Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cobra mini
 Post Postano: 20 svi 2013 01:53 

da znam,izolirat rupu za mesh mislim jer cobra sa china sells to nema

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 svi 2013 16:34 

MadMax84 je napisao:
da znam,izolirat rupu za mesh mislim jer cobra sa china sells to nema

Nema ni moja pa radi ko vurica...poslikam setup kad se vratim doma pa ćeš vidjeti...kanthal o.25 i 4/5 namotaja....ali ne znam koji je mesh

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2013 16:07 

evo stigo napokon metalni tank, plasticni puko ko kokica...napokon skuzio kako sve to fercera oko setupa...mesh 400 i 0,18 kanthal 1,8 ohma, problema sa hotspotovima nikakvih, kako slozio radi grije super, pare ima, th me unistio, do rupe za zrak je, nije dobro pozicionirana, malo odvrnul cep i sve super...jedino malo arome kao fali, mozda mu treba malo da se dobije bumo vidli, imam opreme ko dreka pa se stignem zajebavat

ovaj metalni tank nema prozorcica tako da neznam nivo likvida, al nema veze, bolje i to nego potrgani plasticni:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2013 20:36 

vulja je napisao:
evo stigo napokon metalni tank, plasticni puko ko kokica...napokon skuzio kako sve to fercera oko setupa...mesh 400 i 0,18 kanthal 1,8 ohma, problema sa hotspotovima nikakvih, kako slozio radi grije super, pare ima, th me unistio, do rupe za zrak je, nije dobro pozicionirana, malo odvrnul cep i sve super...jedino malo arome kao fali, mozda mu treba malo da se dobije bumo vidli, imam opreme ko dreka pa se stignem zajebavat

ovaj metalni tank nema prozorcica tako da neznam nivo likvida, al nema veze, bolje i to nego potrgani plasticni:D

kakvo ti je kada povlačiš lagano ili malo kao da ima otpora
ako je lagano ,nemaš dovoljno likvida na meshu
zato može aroma biti slabija
rupa za zrak mora biti tačno u ravnini sa meshom

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2013 22:38 

Pjotr je napisao:
Pitanje u vezi slaganja setupa!!!! Zakaj mi se počelo događati na Cobri da kad smotam grijač otpor bude ok i onda kako počnem pariti padne ispod minimuma! I to sa svakim grijačem koji sam napravio zadnja 2 dana....preko 15 komada sam shebao! Sve napravim i provjerim pod povečalom da se ne diraju žice. kad upalim počne mi se samo užarivati gornja zavojnica najbliža + polu....i tako stalno! Otpor padne sa 2.1 na 1.2 ili takva nekakva bedastoća.Mesh ima mjesta dosta u rupi i nije prestegnut kantal oko njega!!! Pomagajte Drugovi :D :D :D :D Dok ne padne otpor ima i arome i pare i TH....

Napravio sam nekoliko setupova na cobri (meni prvi i jedini RBA). Jedan potpuno neuspješan jer ga nisam mogao nikako pokrenuti na eVic-u (pre mali otpor). Jedan je radio odlično jedno sat vremena i onda počeo crkavati otpor. Probao malo odšerafiti/zašerafiti atty sa eVic-a i skužio kaj sam napravio. Zašerafljivao sam držeći za tank. Baza se uredno pričvrstila ali sam ja ko mazga nastavio vrteti TANK I CIJELI GORNJ DIO ATTY-a. U stvari se mesh okrenuo oko centralnog pina i shebao namotaje i kod + i kod - pola. Još sam se malo igrao i uspio tako okrečući tank sroz uvuči centralni pin izvan dosega baterije
Veselo ali nekaj sam naučil :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 svi 2013 01:04 

Cijeli dan i mozda jedan dobar setup,te iskri na plusu,te riktaj zrak,pa kad ga napokon dobim...e
onda ga odjednom poplavi cijelog...svakih 10 min drmaj zicu...izvini ali NE...bye bye

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 svi 2013 10:54 

Uzmi rsst.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 srp 2013 20:05 

vulja je napisao:
evo stigo napokon metalni tank, plasticni puko ko kokica.

ako se može znat od kuda si ga kupio :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 srp 2013 12:52 

Dojadila mi je rupica :boxing:
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 kol 2013 03:07 

Nekima dojadi rupica, aja baš žalim što je na rsst-u tolika.
Po meni, ovaj bunar od 3.5mm nema smisla za nikakav normalni setup.
Pošto je rupa izolirana, a tank je napravljen tako da nemožeš meshom dodirnuti nikakav metal, kratki spojevi su nemogući.
Ono što je moguće je teškoća slaganja normalnog setupa. Pod time mislim na setup sa 4/3 namotaja, a da ne prelazi 1.5 Ohm, a sve zbog ogromnog mesha...
Sve što sam do sada uspio složiti, a da mi radi zadovoljavajuće je dual setup, 0.3x0.05 ribbon, 4/3 i ispadne mi 1.2Ohm.
Ako slažem sa 0.2 kanthalom, 4/3 dobijem 1,5- 1,6Ohm, i sporu reakciju parenja na paljenje.
Jedini bolji setup koji sam imao je bio dual sa 0,15 kanthalom, 3/2. 1.3 Ohm, i čim ga kresneš pari kao lud.

Inače, čitam ove postove o nekakvih 5w i te fore, pa moj neće da zapari uopće na 5w. Ja ga kurim sa 10w ujutro, a preko dana 12w, na vamo...

Povratak na vrh 

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club