|
.
Sada je: 23 tra 2026 19:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 12:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
ova tema je počela odlično, fek0  i sad ste zabrijali totalno ukrivo mislim da je prvenstveno važno da manje iskusni članovi foruma upoznaju Kayfune a ne da se sad prepucavate jel dobar ili nije. najradije bi pobrisao sve bezvezne komentare no to ovisi o feki dodaj samo još Russian verzije i to je to
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 12:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ne moraš brisati komentare...nek komentiraju...ali ću te zamoliti da ostale opise koje stavim, stavis da budu nakon onoga sto je vec napisano, a ne da budu nakon svih komentara, ako može. Da bude sve na jednom mjestu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 12:48 |
|
|
|
jedostavan za slozit, jednostavan za odrzavat, pari i drzi me dalje od cigarete
meni dovoljno
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 13:11 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Max_ZG je napisao: ova tema je počela odlično, fek0  i sad ste zabrijali totalno ukrivo mislim da je prvenstveno važno da manje iskusni članovi foruma upoznaju Kayfune a ne da se sad prepucavate jel dobar ili nije. najradije bi pobrisao sve bezvezne komentare no to ovisi o feki dodaj samo još Russian verzije i to je to A ja bas mislim da je pocela lose a da smo zabrijali na dobro.. Iskusniji clanovi su tak i tak vecinom isprobali sve verzije, a ako neki pocetnik dodje tu i procita u opisu od jednog iskusnijeg clana da atomizer "ne valja" na temelju necijeg misljenja onda ga nece ni probat, a na atomizeru sve stima normalno.. tak da ako je ovo tema namjenjena pocetnicima mislim da subjektivna misljenja nemaju tu kaj trazit Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 13:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
pronađi jednu riječ gdje piše u tekstu da kayfun ne valja. uostalom...zašto bi se ja opravdavao...otvori temu "volim Kayfun, volim puniti spremnike sa iglama i obozavam nositi odvijače sa sobom" i piši ako te volja.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 14:13 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Procitao sam nekoliko puta recenziju, koja je odlicno napisana i stvarno mi nije jasno sto ste vi to zabrijali? Gdje je to fek0 popljuvao kayfun? Jedino sto bi u naslovu topica mozda trebalo dodati da se radi o klonovima. fek0 good work 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 14:18 |
|
|
|
Fek0, znam da je tvoja tema i da si rekao da neces brisati komentare, ali posto je cilj (valjda) bio razjasniti verzije kajfuna, mozda bi stvarno bilo pametno da pobrisete sve komentare, nadopunis s K4 i eventualno rusima i da zakljucate temu. nema prepucavanja ciji je veci a opet svi mogu doznati koje verzije kaje postoje
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 20 vel 2015 14:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
cilj je da se tocno zna kojih verzija ima...moj komentar na njih nema veze sa klonovima ili originalima...jednostavno su te stvari glupo napravljene, moje misljenje.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva Postano: 20 vel 2015 15:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Jako lijepi i slikoviti prikaz "Kayfun porodice"  Napomena neupućenima: stil prezentacije sadržaja je autorsko djelo! ( Meni osobno jako dobro )
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Postano: 20 vel 2015 15:32 |
|
|
fek0 je napisao: cilj je da se tocno zna kojih verzija ima...moj komentar na njih nema veze sa klonovima ili originalima...jednostavno su te stvari glupo napravljene, moje misljenje. pa zato i kazem, neka moderatori pobrisu sve i ostane lijep prikaz svih verzija kajfuna. normalno da cemo se u misljenjima svi razlikovati
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 19:57. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 19:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |