Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Cobra mini
 Post Postano: 29 tra 2013 20:22 

a hebaji ga sad! :mrgreen:
trenutno mi nije Cobra u pogonu...opra sam je i spremia ;)
ali mislim da su vrijednosti "tu negdi bile" ... drugi put ću probat poslikat ..

ma nebitno je ...teško se može podesit da "svima radi na istim "postavkama"... bar mislim...
bitno je da se čoek malo zabavi/ubije vrime, i na kraju imaš neko zadovoljstvo ;)

:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2013 21:42 

Ja sam svoju danas uspio sklepat. Prosiril sam rupu za mash u sredinu masha stavil 2mm fiber kantal 0.18 cetri i pol namotaja kolko je to ohm-a nisam mjeril al sam zadovoljan dobivenim. Stavil sam u tank dekangov tobaco 50/50 kaj mi nije pasal i evo parim ga bez problema cijeli dan. Jedino kaj je mozda malo premalo pare al je aroma ok.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2013 21:59 

marios je napisao:
Ja sam svoju danas uspio sklepat. Prosiril sam rupu za mash u sredinu masha stavil 2mm fiber kantal 0.18 cetri i pol namotaja kolko je to ohm-a nisam mjeril al sam zadovoljan dobivenim. Stavil sam u tank dekangov tobaco 50/50 kaj mi nije pasal i evo parim ga bez problema cijeli dan. Jedino kaj je mozda malo premalo pare al je aroma ok.

Narvno da ti je pare premalo kada si u mesh ubacio fiber,cemu to ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 04:15 

Mozda sam u krivu al cini mi se da malo bolje vuce tekucinu. Ipak sam friski u parenju malo kemijanja ne skodi. Bitno da je cobra u upotrebi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2013 21:09 

marios je napisao:
Mozda sam u krivu al cini mi se da malo bolje vuce tekucinu. Ipak sam friski u parenju malo kemijanja ne skodi. Bitno da je cobra u upotrebi.

makni fiber da ti bude što prohodnije jer ovako teže zagrijava da se oslobodi aroma....imaš pare ali manje arome! ja se na patim kad rolam mesh jer ga radim dosta debelog a rupa je dosta koliko je spajalica 3 velika :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2013 23:13 

Pjotr je napisao:
Pitanje u vezi slaganja setupa!!!! Zakaj mi se počelo događati na Cobri da kad smotam grijač otpor bude ok i onda kako počnem pariti padne ispod minimuma! I to sa svakim grijačem koji sam napravio zadnja 2 dana....preko 15 komada sam shebao! Sve napravim i provjerim pod povečalom da se ne diraju žice. kad upalim počne mi se samo užarivati gornja zavojnica najbliža + polu....i tako stalno! Otpor padne sa 2.1 na 1.2 ili takva nekakva bedastoća.Mesh ima mjesta dosta u rupi i nije prestegnut kantal oko njega!!! Pomagajte Drugovi :D :D :D :D Dok ne padne otpor ima i arome i pare i TH....

ja sam isti problem imo i uspio podesiti setup sa otporom 2.4 i cijela zica se uzari sve fino radi ali ima odvratan okus po metalu ili meshu neznam ni sam po cemu ali odvratnog i jakog okusa je a od arome ni A ,neznam sta da mu vise radim ,promjenim mesh? gdje kupujete mesh i kantal? ja sam probo sa meshom iz china sells

http://www.china-sells.com/item.php?id=2445

na ovom

http://www.china-sells.com/item.php?id=2426

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 00:28 

Ne mogu reći da sam neki stručnjak za mesh ali moje skromno iskustvo je dovelo do toga da nepogrešivo radim setapove uz jedno obavezno pucanje kanthala. I to puls metodom.

Ono što sam naučio iz tih eksperimenata je to da se kantal ne mota preko borera nego direktno na mesh i to čvrsto. Samo tako grijač dolazi u dodir s tekučinom. Zato i postoji metalni okus. Moram dodati kako je ovo katastrofa od setupa. Sorry glogi, ali tako je:

viewtopic.php?f=22&t=3153

Plus pol treba biti što krači. Savij taj mesh nakon što složiš setup da se tu ne javlja hot spot.

Ono možda najvažnije je izolacija mesha i minus pola kao na RSST Smok. E bez toga je stvarno kakica. Potpuno drugi okusi i druga para. Neusporedivo. Ne znam ima li to Cobra jer sam vidio razne slike toga.

Položaj i veličina rupe su jako važni jer imaju utjecaj na dotok tekučine. I tu postoje razni faktori.

- veličina rupe za dotok zraka
- položaj rupe za dotok zraka
- veličina i postojanje rupe za tank
- vrsta tekučine
- vrsta arome

Trebalo bi naglasiti kako ne valja divljati sa naponima.

I kada se sve pogodi, samo doljevaš tekučinu. Tako Dekang Tobaco VG postaje super tekučina (razblaženo pola-pola sa VG). Oddy V2 je tako gledajući malo lošije prošao u mojim očima.

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 00:47 

Valter je napisao:
Ne mogu reći da sam neki stručnjak za mesh ali moje skromno iskustvo je dovelo do toga da nepogrešivo radim setapove uz jedno obavezno pucanje kanthala. I to puls metodom.

i ja tako radim i niti jednom mi nije pukla zica do sada...treba przo pulsirati i u kratkim intervalima

Citat:
Ono što sam naučio iz tih eksperimenata je to da se kantal ne mota preko borera nego direktno na mesh i to čvrsto. Samo tako grijač dolazi u dodir s tekučinom. Moram dodati kako je ovo katastrofa od setupa. Sorry glogi, ali tako je:

hahahah :plus: prvo odzarim kanthal i onda ga zamotam na mesh tako se fino priljubi uz mesh i nema mogucnosti za razvijanje hotspotova (cvrsto zamotam ali ne toliko cvrsto da se ureze u mesh)

Citat:
Plus pol treba biti što krači. Savij taj mesh nakon što složiš setup da se tu ne javlja hot spot.

probaj da ti je što duze zica uz mesh pa ju nakraju zavini i userafi u +

Citat:
Ono možda najvažnije je izolacija mesha i minus pola kao na RSST Smok. E bez toga je stvarno kakica. Potpuno drugi okusi i druga para. Neusporedivo. Ne znam ima li to Cobra jer sam vidio razne slike toga.

nikakve izolacije nemam i sve radi ko podmazano :conf:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 03:59 

izolacije mesha i minusa nema i moguce da je do toga
koju debljinu kantala koristite i koliko namotaja stavite,koliki otpor je dobro staviti za vise arome i pare? gdje nabavljate kantal i mesh?
igram se s tom kobrom ili kako se vec zove taj klon 3 dana i nula bodova

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2013 06:54 

svaka čast valteru!!! uspia si smotat Cobru i već daješ ocijene drugima na osnovu slike :rotfl:
:plus: čestitam

jeste se uvatili slike..... :kuc:
:belj:
pa dajte vi koju postavite!!! stavi da forum vidi kako vi to motate!
a dobro će doći ekipi koja pokušava složit.....
1 slika tisuću riječi.
;)

Povratak na vrh 

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club