|
.
Sada je: 24 tra 2026 00:48. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 12 tra 2015 14:41 |
|
|
|
oj, svi zadovoljni sa exom pa ništa ne pišu il su ih se riješili?:D sad malo gledao kod svaba, v1.3...uzimao netko? razlike?
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 18 lip 2015 11:32 |
|
|
Braja je napisao: je stigao je novi plus i nakon tjedan dana druženja imam samo lijepe riječi za eXpromizer jedino me nervira šarafanje plastičnog tanka u metalnu glavu mislim da im to nije dobro rješenje i da će brzo otići a ako stavim metalni ne vidim razinu tekućine, a onda sam "bolestan" stvarno jedan dobar atomizer za normalnu lovu kada bi svi prodavali originale za cca 50 EUR biznis bi im cvjetao evo pošto je ovo skoro zaboravljen tank, al da se osvrnem na Brajino nepotrebno uzrujavanje oko šerafanja plastike u metal, obzirom koliko sam ga dugo koristio mislim da je moje misljenje ipak relevantno, čak bi rekao stress test:D v1.2 mi je stigla pred ravno godinu dana i prakticki mi je bio all day vape do prije cca mjesec dana, dakle skoro punih godinu dana, zapravo jedini atty jer sam koristio igo-l samo za isprobavanje...recimo da sam 90% vremena koristio frosted tank, ostalih 10% metalni...navoji na plastici drze i kližu ko prvi dan, fenomenalno...dakle ko god nema potrebu za dual coilom ovaj tank i dalje po meni best buy obzirom na cijenu, funkcionalnost i izradu...probao i dual coil na njemu, ali je malo teže složit ipak obzirom da je predvidjen za single coil...v1.3 nisam probao, vjerojatno necu, al nikad se nezna:D
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 18 lip 2015 13:13 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
vulja je napisao: Braja je napisao: je stigao je novi plus i nakon tjedan dana druženja imam samo lijepe riječi za eXpromizer jedino me nervira šarafanje plastičnog tanka u metalnu glavu mislim da im to nije dobro rješenje i da će brzo otići a ako stavim metalni ne vidim razinu tekućine, a onda sam "bolestan" stvarno jedan dobar atomizer za normalnu lovu kada bi svi prodavali originale za cca 50 EUR biznis bi im cvjetao evo pošto je ovo skoro zaboravljen tank, al da se osvrnem na Brajino nepotrebno uzrujavanje oko šerafanja plastike u metal, obzirom koliko sam ga dugo koristio mislim da je moje misljenje ipak relevantno, čak bi rekao stress test:D v1.2 mi je stigla pred ravno godinu dana i prakticki mi je bio all day vape do prije cca mjesec dana, dakle skoro punih godinu dana, zapravo jedini atty jer sam koristio igo-l samo za isprobavanje...recimo da sam 90% vremena koristio frosted tank, ostalih 10% metalni...navoji na plastici drze i kližu ko prvi dan, fenomenalno...dakle ko god nema potrebu za dual coilom ovaj tank i dalje po meni best buy obzirom na cijenu, funkcionalnost i izradu...probao i dual coil na njemu, ali je malo teže složit ipak obzirom da je predvidjen za single coil...v1.3 nisam probao, vjerojatno necu, al nikad se nezna:D Iskreno ovo nije zaboravljen tank, nevidim nikakvu manu na njemu, koristim ga više cca godinu dana, ako ne i više. Jedino malo posaugam tekućinu na usnik  ali to mi je jedina zamjerka. Imam njega i kayfuna, znači oba orginala i ex je zakon  Toči i vozi tank.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 21 lip 2015 22:26 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
|
Evo ja uzeo od vulje! I odličan isparivač. Nego uzeo i Vaporshark rdna40 od kolege aloisa i moram reć da sam oduševljen! Probao sam ga na NI200 koju mi je dao kao uzorak. Odlično pari. Vulja! Vidio sam negdje na reviewima da ona opruga zeza kod niskih omaža. Jer misliš da bi mogla otić ako mi je otpor 0.12 koliko mi je trenutno? Vidio sam PBusarda da je o tome pričao. Ili se to odnosi samo na kanthal žicu? Jel znaš šta o tome. Ako je frka odmah vadim van taj coil...
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 lip 2015 00:37 |
|
|
|
U najgorem slucaju ce ti se zagrijat i sfrkat opruga i izgubit kontakt...nevidim smisao parenja na 0,12 oma,tako da....s kojom zicom si to uspio slozit,single coil pretpostavljam?
Vulja
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 22 lip 2015 00:45 |
|
|
|
Vulja ..TC je poanta a pari na ni200 ...
Nebu nis bilo elektronika je tu da prekine ak se kaj desi
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 22 lip 2015 07:55 |
|
|
|
Da to je TC. Al budem ipak izvadio van za svaki slucaj. Stavit ću u Taifun NI200
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 lip 2015 12:28 |
|
|
|
Neznam kak tc funkcionira,dakle kad nariktas koju temp hoces koju on struju pusta...bitna je struja koja uslijed protoka zagrijava feder
Vulja
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 22 lip 2015 15:00 |
|
|
|
Mislim da kaj se tiče temperature nema problema jer je Ex hladan ili blago topao. ništa kritično i extremno. I ne parim na više od 16-17W (45oF ili 230tak Celzijusa pokazuje)
|
|
 |
|
 |
|
Jucca
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 22 lip 2015 15:13 |
|
|
|
Feder i TC tesko idu skupa. Jedino sa modovima koji imaju resistance lock
_________________ clones:Bigdripper-Doge-Mephisto-Aqua-Fatty-Kayfun3.1-Taifun GT-Plumeveil-2xNemesis-Orchid V4-Panzer-Stingray-Tobh-Fogger-CloupurDNA30 origigi:KayfunV4-Expromizer-Atlantis-Subtank-DeltaII-Lemo-Cloupur mini-iStick mini-Vanga-IPV4-AromamizerRDTA-MiniVTC-BillowV2-Snowwolf mix: Hana DNA40-Zero modz DNA40
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 00:48. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |