Ne mogu reći da sam neki stručnjak za mesh ali moje skromno iskustvo je dovelo do toga da nepogrešivo radim setapove uz jedno obavezno pucanje kanthala. I to puls metodom.
Ono što sam naučio iz tih eksperimenata je to da se kantal ne mota preko borera nego direktno na mesh i to čvrsto. Samo tako grijač dolazi u dodir s tekučinom. Zato i postoji metalni okus. Moram dodati kako je ovo katastrofa od setupa. Sorry glogi, ali tako je:
viewtopic.php?f=22&t=3153Plus pol treba biti što krači. Savij taj mesh nakon što složiš setup da se tu ne javlja hot spot.
Ono možda najvažnije je izolacija mesha i minus pola kao na RSST Smok. E bez toga je stvarno kakica. Potpuno drugi okusi i druga para. Neusporedivo. Ne znam ima li to Cobra jer sam vidio razne slike toga.
Položaj i veličina rupe su jako važni jer imaju utjecaj na dotok tekučine. I tu postoje razni faktori.
- veličina rupe za dotok zraka
- položaj rupe za dotok zraka
- veličina i postojanje rupe za tank
- vrsta tekučine
- vrsta arome
Trebalo bi naglasiti kako ne valja divljati sa naponima.
I kada se sve pogodi, samo doljevaš tekučinu. Tako Dekang Tobaco VG postaje super tekučina (razblaženo pola-pola sa VG). Oddy V2 je tako gledajući malo lošije prošao u mojim očima.