evo kao ponosni vlasnik ithake tobeco 2 dana, da usporedimo nedostatke.....
Valter je napisao:
Ithaka:
O-ring plusa napravljen od mekane gumice. Potrebna zamjena odmah prije slaganja setupa
nisam primjetio to.... mozda imamo razlicite klonove

Citat:
Air control zvecka.
air control savrseno klizi po navoju i u potpunosti je funkcionalan
Citat:
LC težak za upravljanje zbog loše gumice čepa
kaj mislis pod "težak za upravljanje"? ne vrti se skroz lagano..... al to je plus, a ne minus

Citat:
Pomični centralni pin lako dovodi do kratkog spoja
istina, kod mene je cak bio i spigan.... kod prvog sklapanja sam mislio da su navoji u koso jer ga nikak nisam mogo dobit u sredinu.... onda sam ga sa sarafcigerom resil

ali i dalje je dosta labav pa postoji mogucnost da se spoji s minus polom.
Citat:
O-ring na bazi loš pa se tank jako teško odvaja od baze.
po meni jos jedan plus.... oddya moram primit za bazu kod skidanja s moda da se ne odsarafi tank sa baze umjesto cijeli atty s moda. ithaku skidam s moda bez previse opterecenja za kaj cu ju primit
Citat:
Eto, mislim da sam nabrojao sve relevantno. I uz napomeni da dolaze toliko prljavi da im je odmah potrebno kuhanje i pranje. Sredstva za pranje, što jača.
uf..... ovo je zalosna istina.
tolko spene kolko sam naso nutra po finim navojima tesko je nac i u kibli u tokariji

cim sam skinuo gornju kapu tolko me zapuhnuo miris emulzije da sam zabrio da sam u firmi....
otvor za zrak je bio zatvoren komadom srha jer nije bio do kraja izglodan.....
nakon rastavljanja u dijelove sve sam moral 4 put oprat u detrdentu za sude dok nisam ispral miris emulzije i to sa cetkicom da iz navoja isperem svu onu sitnu spenu.
al bitno da je nutra bil slozen setup tak da mozes odma koristit aut of boks