|
.
Sada je: 24 tra 2026 16:39. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 16:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
domagoj
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 16:27 |
|
Pridružen: 24 sij 2013 18:51 Postovi: 592 Lokacija: zagreb grad
|
ti se zajebavaš s nama 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 16:32 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kinta, fala ti na ovome...skoro sam se ispovraćao od smijeha 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 16:34 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Prvo kintin setup čista apstraktna umjetnost, a što e attya tiče nakon dužeg isprobavanja moj savjet svima koji imaju probleme sa zagorenoscu jer nije to cistidray hit barem ne odmah, problem je naravno u setupu vata nesmije biti u kanalu nego lijepo naslonjena na rub i to je to, vrlo jednostavno, isprobajte i uvjeriti se jedan na rub pa jedan malo preko ruba. Meniradi sve 6 ali mislim da mu je kapacitet ispod 4 ml nisam mjerio ali onako od oka.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 16:43 |
|
|
Fek0 je jucer mjerio spricom i stane tocno 2,9ml 
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
zwonko
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 17:00 |
|
Pridružen: 15 sij 2013 22:56 Postovi: 104 Lokacija: Wookomeretz
|
Da nije Feko mjerio špricom za vinograd? 
_________________ Ja sam ovakav rođen, a koji je tvoj izgovor? 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 17:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
zwonko je napisao: Da nije Feko mjerio špricom za vinograd?  nisam...ne shvaćam kako je Imeo došao do tih cifri do kojih je došao, ali definitivno vara ljude s tim. jedino ako je uračunao još i kapacitet collector tanka...ali nema šanse da mu je kapacitet 1.1ml...a i ne možeš to napuniti, osim da kroz komoru gurneš špicu i utiskap tekućinu u collector tank  dobar čovjek.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 17:20 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
flek0 je napisao: zwonko je napisao: Da nije Feko mjerio špricom za vinograd?  nisam...ne shvaćam kako je Imeo došao do tih cifri do kojih je došao, ali definitivno vara ljude s tim. jedino ako je uračunao još i kapacitet collector tanka...ali nema šanse da mu je kapacitet 1.1ml...a i ne možeš to napuniti, osim da kroz komoru gurneš špicu i utiskap tekućinu u collector tank  dobar čovjek. Mortik je to zapremina originala, pa samo prepisali, zmeri original, mortik je tank deblji ili nekaj
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
m@xym
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 18:30 |
|
|
E pa fino, mi što parimo na MC-u mi smo 'mala djeca', a kad veliki gazda složi set-up koji izgleda kao telefonska centrala, onda je to umijeće i valjda, apstraktna umjetnost... ccccc... 
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 27 ruj 2015 19:18 |
|
|
|
Naravno...
Evo da kazem za promjenu da tile ne valja...ovaj setup mc 1.85 oma mi na tiletu daje slabiju aromu nego spaced subohm coil na flash e vaporu v3...smece jedno-ne zasluzuje ni da ga prodam,popizdil i bacil ga u kantu za smece...ajmo dalje
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 19:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Imao sam frenda koji je jos za vrijeme juge kupio Porschea. Nije bas imao love kao ni mi ostali, pa je to bio grob koji je puno vise chuchao kod mekanicara nego vozio po cesti. Financijski iscrpljen prodao ga je nakon nekoliko mjeseci. Na zajebanciju u drustvu oko tog auta odgovorio je: Ja sam imao Porsche ... a jesi ti? Ili ti? Dakle, ja sam slozio tilemahos dualcoil s dovodom liquida iz colector tanka, koji za divno cudo radi bolje nego klasican singlcoil. A jesi ti? Ili ti? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 16:39. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 16:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |