|
.
Sada je: 23 tra 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 19:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Isprobao sam sve moguće načine slaganja Taifuna GS i ovaj se pokazao najbolji definitivno. Aroma odlična, lijepo natapa, ne curi. Zrak je na njemu uvijek malo prigušen, ali zato aroma dolazi do izražaja. Na njemu parim Cohibu, tekućinu koje uvijek mora biti, sve ostale su ovisno o raspoloženju, ali Cohiba je uvijek tu i to u GSu. Dva mala štapića mesha su stara valjda godinu dana, samo ih isperem vodom i spalim brenerom do usijanja. Unutra je MC 3mm, 1.5 ohma i kroz njega je provučena vata, na koju nasjedaju ovi štapići od mesha. Promjera su kao i rupice na GS ali ne prejako stisnuti , onako da lagano ulaze. Sve ostalo pokazalo se bezveznim, previše je natapalo kada sam kroz rupice provuko špagu umjesto mesha pa je poplavio i curio. U tanku netreba biti vata kako u nekim uputama stoji.    
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 20:26 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 00:00 Postovi: 118 Lokacija: Morden, MB, Ca
|
|
Da, morat cu po mesh.. Prvi setup 1.9 oma (namotaj previse) i vata provucena kroz mc pa gore kroz rupice u komoru tipa pola cm. Žasu. Zgorevina samo takva. Drugi setup mc 1.5 oma, vata provucena kroz mc, spaga u slovo u provucena kroz rupice (znaci da samo nalijeze na mc i vatu). Bolje jest, al zgorevina se opet povremeno javi a i kad je nema, nema ni arome.
Sasa, bi mi mogao slikati svoj setup? Max, ima negdi slika kak ti vata izgleda prije neg stavis kapicu s meshom? Tnx decki
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 20:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
vata izgleda ko na kajfunu , samo ravno provučena , široka, pa toliko koliko je i prostor do ruba, možda malo više. znači vata stoji horizontalno, a meš okomito se naslanja na nju. mesh dobiješ u subotu ako dođeš do Amarene, mogu ti i zafrkati 2 takva štapića.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 20:39 |
|
|
jel bitna gustoca mesha? imam parilicu na par m od kuce pa cu poslat mza sad po to, vidim da imaju 300 i 400 gustocu? i na koliko otprilike cm rezem mesh? da ga ne odrezem nedooljno za rolanje  i tnx max, al termin mi nikak ne pase (malu taman vodim na gimnastiku u to doba :-/)
_________________ DME + Taifun GS (clone) Kbox + Kayfun lite V2 (clone) Kangertech Subox Mini Blue Kit
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 20:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
neznam, mislim da je 400, visina, nije bitna, cca 12mm, spali mesh, zarolaj ga, pa ćeš vidjeti koliko ga treba da popuni rupu, ni pre loh ni pre tijesno.
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 10 pro 2014 21:14 |
|
|
nema mesha u lokalnoj parilici :rolleyes: 'pace, teta nije ni znala kaj je to.. super. sad kad je odstajalo i natopilo se, ima arome, nije prelose.. al nije ni za chain vape. th mi je puno jaci (do sad sam imala aerotank) i nekak mi je premalo zraka, al nije da mi sad to jako smeta, cisto stvar navike na aerotank koji sam imala na propuhu  bumo vidli.. moram si naci idealan setup i trebalo bi funkcionirati okej  look at me, imam RBA (i superfora mi je kak ste mi objasnjavali vatu u odnosu na kayu, a ja nikad RBA u ruci imala  al dobro, naucit cu se ja  )
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 11 pro 2014 00:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Ako ti pase zagreb, javi se na PP ponesem ti ja mesha sutra, a mogu ti ga i slozit na licu mjesta, pa vidis di sta kako.. treba nam 3 minute bilogdje.. 
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 11 pro 2014 18:09 |
|
|
hvala, sasa!!!! ludnica mi je i na poslu i doma, ganjam ostatak papira za Ca pa nis ne stizem, al hvala puno na ponudi. narucih mesh od Mateja, bude doslo.... ak i dalje nebum bila u stanju sloziti zadovoljavajuci setup, tamo nekad iduci tjedan iskopam vremena.. al moram se pokusati nauciti sama.. tko ce mi slagati setupe kad odem, ha?  mislim da mi je Diablo ipak predaleko (on je u Alberti, ako se ne varam  )
|
|
 |
|
 |
|
La_LuNa
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 20 pro 2014 23:42 |
|
|
saga "Luna i mini tajfun" konacno dobila hepi end  napokon sam kupila mesh (narucili u mojoj lokalnoj parilici al nikako da im dodje, pa sam danas slucajno prolazila kroz importane i kupila) i zbilja, samo s meshom valja i stvarno valja!!!! i pare i arome k'o u prici. jos se moram priviknuti na slabiji AF, al nije neka velika smetnja, samo stvar navike nakon aerotanka. coil je 1.55 oma, nije savrseni MC (jer ja nikak nemrem spojiti navoje, brijem da bi mi fakat brener trebao, ili bar keramikom oblozene pincete). vata nista spesl, viri nekih pol cm izvan coila i samo sam je rasporedila po dnu. mesh nisam mjerila, labav je kroz rupice poklopca baze, bojala sam se da ce curiti al izgleda da nis ne curi. da mi je netko jos pred 2 mj rekao da cu sama motat RBA i to ovakav, rekla bih mu da je lud  eto, ja sretna i ponosna  neeeeeego, rezervni tank? igdje za kupiti ima? moze i SS, sam da nekaj imam u rezervi... (cini mi se da ste pisali da nema, da ima samo original a da je taj uzasno skup..) linkovlje molim  hvala svima na pomoci 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun GS Postano: 21 pro 2014 00:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
čime si spalila mesh ako nemaš brener?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 21:31. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 21:31. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |