Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite
 Post Postano: 21 pro 2015 12:31 

Za razliku od proje, netko sad može probat klona pa ak mu se svidi kupit originala. Nekom drugom se ne svidi, pa ne kupi originala, a prije bi možda kupio. Ko će ga znat. Al ak rade tak male batcheve da se sve odmah rasproda, sumnjam da će im se to promijenit.

S druge strane, kad ih ima malo onda je atty lakše predmet žudnje i lakše mu se stvori neka aureola posebnosti. Staviš ga na FT, i horda ga popljuje jer je, recimo, malozračan, i ode ti image.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2016 20:03 
Moderator

FT klon došao i dobar je. Očekivano grublji navoji i malo lufta na navoju od lc-a, ali ništa strašno. šarafi su pozlaćeni, sve sjeda na svoje mjesto, oring brtve valjaju, rupice za zrak su sve kako treba, kanali za tekućinu su dobro napravljeni, ne curi i radi odprve.
Najbolji kayfun do sada...ja više nego zadovoljan.
Zanemariti ću užasan driptip i potrebno dubinsko pranje nakon otpakiravanja.
Sa njim dolaze rezervne brtve i šarafići, kao i plavi odvijač...normalno.
Punjenje je, naravno, kretenski rješeno....ali da ga se napuniti kao Taifun, tak da nije neki veliki problem osim što me fascinira do koliko glupih ideja konstruktori mogu doći.

Aroma je...pa...lošije od UTA...lošije od Taifun GS...bolje od ostalih. Dakle, jako dobra...pogotovo na viskim otporima i tankim žicama...tu procvate.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Zadnja izmjena: fek0; 06 sij 2016 00:51; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2016 20:25 

Ajde molim te nabaci koju slikicu.
Jel bez ikakvih natpisa ili?
Hvala.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 sij 2016 22:31 
Moderator

je...bez natpisa je...kad slikam, stavim

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2016 12:35 

Ovo bi trebao biti klon ?

http://www.3fvape.com/rebuildable-atomizer-supply/7833-phenomenon-style-rta-rebuildable-tank-atomizer-silver-316-stainless-steel-pc-peek-4ml-22mm-diameter.html

U opisu stoji:

If you find a product to be authentic, then it is not a clone.

WTF?

Joyetech eGo ONE XL

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2016 12:52 

Ali piše style što bi bilo klon.
Promjenili su slike sivog od kada ga imaju na stanju, sada nema nikakvog natpisa na istom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 20:01 

stigo kljon, složil mc neki sićušni od 1,19 oma i nagural vatu kak i koljega iz prvog posta, zašerafil, proval dim dva, složil, natočil sa iglom kroz one kretenske rupe cca 1ml da vidim jel wicka, flooda il kaj već, evo popario taj militar, sljedeci step je punjenje odozdo, dajbože da uspije jer idem kavu sad i neda mi se zajebavat s njim, a neda mi se vraćat tileta natrag u optjecaj

ono što me iznenadilo koliko arome ima, parim metol nekakav :hamm: ...zapravo me iznenadio draw, jako lijep, uglađen, drugačiji, meni super....ajmo bacit tileta u prodaju (planovi, sad ćemo sačekat još koji dan za svaki slučaj)

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 20:16 

Potvrdjujem, konstataciju gosp. Vulje najbolji draw dosada, no tocenje liqiuda loše, kroz rupice odgore uvijek malo floda, no rijesit će se to pomalo kad mi mozak profunkcionira :kuc:

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 20:34 

krki je napisao:
Potvrdjujem, konstataciju gosp. Vulje najbolji draw dosada, no tocenje liqiuda loše, kroz rupice odgore uvijek malo floda, no rijesit će se to pomalo kad mi mozak profunkcionira :kuc:

evo natočio ga odozdo, usput popravil vatu (naravno da se zamaknula kobila), samo još nisam siguran jesam pogodio pravi redoslijed, dal tank prvo il dimnjak, uglavnom uspio bez prolivene kapi, drugi put cu pol razlit sigurno

trebalo bi probušit dvije rupetine barem 2,5mm gore na tanku sa svake strane, jedna za punjenje i druga za ozračivanje kod punjenja i onda bi se dobro odozgo punilo...činjenica je da malo stane u njega i teško se puni, nije user friendly, govno jedno malo, al eto radi mi za sad par sati pa kaj ću mu ja :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2016 20:43 

U Phenom ide bar 1ml više nego u tileta. I nemaš tu redosljed dok puniš odozdo. I dimnjak i tank okrečeš u isto vrijeme i paziš da ostanu tako zajedno na oringu na dimnjaku. Napuniš između dimnjaka i tanka, pporaviš vatu i opet oboje zajedno zašarafiš natrag. Kako je veza između dimnjaka i tanka oring, ako i nije navoj potpuno isti (neznam kakav vam je taj kllon), možeš bez problema oboješarafit. Na kraju pritegneš koji se mora priteč, bilo tank bilo dimnjak (ovisno o početnoj poziciji koji prvi dođe do kraja).

I mali hint. Vatu stavljat da pokrije fino onaj "balkon" iznad kanala. Ako punite odozdo, svaki put kad se odšarafi dimnjak, ako se vata malo deformira, to je znak da je ima taman.

Povratak na vrh 

[ 108 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club