Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 23 srp 2016 19:49 

Mali tank. Nekad mi i 3 dana izdrži

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Ubertoot UTA2
 Post Postano: 26 srp 2016 16:50 

Ja na velikom. Nekad mi i cijeli dan izdrži. :)
Probao sam mali jer sam očekivao još imtenzivniju aromu radi kraćeg dimnjaka no sve je isto, a ne volim svako malo nadotakati. Pre zadovoljan sam. Izvrstan klon sa FastTech-a.
Potpisujem sve pohvale koje su napisane u gornjim postovima

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 srp 2016 17:48 

Kakva vam je aroma? Meni je dobra, ali ne mogu reci da je vrh

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 srp 2016 18:32 

Ak parim jagodu ne prdim jagodu,na nijednom atiju....neznam ja kaj je tebi vrh? Ajd reci kolko ti je aroma na njemu od vrha? Na skali od 1-5 je 3.83 ili...?

Osim sto volim podjebavat dat cu ti i jedan savjet-igraj se sa setupom...meni je kanthal 0.25 na fi 3mm i na 2-2.1 oma,jako puno vate....i zrak nastelan za m2l,al zbilja za m2l,dakle plafon 1mm sirine,a ne rupa ko hodnik

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 srp 2016 18:35 

Jebiga, ja sam okorjeli driperas, ovo mi nije toliko poznato.
Radiš microcoil ili spaced?
Imam unutra kanthal 0.3 na 3mm, otpor 1.5 ohma i pogonim ga sa 16 watta.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 26 srp 2016 18:40 

Spaced....pa kaj si ti ocekival od obicnog atija kad tolko drippas?

Nijedan atty nece dat tolko dobro aromu ko dobar dripper....po meni nijanse su meni zanemarive,tojest nije me briga,ne privlaci me drippanje,ne stignem drippat,ne kuzim zakaj se ekipa tolko s tim forsa....al kad tolko brijes na drippanje drzi se toga,nebus u ovom nasal srecu....radije bi i ja drippal kad bi imal vremena i zivaca tocit svakih 10 sekundi

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 26 srp 2016 20:13 

Tom Highway je napisao:
Kakva vam je aroma? Meni je dobra, ali ne mogu reci da je vrh

nije vrh. ima boljih. znači, ja volim izražen okus dominantne arome. kod ute je flat. prigušena dominantna pojačane pozadinske note. tko voli takvu aromu je odličan. naviknut sam na 7 okusa koje parim već skoro godinu i pol, i uta mi za njih nije. radi se French pipeu, cherry cigar, gold ducat, vanilla for pipe i još nekim. evo sad probao i Tur i new captain 2 na uti i nevalja mi. kod CC briljira kao i kod cherry cigara. općenito, mi duhanske nevaljaju na uti. phenomenon lite tu briljira. i sfera, i nextgen, ithaka i explora ištajaznam, svi attyji na koje sam naučen da davaju "tako" aromu kako parim cijelo vrijeme. ali opet, koristim utu, u SS verziji, zato jer je dobitna kombinacija za razne nedaće padanja i sličnog, te nikad ne procuri. a tank (veći)traje dan i pol tako da nema straha da će mi nestat.

za bolji doživljaj arome, smanji maksimalno zrak, da jedva izlazi, vuci pomalo i dugo. stavi 0.25 kantal ovak kako je vulja reko. Ja još stavim to na nekih 4v i coil bude 2.2 do 2.5 ohma i to je meni odlično.

Zašto parim stalno na uti? sfera i xplora se slažu tako se slažu, treba nosat špricu i bočicu sa sobom, imbus za isprat fluff kod mjenjanja tekućine i, previše zayebancije s tim. na uti mjenjam vatu svakih 15 ml, dakle svaki 4 dan i radi savršeno. bez prtljanja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 kol 2016 08:23 

Kad sam ga prvi put uzeo UTA2 bio mi je ok tank, po meni bolja aroma ili kombinacija od Tajfuna, kayfuna i ostalih koje sam imao. Aroma mi je bila u rangu aromamizera (bar meni) i to pogotovo kada sam ga počeo slagati na ovaj način > https://www.youtube.com/watch?v=omBzUtQwJgA

ne grglja, ne curi, ne drajhita, ne skuplja se kondenzat, aroma super, tank 4ml da ne moram stalno dotakat, lagano se slaže (ima i lakših/bržih).

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 kol 2016 21:01 

https://www.facebook.com/groups/ubertoo ... et&fref=nf

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 ožu 2017 09:53 

Moram ga pohvaliti stvarno, došao neki dan, čak mi se i boljim pokazao setup wick kroz veliku rupu, 3.5mm da ju ima šta popunit uz malo prišarafljen juice control tek toliko da je sve fino zatvoreno i opet dovoljno otvoreno, aroma blizu rose v2, malo drugačija, prigušenija što mi čak i paše, vjerujem i zbog gotovo savršenog i jako dobro podesivog airflowa i isto takvog wickanja, eto pa čisto i moj kratki osvrt...

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club