|
.
Sada je: 24 tra 2026 00:43. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 16 kol 2014 19:34 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
vrlo dobar driper. Ima masu opcija za setup. Morao sam iskoristi žice koje mi je Fec0 dal pa Originalno su namjenjene za AGO dry herb tank ( ne treba ih miješati sa Vapin donuts keramikom  ) Čokolada i banana (Majka) na ovom driperu izvrsni. Naravno, probal budem klasični, microcoil i mesh setup   I na kraju orhideja u fokusu, a setup u 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 17 kol 2014 00:03 |
|
|
|
Dali je centralni plus pin na driperu fiksni ili je na navoj?
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 17 kol 2014 00:13 |
|
|
|
Na navoj. drži ga ona matica gore, ali ne možeš ga puno spustiti bez brušenje te matice gore jel pokrije rupu za žice.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 17 kol 2014 09:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Fosna, taj coil nije za kayfun like atty-e...zrak za taj coil mora ići sa strane da udara u njega...ovako prolazi pokraj. Mogu si zamisliti koji th si dobio. 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 17 kol 2014 09:56 |
|
|
 kaj to znači sa strane s koje strane - gornje doljnje lijeve ...  Zapravo, da te ne mučim  TH je onakav kakav možeš očekivati od 0,6 ohma sa 18 mg nikotina na bilo kojem setupu 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 18 kol 2014 12:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
pa magmi ide zrak na coil odozdola, dok na normalnom dripperu ide zrak sa strane kroz rupicu koju usmjeriš na coil. k'o da ne znaš, sam me zajebavaš  uglavnom, ovaj coil ide na drippere kojima je rupica sa strane...ovak na magmi zrak prolazi pokraj coila, ne udara u njega.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 18 kol 2014 14:54 |
|
|
 čista predrasuda 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 18 kol 2014 22:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Daklem, nakon što sam vidio da je vrag odnio šalu sa curenjem istog...odlučio uzeti stvar u svoje ruke i pomoću vjernog ajnhela napravio kanaliće oko rupa za zrak u komori i stavio oring od kajinog tanka na AFC prsten...stvar se nezamislivo popravila. Likujući u svom uspjehu, zagnjavih ženu objašnjavanjem ideje i procedure na što je ona meni bila neizmjerno zahvalna s obzirom da ju to zanima skoro kao i sastav dreka mamutovog nedonoščeta, odem na net i vidim da je netko došao već odavno na tu ideju....san o slavi i poštivanju članova foruma se rasplinuo poput sapunice koju napraviš od vg-a i deterdženta za suđe...dodaš i malo jestive boje te ne bili baloni bili u boji. Jestivoj. Uglavnom, kome ide na živce, neka to napravi. Slike mi se trenutno ne da stavljati, samo zato što bi to iziskivalo od mene trenutni napor uzimanja fotića i slikanja...budem stavio sutra - preksutra, ako nekog zanima.
|
|
 |
|
 |
|
sinamaster
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 19 kol 2014 16:53 |
|
|
Ja svoga isto cekam da dodje, svi su ga izhvalili na yt pa reko da i ja sebi nabavim jednog. Cak ga je i bradonja Rip ga uvrstio u svojih top 5 
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Magma by Paradigm (FT) Postano: 19 kol 2014 17:09 |
|
|
Feko jel ovako nešto? 
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 00:43. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 00:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |