|
.
Sada je: 24 tra 2026 15:05. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 15:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 10:58 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
@Roots you stupid woman .... Ovo je za taju a ne za tuleta 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 25 ruj 2015 10:59 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Ja otprilike tako i slazem, ne toliko vate nego samo podmotam visak, po meni bi bilo bolje da ima na vrhu kanala mali deck za vatu, po milimetar u sirinu sa strane i dva po duzini, nije neophodan al bio bi sigurniji setup. Ovako moras da ga pekis i ako odvrnes previse lc potopis ga
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:05 |
|
|
spavle je napisao: @Roots you stupid woman .... Ovo je za taju a ne za tuleta  Spavle, jesi li pogledao video koji je imeo stavio? i u kojemu priča kako se slaže setup i stavlja vata? A ovo je samo "prikaz" kako bi se trebalo slagati, dobro veljo kaže, ne treba toliko vate, ali to je princip, da je vata unutar komore, i da dodiruje samo te kanaliće za natapanje. Tayo tile isti K, samo sam htio pomoći 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:08 |
|
|
Čini mi se da bi moga dremel radit 
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:09 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Roots je napisao: ali to je princip, da je vata unutar komore, i da dodiruje samo te kanaliće za natapanje. Tayo tile isti K, samo sam htio pomoći  Sve je to fek0 opisao u prvom postu ovog topica. Ali vise se ne cudim rvatima koji su isti ko Li-Ion baterije. Napunis ih i rade ... bez memory efekta 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
dosadni ste brate s tim Tiletom više, opet iz pi...e delate kapelicu
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:15 |
|
|
Kinta je napisao: Roots je napisao: ali to je princip, da je vata unutar komore, i da dodiruje samo te kanaliće za natapanje. Tayo tile isti K, samo sam htio pomoći  Sve je to fek0 opisao u prvom postu ovog topica. Ali vise se ne cudim rvatima koji su isti ko Li-Ion baterije. Napunis ih i rade ... bez memory efekta  
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
evo...baš sam probao 10 puta zaredom povuć...i nikakvih problema nemam sa natapljanjem, jedino kaj me udarilo...pogrješio on ili ne, radi kako treba  Što se slaganja tiče, da, najsličniji je Taifunu...i da, može se slagati kao Taifun, a hvala bogu, Taifun se da složiti na milijun i jedan način. Vidim da ljudi slože Tileta i sa meshem, kao Taifun...vjerujem da funkcionira bez problema, jedino što treba biti jako precizan kod rezanja mesha, da ne dodiruje LC koji kod Taifuna ne postoji... Zaključak: slažite setupove kako vama paše...nije to Erlkönigin koji podnosi samo određenu vrstu setupa (tako je dizajniran), sa Tiletom se da igrati. Glavna razlika između Tileta i Tajfića je u veličini komore...naspram Tajfića, Tile ima sićušnu komoru...a to je ono što je meni bitno 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
Zadnja izmjena: fek0; 25 ruj 2015 11:30; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Roots je napisao: Tayo tile isti K, yesssssssss !!!! 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 11:37 |
|
|
Neda mi se slikati setup ali neznam sto vas muci. Otvorim minimalno LC i radi savrseno cak i na chain vape. Otvorim puno lc i dalje ne potapa. Sve radi savrseno. Ok postoji mogucnost da sam napravija savrsen setup  Ali tile za sad radi vrlo dobro. Prvi atty nakon kaje da me nimalo nije strah da ce curiti,zagrgljati i sl. Stavit cu posli sliku ako se sjetim 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 15:05. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 15:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |