|
.
Sada je: 24 tra 2026 14:48. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 14:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 ruj 2015 21:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 ruj 2015 22:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
E kad je fek0 potvrdio da to možeš koristiti onda je sigurno dobro. 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 ruj 2015 22:03 |
|
|
|
Ne kuzim kak netko moze imat dryhit sa LC-om sa dvjesto navoja?!?!? Jedino ak u coil gura premalo vate pa se zari coil
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 ruj 2015 22:13 |
|
|
fek0 je napisao: osim što predivno igleda, koji ti je unutrašnji promjer tog coil-a? puno mi to vate djeluje... ma uvijek se premisljam s tom vatom i ne znam koliko tocno da stavim, odrezao sam mujo vatu sirine AFC ringa i onda skinuo jedan sloj jer je bilo predebelo, pa sam ostatak ugurao unutra. promjer je 2,5mm, tj. 2,4mm Brnistra pod unutra zgurat, mislis samo taj visak vate prekrenut pod kravim kutom samo unutra da ne strsi van?
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 ruj 2015 22:28 |
|
|
gaggo je napisao: Brnistra pod unutra zgurat, mislis samo taj visak vate prekrenut pod kravim kutom samo unutra da ne strsi van? Višak lagano podignuti gore (da ne ostaje u kanaliću, utoru, kako hoćeš) zakrenuti u stranu i spustiti nježno dole. Ne nabijati već gledati da pamuk ostane rastrešen, radi boljeg upijanja. Kad si spustio samo namjestiš pamuk da se nasloni na prorez koji ostaje slobodan. Poanta je da pamuk nasloniš na unutarnji "zid" na visinu utora da wicka i ujedno onaj dole višak pamuka u decku služi da prima eventualni višak tekućine.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 ruj 2015 22:55 |
|
|
|
Stavio black mamba u tileta i ne valja...izoblicena aroma,ono sto imam na flash e vaporu v3 od arome je strava,ovdje nije to to...smece jedno,na prodaju odma!!!
Cak cek...valjda se vata dobiva...bit ce feedbacka nakon tanka dva
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 24 ruj 2015 22:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 24 ruj 2015 23:07 |
|
|
|
Neee,zakaj ne metnes 0,2 kanthal?!?! Za to je namijenjen tile:P prcam jer mi je dosadno;)
|
 |
|
markoveliki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 10:31 |
|
|
|
Nije do vas ljudi. Tilemahos ima problema sa natapljanjem.Kolega Cigla mi rekao.(inace on ima v2 i jos plus verziju). A sad sam se i sam uvjerio. Imeo je pogrijesio ali nece da prizna. Zato je i izbacio sad kao neku +verziju. Širi kanali a uza cjevcica za zrak. Prodaje pricu da je plus verzija za ljubitelje arome a ustvari ispravlja gresku umjesto da ljudima vrati parevili posalje drugu bazu. Ako nevjerujete probajte na svom savrsenom hehe setupu potegnit 10 puta zaredom pa cete vidit da zagara. Jednostavno ne nataplja dobro.
_________________  My Little mule & Fatty V3
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ruj 2015 10:35 |
|
|
markoveliki je napisao: Nije do vas ljudi. Tilemahos ima problema sa natapljanjem.Kolega Cigla mi rekao.(inace on ima v2 i jos plus verziju). A sad sam se i sam uvjerio. Imeo je pogrijesio ali nece da prizna. Zato je i izbacio sad kao neku +verziju. Širi kanali a uza cjevcica za zrak. Prodaje pricu da je plus verzija za ljubitelje arome a ustvari ispravlja gresku umjesto da ljudima vrati parevili posalje drugu bazu. Ako nevjerujete probajte na svom savrsenom hehe setupu potegnit 10 puta zaredom pa cete vidit da zagara. Jednostavno ne nataplja dobro. Ja ga nemam, ali ako sam skužio on bi se trebao ovako slagati  Mislim da nebi trebali imati problema sa natapanjem onda...
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 14:48. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 14:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |