| Autor |
Poruka |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 18 svi 2013 23:31 |
|
|
Frenk je napisao: MadMax84 je napisao: kantal iz elgre je gore, nisu mi poslali zicu ovi sa china sells stavili sve osim zice u paket, napocetku sam dobio normalni odpor a sad nemogu nikako slozit da radi probo sam i sa sajlom umjesto mesha isto se desava neznam zasto, pa sam po neznam koji put rastavio cijelu kobru i ocistio i nista ista stvar Od čega i gdje si nabavio sajlu,koliki joj je promjer,može fotka sajle,tnx bauhaus 10kn 1m 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 00:00 |
|
|
MadMax84 je napisao: Frenk je napisao: MadMax84 je napisao: kantal iz elgre je gore, nisu mi poslali zicu ovi sa china sells stavili sve osim zice u paket, napocetku sam dobio normalni odpor a sad nemogu nikako slozit da radi probo sam i sa sajlom umjesto mesha isto se desava neznam zasto, pa sam po neznam koji put rastavio cijelu kobru i ocistio i nista ista stvar Od čega i gdje si nabavio sajlu,koliki joj je promjer,može fotka sajle,tnx bauhaus 10kn 1m Tebi je to kantal direktno na sajli ? Jbt pa sto se ne prikopcate direktno na 220 . Imas mesh i slazi setup cemu izmisljati toplu vodu. Kad slozis sa meshom onda eksperimentiraj mislim da ovo nije bas pametno,ali kako hoces
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
kavasaki
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 00:24 |
|
Pridružen: 05 kol 2011 18:24 Postovi: 265 Lokacija: bosanski brod
|
|
mesh mora da se stavi u dijelu gdje se mota kantal znači preko sajle ide mesh pa kantal mesh se mora oksidisati ovako samo sa sajlom mislim da neće dobro da radi
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 00:29 |
|
|
|
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 01:56 |
|
|
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 02:11 |
|
|
|
sa meshom se i igram ovu sajlu sam bezveze isprobavo nisam ni gledo kak se to radi nego me frenk pito za sajlu, nego mene zanima gdje u zgu ima za kupit mesh mreze osim u ducanima tipa parilica,dimilica i slično gdje nabijaju cijene koda su zlatne, za sta se taj mesh jos koristi?
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 22:38 |
|
|
MadMax84 je napisao: sa meshom se i igram ovu sajlu sam bezveze isprobavo nisam ni gledo kak se to radi nego me frenk pito za sajlu, nego mene zanima gdje u zgu ima za kupit mesh mreze osim u ducanima tipa parilica,dimilica i slično gdje nabijaju cijene koda su zlatne, za sta se taj mesh jos koristi? http://ecigareta.hr/shop/zica-spaga-mesh
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 19 svi 2013 22:55 |
|
|
bravo, pustio si napon na žicu koja je namotana na sajlu...koja je vodljiva"" to nisi skuzio bas a? nisi ni blizu elektricarske i slicne struke a? 
|
 |
|
MadMax84
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 20 svi 2013 01:06 |
|
|
vulja je napisao: bravo, pustio si napon na žicu koja je namotana na sajlu...koja je vodljiva"" to nisi skuzio bas a? nisi ni blizu elektricarske i slicne struke a?  na sajli sam namotaje naravio da budu ravni zatim izvuko sajlu i ubacio mesh ali nikako nemogu slozit setup mislim da nesto sa kobrom nevalja, trebo bi nekak slozit izolaciju mesha i minus pola jel je nema, ima ko kakvih ideja?
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Cobra mini Postano: 20 svi 2013 01:28 |
|
|
MadMax84 je napisao: vulja je napisao: bravo, pustio si napon na žicu koja je namotana na sajlu...koja je vodljiva"" to nisi skuzio bas a? nisi ni blizu elektricarske i slicne struke a?  na sajli sam namotaje naravio da budu ravni zatim izvuko sajlu i ubacio mesh ali nikako nemogu slozit setup mislim da nesto sa kobrom nevalja, trebo bi nekak slozit izolaciju mesha i minus pola jel je nema, ima ko kakvih ideja? Minus pola nema,minus pol je cijeli gen... 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |