Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 56 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 19 vel 2015 23:50 

Eto ja 3.1 tj rusa punim na ventil i funkcionira savrseno i ne pada mi na pamet da ga vise ikak drukcije punim

Povratak na vrh 

Naslov: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva
 Post Postano: 20 vel 2015 00:06 
Moderator

weks111 je napisao:
Stvarno si ih dobro popljuvao.Čovjek bi rekao da da tog nekog Kayfuna nikad ne bi trebao koristiti.
Samo si zaboravio napomenuti da je to vjerojatno najpopularniji i najprodavaniji RTA koji je ikad proizveden.
Ne znam ni jednog ozbiljnog vapera koji nema bar jednog Kayfuna u kolekciji.
O jednostavnosti izrade grijača da i ne govorimo.
Inače,svaka čast na trudu i slikama.Good job.

najpopularniji i najprodavaniji da, nazalost, ne i najbolji. Daleko od toga. Fascinantna je sposobnost ljudskog bica da pored ocigledno boljih stvari ipak izabere ono sto koristi vecina...najvise zbog ljenosti tog istog bica. Iskreno, da sam htio popljuvati Kayfun, tekst za ove modele bi izgledao sasvim drugacije...samo sam bio sarkastican, a ustvari sam rekao ono sto je istina. Svoemesto je nekada bio inovativna tvrtka...a onda se to pocelo pretvarati u samo i jedino biznis. Muvaju ljude jedno duze vrijeme, kvaliteta im opada a inovacija vise nema...sto ce se fino vidjeti na opisu Kayfuna 4. Kayfun je samo dobar atomizer i nista vise...ali ni manje. SvoeMesto se pretvara u McDonalds vaping zajednice, a drugi gledaju kako se to radi (hello Taifun GT 2) i pokusavaju to isto.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Naslov: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva
 Post Postano: 20 vel 2015 00:13 
Moderator

Dentex je napisao:
Eto ja 3.1 tj rusa punim na ventil i funkcionira savrseno i ne pada mi na pamet da ga vise ikak drukcije punim

nisi ni svjestan koliko sam ja sretan zbog tebe i jos cetvorice koji guraju igle u rupe ili bocice sa dugackim tvrdim vrhovima u otvore. S obzirom da sam ja neuk, ja to onako...iz boce ravno u tank.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva
 Post Postano: 20 vel 2015 03:41 

Ne branim nikoga niti pljujem po ikome, ali frende, kad budeš imao original 3.1 ili mini, onda ćeš vidjet kako taj ventil dobro funkcionira, i da je punjenje preko njega zapravo najjednostavniji mogući oblik punjenja. SM je pogriješio što nije i dalje nastavio tim smjerom. Ono "ako imate sreće pa vam tekućina prođe između" isto tako, kupiš original stvar i nemaš problema.
Već sam u par navrata rekao, pa ću još jednom. Ne vrijedi biti nit sarkastičan, nit pljuvat po ičemu što nisi osobno koristio a da je originalne proizvodnje. Sva mišljenja oko nekog atomizera ili moda, ili bilo kojeg komada vaperske opreme nastala na temelju korištenja klonova su u najmanju ruku smiješna.
Ja imam klonove lite v2 i v4, i dok mi v4 ne radi nikako, odnosno neda mi se zezat sa modificiranjem istog, v2 radi savršeno od prvog dana bez ikakve intervencije. No ne pada mi na pamet pljuvati po SM zbog toga što meni klon radi loše. Da mi original tako slini i da stalno moram razmišljat o tome da prije parenja pogledam otpor, onda bih pljuvao. No pošto znam da je SM u međuvremenu i poslao zamjenske opruge koje su riješile problem sa skakanjem otpora, i pošto znam kratkog korištenja originala v4 da nigdje ne slini i ne grglja, ne pada mi na pamet.
O tome da li ima od kaje boljih atomizera ili ne, ne vidim na koji način bih uopće sa ikim mogao polemizirati ili se usuditi tvrditi jedno ili drugo. Svatko ima drugačiji ukus, dok netko više voli toplu paru, drugi više voli veće oblake iste, treći voli izraženiju aromu i hladniju paru i tako u nedogled.
Tako da ako logično pogledaš ono što si napisao, ispada si ipak malo onak prikriveno pljuckao :D

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 vel 2015 08:12 
Moderator

1..........2..........

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 vel 2015 08:21 
Moderator

diablo...koliko atomizera koristi takav nacin punjenja, a da ga se moze jos uvijek kupiti u ducanu? jel kayfun 4 koristi ventil (samo mu to jos fali)? Pitam se...kada je 2.1 toliko dobar, zasto su nakon kratkog vremena povukli taj atty iz proizvodnje?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 vel 2015 08:59 
Moderator

Da se ne pretvori ovo ovdje u prepucavanje ,a i vidim da neki nisu shvatili tekst, reci cu ovo:

Kayfun (nisu modeli bitni...ionako su svi male varijacije na temu) je dobar, nekima odlican atomizer odlicno osmisljenog nacina rada koji je iznimno jednostavan i ima malo djelova. Ono sto ne valja u toj prici je SvoeMesto. Napisao sam jednom negdje na forumu da je Kayfun RBA kojem je netko u SM-u dizajnirao godinu dana nacin rada, a onda kad je to napravio i testirao, napio se k'o zvjer i nacrckao sve ostalo. Kasnije su samo popravljali stvar...dok nisu dosli do zadnjeg Lite Plus. Uvijek cu preporuciti Kayfun pocetniku, zbog jednostavnosti i malo djelova...

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 20 vel 2015 11:39 

fek0 je napisao:
a onda kad je to napravio i testirao, napio se k'o zvjer i nacrckao sve ostalo...

...designed in Russia... :dru:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: SvoëMesto Kayfun - retrospektiva
 Post Postano: 20 vel 2015 11:50 

ajde pustite fek0-a na miru ak misli da je kayfun govno nek misli, to je njegov subjekivni dojam i pravo.

i ja se ne slazem s procjenama pojedinih clanova kaj je dobro a kaj nije ali je to moje mišljnje i necu ga nametati :zu:

fek0 pohvala za trud :plus:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 vel 2015 11:54 
Moderator

ali ne mislim da je govno. govno su foggeri recimo... :D
Pustite moje misljenje...bitno je da se zna koji je koji i koje su razlike izmedju njih...subjektivan dojam je upravo to sto je.

Povratak na vrh 

[ 56 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club