07:38 

Meni ti vijci nisu nikakav problem, neznam doduše kakav je čip što se tiče potrošnje, ali ako je kao yihi, AW unutra i mir cijeli dan na 11w sa kayom ili 9W sa Killerom. Mene ti magneti odbijaju zbog prirode posla, mislim da bi mi se to u džepu raspalo sve kupa...
U svakom slučaju smok izgleda puno ozbiljnije nego istick ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 sij 2015 23:33 

Što se potrošnje tiče, mali update nakon tri dana.
Cjelodnevno druženje sa Kayom na 2.0 ohma i 11W, unutra plavi samsung 25R - prilikom stavljanja na punjenje oko 23 - 00 sva tri puta indikator pokazuje razinu baterije od 20-28%. Za sada zadovoljan - iStick se nosi kao backup, zlu ne trebalo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 sij 2015 23:49 

Super, sad vise nisam na 2 muke nego na 3 :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 04:50 

Koje su ti ostale 2 muke? :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 28 sij 2015 11:03 

Istick i cloupur, i bit ce i dalje ko god prico nes o njihovom zapaljivanju :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 sij 2015 11:18 

Da i ja unesem pomutnju i zbunjenost u Dentexov zivot :) drzo istick cloupor mini i Smok.
Istick je mali i ima ugradenu bateriju pa je cvrst, al navoji su mu meki pa treba pazit na njih. Osim toga dobra masinica.
Cloupor mini je lipa mala masinica i vratasca mu drze dva magneta sta je plus kod brze zamjene baterije, ali tako gubi na osjecaju cvrstoce jer mu se vratasca klimaju i suskju, imam osjecaj da ce vratasca otpast i odletit ako ga spustis na stol sa nekih 5cm.
Smok je masinica ipo i jako je dobro napravljen, cvrst, nista se ne klima i imam osjecaj da s njim mozes gadat macke i da ces ga opet poslje moc koristit. Svaki komad elektronike ima mogucnost da se u jednom trenu zablesi, ali smok ima reset hole izmedu + i - tipke. Jos nisam siguran sta mislim o tome, s jedne strane nemoras cupat bateriju vani a s druge strane mozda taj chip puno zeza pa su to htjeli staviti "na ruku". Samo ce vrime pokazat. Siguran sam da ce drug brnistra javit ako sta zapne :)

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

[ 38 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Recenzije » MOD

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.