Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Russian 91% Black PVD
 Post Postano: 04 lip 2014 20:51 

Evo stigo danas ujutro i nakon poparenog tanka mogu rec da je super, sve 5, radi ko kaya ali imam jednu zamjerku a ta je da su kanali za dovod liquida enormno veliki pa ne prolazi pravilo ko na kayi da se nesmiju zacepit kanali, ovdje se moraju kanali popunit vatom jer inace poplava na sve strane, popio sam 1ml manga kad sam povuko. neznam kak je na drugim klonovima russiana s tim kanalima posto mi je ovo prvi..... i da, kaj sam zaboravio, NE FUCKA, fucka kad se otvori jako dovod zraka... navoji ok, jedino je plasticni tank malo losije zavrsno obraden al sve drzi i stoji u centru tak da nije bed, a i dobije se metalni tank.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Russian 91% Black PVD
 Post Postano: 05 lip 2014 23:58 
Moderator

heh...FT i kanali na kajama...ili su preuski ili preveliki. Prvi russian koji sam narucio je imao preuske kanale pa sam radio coil poplašen sa vatom...kayfun lite koji mi je došao je imao autoput brčko-banovići umjesto kanalića za liquid...morao sam staviti oring ispod baze dimnjaka i ušrafiti ga u kanaliće da smanjim dotok tekućine...ovaj kayfun lite+ v2 ima savršene kanaliće. Mogu doslovce škiljeći lijevom nogom napraviti setup i radi savršeno. To ti sve ide kak ti grah padne...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Russian 91% Black PVD
 Post Postano: 08 lip 2014 15:57 

fek0 je napisao:
heh...FT i kanali na kajama...ili su preuski ili preveliki. Prvi russian koji sam narucio je imao preuske kanale pa sam radio coil poplašen sa vatom...kayfun lite koji mi je došao je imao autoput brčko-banovići umjesto kanalića za liquid...morao sam staviti oring ispod baze dimnjaka i ušrafiti ga u kanaliće da smanjim dotok tekućine...ovaj kayfun lite+ v2 ima savršene kanaliće. Mogu doslovce škiljeći lijevom nogom napraviti setup i radi savršeno. To ti sve ide kak ti grah padne...

Ne kupujem klonjaree, ali sam živi svjedok da i pojedini originali iste koncepcije odstupaju od modela do modela, barem kada je riječ o kajinom ložištu. Tako moj SM KL+ ima mnogo uže kanaliće od EX V1. No kako oba kurim s MC, na cca 1,5 ohma, jedino je važno koliko se vate nagura u prostor ispred kanalića i ako se pogodi prava mjera nema curenja i grgljanja ni u jednom, bez obzira na razlike. isto tako nisam primijetio nedostatak tekućine i u slučajevima kada mi se činilo da sam malo pretjerao s vatom....

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

[ 3 post(ov)a ] 

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: