Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:41. Sada je: 13 vel 2025 05:41.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Vapefly Brunhilde DL - kratki osvrt
PostPostano: 31 srp 2020 14:12 

slika

ovo gore je mtl dole je dl

slika

ne mogu se načuditi dobrom okusu Brunhilde DL. Aroma skoro ko driper. Stavio sam 2 random kantal claptona od 1 ohm, sveukupno vtc mini pokazuje 0.5 ohma, na 22W je milina. Gotovo bolji okus od Le supersonica, koji je driper, a kapacitet ogroman. Doslovce mogu ić van na 4 sata i chainvapeat 4 sata i imam još u tanku. Nabavio sam polovnog za 125kn od poznanika i bila je odlična kupnja. Sajle natapaju odlično, jedino ga ne smijem ostaviti horizontalno inače procuri. Ne odmah ali nakon pola sata da. Par ml iscuri, ne sve. Podešavanje zraka je isto super, nema da se ne nađe sweet spot. Imam ga podešeno za restricted DL. Vizualno jako lijep atomizer. Moj je jbg crni, SS je lijep a nisu ni ove druge moje za bacit. Svaka preporuka

Povratak na vrh

Naslov: Re: Vapefly Brunhilde DL - kratki osvrt
PostPostano: 16 ruj 2020 18:06 

nakon više vremena korištenja, našao sam si perfektan coil a to je Hive coil. Ima kuglice na sebi i okus je 20% intenzivniji nego na alien claptonu. Taj Hive coil je prva liga, imao sam ga i u Le supersonicu, aroma strašna. Dobio preporuku za taj coil, samo je lik reko Tiger, a dok sam ja isprobao pola coilova je trebalo. Alien clapton mi je pao na drugo mjesto. A njemu treba i cca 17W minimalno. U single coil varijanti, Hiveu je dovoljno i 13W naravno treba se igrat

uzeo sam ovo tu, pa isprobavam. običan Clapton ima naravno najlosiji okus, u Kini je slična cijena. Hive coila ima i na Aliju, naručio. još nije došlo

https://wizardlab.hr/utm-killer-8-u-1-clapton-set.html

Natapanje na Brunhildi i dalje radi savršeno

Povratak na vrh

[ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: