Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Smoktech SMOK TFV4 Mini Sub Ohm Tank Clearomizer - recen
 Post Postano: 11 lip 2016 06:16 

Frenk je napisao:
U potrazi za atomizerom, uz uvjete da:

Zaključak:

TFV4 Mini RTA,RBA atomizer-clearomizer apsolutno je zadovoljio sve, na početku postavljene kriterije, čak i više od toga.
Nema svestranijeg atty-ja od Smok TFV4 mini.Veliki izbor raznoraznih glava na raspolaganju, što znači da će svatko naći ono što mu paše, a za MTL vapere tu je RBA glava koja omogućuje experimentiranje do mije volje, učinak od svega toga je zaista izvanredan, cijena je super - cca 2o$,,a kvaliteta izrade je odlična.
Smok TFV4 Mini doista stoji na svojim nogama na prepunom tržištu i zbog toga je to clearomizer trenutno najbolji raspoloživi, što zbog njegovih nevjerojatnih performansi, tako i zbog svestranosti i konačno, nevjerojatno niske cijene. To je tank koji bih preporučio svakome, nećete biti razočarani uopće s njim, bez obzira jeste li DTL ili MTL vaper.

Po povoljnoj cijeni naći ćete ga ovdje /rasprodaja/:

http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_251215.html#

Koju ss si stavio i na koliko oma ,da probam? Dobio sam savjet da stavim alien coil

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 11 lip 2016 08:49 

Lik,stavil je obican ss coil ,uzmi 0.25-0.3 ss,nafrci 5-6 namotaja i pari.

A kakve veze to sad ima sa alien coilom?!

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lip 2016 14:00 

Planiram probati Smok TFV4 ali bojim se da je moj evic VTC preslab mod za njega. Ovo je na Gear Bestu stvarno povoljno, zbilja nije skup. Svi hvale Smok TFV4, trebalo bi ga probati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lip 2016 14:24 

Sta se tice cijene sa popustom stvarno je itekako povoljno ali sumljiva mi je ta RBA baza i da se moze koristiti za MTL.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lip 2016 15:16 

Crni je još 3 dolara povoljniji: http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_251214.html

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lip 2016 20:00 

psiho051 je napisao:
Frenk je napisao:
U potrazi za atomizerom, uz uvjete da:

Zaključak:

TFV4 Mini RTA,RBA atomizer-clearomizer apsolutno je zadovoljio sve, na početku postavljene kriterije, čak i više od toga.
Nema svestranijeg atty-ja od Smok TFV4 mini.Veliki izbor raznoraznih glava na raspolaganju, što znači da će svatko naći ono što mu paše, a za MTL vapere tu je RBA glava koja omogućuje experimentiranje do mije volje, učinak od svega toga je zaista izvanredan, cijena je super - cca 2o$,,a kvaliteta izrade je odlična.
Smok TFV4 Mini doista stoji na svojim nogama na prepunom tržištu i zbog toga je to clearomizer trenutno najbolji raspoloživi, što zbog njegovih nevjerojatnih performansi, tako i zbog svestranosti i konačno, nevjerojatno niske cijene. To je tank koji bih preporučio svakome, nećete biti razočarani uopće s njim, bez obzira jeste li DTL ili MTL vaper.

Po povoljnoj cijeni naći ćete ga ovdje /rasprodaja/:

http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_251215.html#

Koju ss si stavio i na koliko oma ,da probam? Dobio sam savjet da stavim alien coil

...SS 0,3mm, 6/7 namotaja na 3mm - 0,98 ohma, u adapter pleteni termobužir ili teflon cjevčica unutarnjeg pronjera 1,5mm, u RBA glavu grafitni kolut, a u njega ubrtviti cijev unutarnjeg promjera 3mm koja ide u postojeći dimnjak/parnjak/,...sve ovo neobavezno, baš ako se želi vrh vrhova MTL parenja...ako se to napravi donji prorezi za zrak su potpuno otvoreni...

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 12 lip 2016 02:30 

vulja je napisao:
Lik,stavil je obican ss coil ,uzmi 0.25-0.3 ss,nafrci 5-6 namotaja i pari.

A kakve veze to sad ima sa alien coilom?!

Rekao je da nije uživao 10 g. u parenju kao sa TFV4 na kojega je stavio ss coil , a ja sam dobio savjet da se stavi alien coil i da je aroma fenomenalna . Nisam probao ni jedan setup (samo onaj koji dolazi sa predinsaliranim ) nego skupljam informacije jer imam taj tank

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lip 2016 11:32 

posjedujem crni TFV4 mini cca 4mj sad ga ne koristim već nešto više od 2 mj, skuplja prašinu u ladici lod kuće
sa svojim grijačima je to odličan tank koji proizvodi uglavnom oblake i to je to, zabava tek počinje nakon 50w.
a koristim samo njegove 0.35 i 0.4 grijače, i premotani od 0.15 sad je na 0.7ohm

rba baza je ok izvedena iako i nema prostora za clapton koji sam pravio od 0.5 i 0.25 žice, jednostavno ju je teško ubacit ispod šarafića.

sa tim djelom koji se ubaci u RBA ispod grijača i drugim drip tipom tank se može koristiti kao m2l, malo podešavanja po AFC ringu i to je to.
nije namijenjen za to ali se može koristiti..

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 lip 2016 10:34 

Moja iskustva s TFV4 Mini su nekako li-la. Nikako mi se ne svidaju default grijaci koji se dobiju uz njega, ili ih se mora gurati preko 60W ili je aroma ne zadovoljavajuca. To je jedan od problema, drugi je taj da se jako glasno cuje ako se airflow smanji na 1/5 ili manje. Od nekolicine buildova koje sam isprobao na RBA glavi, jedini build koji me se dojmio je 4 wrap fused clapton (2x 24 N60 Nichrome core i 34 N80 Nichrome wrap), jest da je bilo malo problema s naguravanjem nozica, ali sam uspio (mogu postaviti slike ako nekoga zanima kada dodjem kuci). S tim buildom parim ga na 45-55W bez problema, puno pare, aroma jaaako dobra (ali ne bolja o drippera), bottom airflow otvoren do kraja. Isto tako ne svidja mi se njegov drip tip s kojim dolazi jer ne sjedi "flush" i lagano ga se moze pomaknuti lijevo-desno, odnosno o-ringovi su jako losi, barem ovi na drip tip-u.

Tip: Ako koristite RBA glavu nemojte stediti na cotton-u jer ce vam procuriti tekucina, morate zatvoriti cotton-om rupice s lijeve i desne strane grijaca. Mozete cak i staviti vise pa odrezati kada se zasarafi kapica gore. Pricam iz iskustva jer sam jedanput stanjio wick i cim sam napunio tank sve je iscurilo van kroz airflow rupice.

Povratak na vrh 

[ 19 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club