|
.
Sada je: 24 tra 2026 10:19. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mpix
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 19 stu 2015 08:47 |
|
|
|
Vaper dućan u sklopu placa. Vidi se s parkinga. Lastovska 2
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 19 stu 2015 09:31 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
thnx, budem se zaletio uzet si jos jednog.. 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 09:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Moram priznati da je ovo odličan atomizer. Slaganje setupa je dovoljno lako da svatko može složiti, wicka bez ikakve greške i aroma je odlična. Kada se koristi kao Lung inhale atomizer.
Mouth to lung je grozan i uopće nema smisla, kao i priloženi "AFC" kondomi, koji osim što ružno izgledaju na atomizeru, uopće nemaju svrhu osim da bezveze smetaju kod uvlačenja direkt u pluća. Moje mišljenje, naravno.
Mana je i driptip koji ima na svom dnu glupost protiv prskanja tekućine u usta, što vjerojatno pomaže onima koji su nesposobni napraviti dobar setup ili koriste vodu u tekućini u većem postotku...osim toga, predivno sprečava normalan protok zraka.
Po meni, trenutno puno bolji izbor od raznih UD goliatha, goblina i sličnih.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
spec
|
Naslov: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 12:39 |
|
|
|
Na Ft-u za 27,40$ uz kod "MAP"
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 20:35 |
|
|
Definitivno nemojte staviti premalo vate 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
pak
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 21:10 |
|
|
evo i moj prvi build na aromamizeru ... Titanium G2 0.25 na 2.5mm 1.13Ohm... mislio sam da sam ostavio puno vate ali kod ovog attyja je izgleda više bolje, wicka odlično, ne pušta ali troši kako je neko već rekao kao lamborgini.       Dakle, sve što kažu za aromu na ovom attyju je u najmanju ruku - točno. Cookie od aworie zamučkan prekjučer danas je ludilo. edit: parim na 16w edit2: Citat: troši kako je neko već rekao kao lamborgini. - kažu pametni ljudi da ovo nije točno već da, u mom slučaju, setup na aromamizeru troši više nego setup na STM - pa da ne dovodim ljude u zabludu
_________________ Mod: Picolibri PyraSQ, Quter BF: SoulS, Haku Phenom
Zadnja izmjena: pak; 22 stu 2015 22:31; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 stu 2015 21:23 |
|
|
|
Ajmo vako,slusam kak serete vec neko vrijeme...kakve veze ima prokleti atty sa potrosnjom,o cem vi pricate?!?! Potrosnja ovisi uvijek i samo o samom setupu i snagi na kojoj parite...mozda vam je to nekakav placebo efekt,neznam ja kaj vas puca al netko ce to citat kaj pisete i zbilja vam povjerovat...prvi setup onaj dual coil-pa svaki takav setup srce ak se gura na cca 30-50w...slozi si isti takav setup na dripper pa vidi kolko guta,onda ces rec da jos vise guta jer ces non stop morat drippat
Neznam kak se Ti coil ponasa al ovo je ogroman coil i naravno treba snage da potegne i naravno da ce gutat,fural sam slican jos veci coil od kanthala pa sam ga gural na 50-60w...
Vama ocito ostali atiji ne wickaju dobro il ste prvi put probali ovakve setupe jer ovo kaj pisete su gluposti...i ja kad sam slozil prvi dual mc sam osto zapanjen kolko trosi al nisam rekao da atty trosi nego setup
|
 |
|
pak
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 21:34 |
|
|
|
Hmmm da..., da li je potrošnja tekučine vezana za setup ili konstrukciju samog attyja - to ne zmam. Znam da koristim paralelno subtank i aromamizer sa dvije različite tekučine istog omjera VG/PG i isti setup na 16w i aromamizer mi se isprazni puno prije nego subtank. (znam da je STM 4,5 a ovaj 3ml) Subjektivno je, znam, ali eto.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 22 stu 2015 21:42 |
|
|
|
Ajd razmisli koji dio atija bi mogao utjecat na potrosnju? Al prije nego napises probaj smislit razlog pa to oboje napisi
Nema tu hmmmm...ne kuzim kak netko moze pomislit takvo nesto i po kojoj logici doc na takav zakljucak jer nema nijedan logicki argument da atty trosi vise zbog dizajna...ja se nemogu sjetit niti jednog nelogickog argumenta cak
|
 |
|
pak
|
Naslov: Re: Aromimizer recenzija & setup Postano: 22 stu 2015 21:55 |
|
|
A čuj, da se citiram: Citat: da li je potrošnja tekučine vezana za setup ili konstrukciju samog attyja - to ne znam pravo da ti rečen i ne želin se zamarati "logickim argumentima". Isto tako napisao sam Citat: Subjektivno je, znam, ali eto . Dakle, moje subjektivno razmišljanje koje naravno ne mora biti točno.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 10:19. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:19. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |