| Autor |
Poruka |
|
dbudak
|
Naslov: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 17:51 |
|
|
|
Danas uplatio poljacima Preko Paypal-a . Novci otišli sa računa ali nisam dobio nilakvu porvrdu da je prosljeđena poljacima. Otiđem u banku , dobijem neki papir na kojem piše da je uplata izvršena ali da je primatelj "PAYPAL *ECOTERM" na adresi 4029557733 u Luxemburgu.Na papiru od banke piše da je transakcija izvršena . Na mojem Paypal Account-u piše da je transakcija odbijena. Gdje je lova? Pomoć molim.
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 17:54 |
|
|
|
Ecoterm je meni uvijek pisalo da je primatelj kad sam od njih uzimao, ego 2 pl, jeltako?
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 17:59 |
|
|
Deckardcain je napisao: Ecoterm je meni uvijek pisalo da je primatelj kad sam od njih uzimao, ego 2 pl, jeltako? Tak je. Ovo mi se prvi put dogodilo pa neznam kaj raditi. Jel će ti novci na kraju završiti u ego 2 pl ili mi vračaju na račun? Hvala
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 18:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 19:11 |
|
|
Max_ZG je napisao: Customer Service URL: http://www.ego2.pl/Customer Service Email: biuro@ecoterm.plPayment To EcoTerm Adam Ruchalski Business Name: EcoTerm Adam Ruchalski Tek sad ništa ne razumijem. Da li se moram javiti Adamu ili moram čekati? Ne znam više kako postaviti pitanje pa ako mi netko može dati upute. Hvala
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 20:02 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
dbudak je napisao: Max_ZG je napisao: Customer Service URL: http://www.ego2.pl/Customer Service Email: biuro@ecoterm.plPayment To EcoTerm Adam Ruchalski Business Name: EcoTerm Adam Ruchalski Tek sad ništa ne razumijem. Da li se moram javiti Adamu ili moram čekati? Ne znam više kako postaviti pitanje pa ako mi netko može dati upute. Hvala Nisi dobio mail potvrde za narudžbu? Ako imaš otvoren korisnički račun na EGO2, prijavi se i provjeri pod "History and details of your orders" ( http://ego2.pl/history.php)
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 20:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Ovi navodi su s mojeg PayPal računa kad sam plačao poljacima, a Matija ti dobro veli provjeri svoj acc. na stranici ego2.pl
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 21:21 |
|
|
Max_ZG je napisao: Ovi navodi su s mojeg PayPal računa kad sam plačao poljacima, a Matija ti dobro veli provjeri svoj acc. na stranici ego2.pl Takve navode imam i ja. Ne znam kaj se ovaj put dogodilo. Na account-u kod poljaka mi se pojavio status "otkazano" , a na acc od Paypal-a mi piše cifra koju sam uplatio i koje više nema na računu(banke) ali piše i status "odbijeno". Sad je glavnio pitanje gde je lova.
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 21:32 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
dbudak je napisao: Max_ZG je napisao: Ovi navodi su s mojeg PayPal računa kad sam plačao poljacima, a Matija ti dobro veli provjeri svoj acc. na stranici ego2.pl Takve navode imam i ja. Ne znam kaj se ovaj put dogodilo. Na account-u kod poljaka mi se pojavio status "otkazano" , a na acc od Paypal-a mi piše cifra koju sam uplatio i koje više nema na računu(banke) ali piše i status "odbijeno". Sad je glavnio pitanje gde je lova. Ako je status "odbijeno" u PayPal sučelju, to bi značilo da je kartica odbijena (manjak sredstava na računu) - nije ništa skinuto s nje. Ili piše odbijeno na EGO2 stranici?
 |
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: Problem sa plačanjem Postano: 06 pro 2013 21:46 |
|
|
matija je napisao: dbudak je napisao: Max_ZG je napisao: Ovi navodi su s mojeg PayPal računa kad sam plačao poljacima, a Matija ti dobro veli provjeri svoj acc. na stranici ego2.pl Takve navode imam i ja. Ne znam kaj se ovaj put dogodilo. Na account-u kod poljaka mi se pojavio status "otkazano" , a na acc od Paypal-a mi piše cifra koju sam uplatio i koje više nema na računu(banke) ali piše i status "odbijeno". Sad je glavnio pitanje gde je lova. Ako je status "odbijeno" u PayPal sučelju, to bi značilo da je kartica odbijena (manjak sredstava na računu) - nije ništa skinuto s nje. Ili piše odbijeno na EGO2 stranici? Na PayPal status "odbijeno" ,a kod poljako "otkazano". Imao dosta novaca na računu. Možda je problem u tome kaj je poslje plačanja na računu ustalo samo 4 kn.
|
 |