|
.
Sada je: 24 tra 2026 08:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 08:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 20 ruj 2015 23:21 |
|
|
|
Kaj ce mi tanja zica,slazem setup,nejdem sivat pa da mi konac treba:P dobar mi je ovaj setup samc,al cu isprobat definitivno spaced coil...vatu sam stavio koh gen do i to jaaako malo vate do kanala,nema potrebe gurat hrpu ko manijak,ipak ima lc koji radi cist ok za sada
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 08:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Dakle... Gornji prsten se zavrce i cim se osjet da je gumica primila, par mm se jos zavrne i to je to...inace se ne moze koristiti LC. Ako vam se tesko vrti AFC, skinite AFC prsten, maknite gornju gumicu i vratite prsten natrag. Ako hocete promjeniti/doraditi setup bez da bacite tekucinu, malo dotegnite gornji ring, okrenite naopako Tileta, primite za tank i pridrzite driptip te drugom rukom odvrnite bazu. Kao na Taifunu ili bilo kojem GG atomizeru do sada. Malo je zeznuto vratiti bazu natrag, s obzirom da treba pogoditi dva navoja (komora i tank), ali nije nikakav problem. Prilagodite setup sto manjem otvaranju LC-a...dva do tri kruga je dovoljno...ako morate vise odvrnuti LC da vam ne dryhita, smanjite kolicinu vate.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 09:09 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Složio 5 navoja Kanthala 0.20 na mom šarafcigeru, dobio 2.31 ohm, arome ko dreka, na 9 W mi je još uvijek pretopla para. Orginalni driptip mi je koma pa sam ga zamijenio. LC sam otvorio skoro 4 kruga. TH malo jači nego na Kaji i Taji. Punjenje je malo nespretno za mene čoravoga Ja zadovoljan   P.S. Pustit ću da setup "sazrije" 24 sata a onda se najvjerojatnije bacam u nabavu još jednoga 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 14:59 |
|
|
Jako dobar atty. Kako ga god slozis on dobro radi. Idealan za mehaniku jer vrhunski natapa. Navoji savršeni bar na ovom mome. Hvala sasa! Haha.Ne bih ga jos uspoređivao s ithakom jer je prekratko u mene ali na prvi dojam jos je uvijek ithaka kraljica arome. Bar za mene. Ali triba isprobat par setupa pa bumo videli di smo.   Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 15:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ne mozes to usporedjivati...to su kruske i jabuke...da Tile ima keramiku unutra, onda možda. A opet...Rose ima keramiku, pa nije bolja od ovog 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 20:54 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Meni je pomoglo...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 21 ruj 2015 21:03 |
|
|
|
Ma nije problem slozit,lagan je za slaganje...stavio duzi driptip koji bolje drzi i sad nema vise problema sa LC,top cap zavrnut do kraja kak se spada i LC radi
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 21:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
kad ti liquid ode sa gumice u gornjem ringu, neces moci vrtiti LC...na klonu mozda i budes mogao, ali na originalu nema sanse. zato kazem da ne treba stezati taj ring do kraja...a da ne govorim da gore na tanku nema bas puno navoja i fini su...tak da tenzija koju stvaras sarafljenjem do kraja samo dovede do toga da pukne navoj..remember oddy  cim osjetis otopr kad sarafis gornji ring, on dihta...nema potrebe siliti skroz do kraja. Pusti qoraxa i ostale fanboye...em radi nauku oko svega kaj recenzira, em ga kurca ne kuzim sto prica sa tim svojim pidgin engleskim 
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 23:31 |
|
|
Poigrao se i ja sa svojim. AC ring sam jedva skinuo. S jednim oringom je sad super. Tri setupa sam mučio sa 2.5mm zavojnicom i 70/30 vg/pg liquidom, bez stanjivanja vate, sa otvaranjem više ili manje liquid control-a, bez rezultata. Ili nestane okusa ili blaga zagorenost (preslab dovod) ili curenje tekućine (nisam skužio zašto mi je procurio). Uzeo konačno 2 mm coil s, naravno, manje vate i sad radi ko urica. U tom probavanju mi se plus pin počeo okretati, omi skakutati, pa sam mu već planirao misu zadušnicu. Ispalo je da je pin ipak zašarafljen u donji dio, pa se dade opet pritegnuti, lagano ... lagano ... za sad drži. Sviđa mi se što je mali, a sa meni dovoljno tekućine za cijeli dan. Pare ima, okusa ima ... imam premalo pređenih decilitara da bih uspoređivao, ali meni početniku dovoljno, okusa i previše. Dijelova nema previše i dade se ful rastavit za pranje kad treba. Zatvaram zračnu i tekuću kontrolu kod punjenja, pa okrećem pa otvaram zrak. Jel to potrebno uopće? (Znam da mogu probat, al ak bum opet pol sata slagao pušilicu, žena će me izbacit van).
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 21 ruj 2015 23:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
samo zatvori liquid control, nikakva okretanja i gluposti, natoci, zaserafi ring god driptipa i otvori Liquid control i pari dalje
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 08:36. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 08:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |